- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki yine papağan seviyormuş. Ben izin versem bizim ev yabani hayvanlara barınak olacak.kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
Asıl vicdansizlik o papağanları alması. O ve onun gibi dusuncesizler bu hayvanları aldıkça, zavallılar kaçak yollarla getirilmeye ve üretilmeye devam edecek. Doğal ortamlarından uzakta, mutsuz mutsuz yaşayıp ölecekler.kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
Merhabalar, yorumlarınıza arada sırada denk geliyorum. Gerçekten çok mantıklı yorumlarınız var. Lakin şunu eklemek isterim. Evet dünyada kötü insan çok, ama kötü insanlar var diye bütün insanlık kötü diye bir genelleme yapamayız bence. Çünkü dünya üzerine gelen hiçbir bebek kötü olarak doğmaz. Her şeye rağmen bu dünyada iyi insanlar da var Bunu belirtmek istedim. Sevgiler...İnsan denen hayvan daha tehlikelidir..
Tam bir üçkağıtçı aslında hic dış görüntüsüne aldanmaYa ikisi de çok güzel maşallah, ama kedi çokkk minnoş değil mi ya yerim onu verdiği pozlara bak
Rabbim razı olsun insallah senden güzelim benimMasallah güzellerime cok sevimliler.Nasil da anlasiyorlar cok iyi.Ve de cok sanslilar.
Allah gönlüne göre versin onlardan merhametini ve sevgisini esirgemeyenlerden..
Sarisinim kalbin cok güzel dert tasa görme insallah..❤❤
Tam bir üçkağıtçı aslında hic dış görüntüsüne aldanma
Canim benimmmm beyaz sultanimmm ne tatlıdır ama simdi o .. Allah uzun ömür versin insallah kediler uzun yasar ama galiba kopege gore.kapılarıda acıyor benım kızım becerıklı ama cok yaslandı artık hıc hali yok
cocukken gencken cok kuduruktu sımdı tum gunn yatıyor yuvarlanıyor ankara van kırması buyuk bır amelıyatda gecırdı o amelıyat omrunu kısaltır dıyorlar
1 aylıktı aldım suan 13 yasında dur kımlıgıne bakıp emın olayım
14 yasındaymıs
bırgun geldıgımde kotu manzara gorursem dıye cok korkuyorum bıyıkları sakalları bıle kalınlastı kuzum ya
Kizzz hemde ne akıllı köpeğimde cok sinsiYerim onu yaa, kediler çok akıllı hayvanlar hatta bence çoğu insanlardan akıllı
Kizzz hemde ne akıllı köpeğimde cok sinsi
Mesela sehpada yiyecek birsey var
Hiiic oralı olmaz
Ben mutfaga geceyim ya da lavaboya,indirmis yemiş. Telefonla konusuyorum ya kimle konustugumu biliyor,esimle konusayim kulaklarini dikiyor köpegim