• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin hayvan merakı

Bizim burada bir kırtasiyede papağan var

Bazen yol kenarına koyuyor gelen geçen kızlara laf atıyor ama bayağı seçiyor böyle alımlı kızlara laf atıyor hişt pişt vs

Temizlim tuy kaka takintıniz varsa ayrilin .
3 papagan evde salınacak ve nasil temiz olur ki .

Erkek arkadasın çok merhametli bir insan . Bence sen papağanlara alışmaya çalış canım. Evlenip ortamlara akacağına evde oturur kuşlarıyla oynar ne güzel işte .

Bizde sultan papağını besledik . Ama bakamadık . Temizliğinden dolayı. Her yere çekirdek döküyordu. Ben istemedim almayı çünkü bana göre de hayvanı kafese tıkmak onlara yapacağınız kötülüktür. Bakamıyoruz diye hayvan da beslemiyoruz artık.

kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum :KK43:
Sizinki yine papağan seviyormuş. Ben izin versem bizim ev yabani hayvanlara barınak olacak.

Ya kuşun neresinden nasıl korkarsınız anlamam benimde kedim köpeğim kuşum tavuğum var elimden gelse daha da alıcam ama beslemek sorumluluktur yemek yetiltiremediğim için daha fazla alamıyorum
Neyse demem o ki sadece kuş değil ne tür evcil olursa olsun evlat gibi oluyor biizm muhabbet kuşu da serbest avizede durur avizenin altına gazete koyuyorum pisliği oraya dökülsün diye kafesi hiç sevmiyor girip yemeğini suyunu kumunu gaga taşını ihtiyacı neyse halleder çıkar o papağanlarını bırakamaz o bıraksa bile o hayvanlara yazık ölürler sahibini sahiplenirler çünkü sevmeyen kişiyide bilirler o kişiye yanaşmazlar bile korkmayın

kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum :KK43:
Asıl vicdansizlik o papağanları alması. O ve onun gibi dusuncesizler bu hayvanları aldıkça, zavallılar kaçak yollarla getirilmeye ve üretilmeye devam edecek. Doğal ortamlarından uzakta, mutsuz mutsuz yaşayıp ölecekler.

Evlenmeden önce kedilerim vardı, evlendim hala var. Hatta eşim köpekten korkar 2-3 köpeğe de geçici yuva olmuşluğum var.
Sizin yaptığınız tam anlamıyla bencillik. Papağanları olduğunu zaten biliyordunuz.

yuh ama 3 tane kuştan korkulur mu yahu. hadi korkuorsun diyelim adamın kaç yıldır baktığı büyüttüğü hayvanlardan vazgeçmesini istemek nasıl bir vicdansızlık???? bence bırak çocuğu sen hayvan sevmeyen birini bul o da sevenini bulsun herkes mutlu olsun.

Hayvan severlikten ne kadarda uzaksınız. Son derece itici bir başlıkla konu açmışsınız, hayvan merakı ic8n bakılmaz . Sizin ağız ucuyla dediginiz gibi evladı gibiler-mis gibi değildir o evladı gibidir canı ciğeridir diyecem ama anlamanızı beklemiyorum.
Bencede aynı evin içinde sizinle olmaz ,erkek arkadaşınız olsaydım sizi salardım

hayvandan korkmamak lazim ama olabiliyor yani. benim de fobim var ve yenmek isterdim acikcasi. bu durumu bi firsat olarak görebilirsiniz ve bu korkudan kurtulabilirsiniz. gördügüm kadariyla ne kadar korksalarda zamanla alisiyor insanlar ve sonrasinda cok seviyorlar

İnsan denen hayvan daha tehlikelidir..
Merhabalar, yorumlarınıza arada sırada denk geliyorum. Gerçekten çok mantıklı yorumlarınız var. Lakin şunu eklemek isterim. Evet dünyada kötü insan çok, ama kötü insanlar var diye bütün insanlık kötü diye bir genelleme yapamayız bence. Çünkü dünya üzerine gelen hiçbir bebek kötü olarak doğmaz. Her şeye rağmen bu dünyada iyi insanlar da var:KK200: Bunu belirtmek istedim. Sevgiler...

Masallah güzellerime cok sevimliler.Nasil da anlasiyorlar cok iyi.Ve de cok sanslilar.
Allah gönlüne göre versin onlardan merhametini ve sevgisini esirgemeyenlerden..
Sarisinim kalbin cok güzel dert tasa görme insallah..❤❤
Rabbim razı olsun insallah senden güzelim benim:KK200:

kapılarıda acıyor benım kızım becerıklı ama cok yaslandı artık hıc hali yok
cocukken gencken cok kuduruktu sımdı tum gunn yatıyor yuvarlanıyor ankara van kırması buyuk bır amelıyatda gecırdı o amelıyat omrunu kısaltır dıyorlar
1 aylıktı aldım suan 13 yasında dur kımlıgıne bakıp emın olayım
14 yasındaymıs
bırgun geldıgımde kotu manzara gorursem dıye cok korkuyorum bıyıkları sakalları bıle kalınlastı :KK70: kuzum ya
Canim benimmmm beyaz sultanimmm ne tatlıdır ama simdi o .. Allah uzun ömür versin insallah kediler uzun yasar ama galiba kopege gore.
Desene bizimkide yaslaninca öyle olacak

Yerim onu yaa, kediler çok akıllı hayvanlar hatta bence çoğu insanlardan akıllı :KK70:
Kizzz hemde ne akıllı köpeğimde cok sinsi
Mesela sehpada yiyecek birsey var
Hiiic oralı olmaz
Ben mutfaga geceyim ya da lavaboya,indirmis yemiş. Telefonla konusuyorum ya kimle konustugumu biliyor,esimle konusayim kulaklarini dikiyor köpegim

Kizzz hemde ne akıllı köpeğimde cok sinsi
Mesela sehpada yiyecek birsey var
Hiiic oralı olmaz
Ben mutfaga geceyim ya da lavaboya,indirmis yemiş. Telefonla konusuyorum ya kimle konustugumu biliyor,esimle konusayim kulaklarini dikiyor köpegim

Su bardağını da ortada bırakma sakın, ya çaktırmadan içiyorlar ya deviriyorlar:D
Canlarım benim iyi ki varlar onlarsız hayat çok boş olurdu, eşim istemiyor bir gün ikna edeceğim mutlaka, ailesi kedi falan evde olmaz ıyk modundalar, sanki kendileri çok temiz, kp falan herkesin yediği kaptan yer çatalıyla daldırır ortaya, kediden tiksinir göya. O hayvan ondan 10 kat temiz. Bak gene sinirlendim :D

Back