- 29 Haziran 2024
- 69
- 28
- 3
- 28
- Konu Sahibi blondewoman
-
Unutmam çok zor kopamıyorum o benim hayatımda iz bıraktıbizden ne gibi bir tavsiye bekliyorsun ki burdaki herkes sana tepki gösterecektir evli biriyle bile isteye bi yola çıkmak nerden bakarsanız bakın buyuk aymazlık boşluğa düştüysen bekar birini bulabilirdin bulundugun ilde bekar erkek kıtlığımı vardı
neyse en azından yol yakınken bitmiş merak etme aşk acısı maksimum 6 ay suruyor 6 ayda unutursun tecrubeyle sabit
Unutmam çok zor kopamıyorum o benim hayatımda iz bıraktı
Arkadaşların metres olduğun için o gözle bakıyor olabilir mi sence?Lütfen hakaret etmeden bana yardımcı olmaya çalışın. Bende doğru birşey yapmadığımı biliyorum evli biriyle beraberim daha 24 yaşındayım annem ve üvey babamla yaşıyorum. Sürekli duygusal boşluğa düşüyorum. Geçen sene o süre zarfında tanıştık bu kişiyle. Derdimi anlatacağım bir kardeşim yok arkadaşlarım da metres gözüyle görüp benimle iletişimi kesti. Sevgilim 38 yaşında 5 senelik evli. Onunla evlenme hayalleri kuruyordum dün bana geldi boşanamam karım hamile dedi dünya başıma yıkıldı. Ne yapacağım ben şimdi vazgeçemiyorum saplantı haline getirdim her gün rüyalarıma giriyor fotoğraflarına bakıyorum?
Daha erkenSen de hamile kal. Birlikte büyütürsünüz.
Ahahaha selam fake, karnen nasıl geldi? Çok zayıf var mı?Daha erken
Bana dokunurken ona da dokunmuş bana ihanet etti ona hem kızıyorum hemde kopamıyorumvalla bende ölüp bitiyordum senin gibi rüyalarımdan cıkmıyordu evde duramıyordum duvarlar üstüme üstüme geliyor nefesim bi daralıyordu şimdi hiç umrumda bile değil
insanın evladı ölüyor Allah ona bile dayanma kuvveti veriyor bunamı vermeyecek 6 ay sabret sonra konusalım senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?