• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin hayvan merakı

Konu sahibi size de yorum yapayım. Merhamet çok güzel bir şey:KK200: Eğer sevgiliniz bir serçenin açlığını dert edinen, bir atın yarasını görünce içi acıyan, ölmüş bir kedi gördüğünde gözleri dolan biriyse ne mutlu size ve ona. Fakat bu hayvan sevgisini yalnızca evcil hayvanlarla sınırlı bırakan biriyse o zaman bir düşünün derim. Eğer sevgiliniz evcil hayvanlara aşırı bir bağlılık gösterip, "Bütün insanlar canidir, insan ırkından nefret ediyorum." diyorsa ve papağanlarına gösterdiği sevgiyi minik bir çocuğa göstermiyorsa düşünün. Ha eğer tüm canlılara karşı samimi bir sevgi besliyorsa, o zaman böyle birini kaçırmayın derim:KK200:

Sevgilin papaganlardan vazgecmeyecek gibiyse ya sen korkunu yeneceksin ya da ayrilacaksin
Baska care yok malesef

Merhabalar, yorumlarınıza arada sırada denk geliyorum. Gerçekten çok mantıklı yorumlarınız var. Lakin şunu eklemek isterim. Evet dünyada kötü insan çok, ama kötü insanlar var diye bütün insanlık kötü diye bir genelleme yapamayız bence. Çünkü dünya üzerine gelen hiçbir bebek kötü olarak doğmaz. Her şeye rağmen bu dünyada iyi insanlar da var:KK200: Bunu belirtmek istedim. Sevgiler...

Teşekkür ederim öncelikle,söylediğim aslında insan olarak 4 ayaklı hayvanlardan daha tehlikeli olduğumuzu varsayarak yazdım..
Aslında bir hayvanı tetiklemezsek zarar vermez,ama insan düşünür planlar o kötülüğü yapacaksa zaten yapar kendisine engel olamaz bile..
Mutlaka katılıyorum size her doğan kötü olmuyor,yaşanmışlıklar hayat şartları diyelim buna,iyi insanlarımızda mutlaka var onları tenzih ederim zaten..
Bendende sevgiler size:))

Teşekkür ederim öncelikle,söylediğim aslında insan olarak 4 ayaklı hayvanlardan daha tehlikeli olduğumuzu varsayarak yazdım..
Aslında bir hayvanı tetiklemezsek zarar vermez,ama insan düşünür planlar o kötülüğü yapacaksa zaten yapar kendisine engel olamaz bile..
Mutlaka katılıyorum size her doğan kötü olmuyor,yaşanmışlıklar hayat şartları diyelim buna,iyi insanlarımızda mutlaka var onları tenzih ederim zaten..
Bendende sevgiler size:))
:KK200:

Merhabalar, yorumlarınıza arada sırada denk geliyorum. Gerçekten çok mantıklı yorumlarınız var. Lakin şunu eklemek isterim. Evet dünyada kötü insan çok, ama kötü insanlar var diye bütün insanlık kötü diye bir genelleme yapamayız bence. Çünkü dünya üzerine gelen hiçbir bebek kötü olarak doğmaz. Her şeye rağmen bu dünyada iyi insanlar da var:KK200: Bunu belirtmek istedim. Sevgiler...
Bebekler tertemiz saf ve masum doğar,onu asıl kirleten dünyadır. :)

Onu degistirmeye çalışıp kuşlarından ayirirsaniz çok kesin şekilde söylüyorum hayatı boyunca kalbinde kırgınlık olacak asla unutmayacak onlardan sizin yuzunuzden ayrildigini. Fobiniz varsa seviyesini azaltmaya çalışın yardım alın gerekirse

Bugün bir kadın icin ona muhtaç papağanlarını postalayan yarın sizden daha seksi, daha güzel kadın bulduğunda sizi postalar.
Bence ısrar bile etmeyin.
Evin boş odasında ucsunlar madem öyle. Zamanla alışırsınız zaten,hayvanlar kendilerini sevdirir.
Benim annemin kedilerden aklı çıkardı, 55inden sonra ilk defa bir kediye dokundu ve artık onla beraber uyuyor. Papaganlar bir kere size 'annecikkk' falan der, sizin de kaniniz kaynar^^

kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum :KK43:

Eğer alışamayacağınıza inanıyorsanız ayrılmanız daha mantıklı. Benim de bir kedim var ve evliliğimin neredeyse 1 yılı eşimle sürekli kedim yüzünden tartışmakla geçti. Hatta buraya konu bile açmıştım. Ve boşanma aşamasına geldik. Sonra eşim vazgeçmeyeceğimi anlayınca kedime alışmak durumunda kaldı. Beraber uyudukları zamanlar bile oldu. Ama bu aşamaya gelene kadar çok zorlandık. Yani baştan ayrılmak daha iyi olur gerçekten alışamayacaksanız. Çünkü sevgilinizin papağanlarını bırakacağını sanmıyorum. İlerde bırakır düşüncesiyle hareket etmeyin lütfen.

Zamanla alışırsınız, yırtıcı bir hayvan değil ya sonuçta. Bazı şeylerden feda etmek lazım, hem her şeyini temizliğini yapacakmış. Hayvanları sevmesi çok güzel.
Benim de kedim vardı eşime başta dedim kesim var benle gelecek evlenince, o da başta kem küm etti ama şimdi benden daha çok seviyor, oynuyor.

o hayvanları onun evladı gibi.neden evladından ayrılıcakmış?alışırsın bir şey olmaz bu kadar nazlı olmayın ya evlattan vazgeçirmeye çalışmak falan.

Neyse en azında papağan geçen bi sitede gördüm tarantula besliyormuş evlencekmiş nişanlısı korktuğu için ona yuva arıyordu

Ben bayilirim kuslara hele papaganlara :) korkunuzu yenersiniz uzulmeyin gercekten cok zararsizlar ve cok guzeller biraz yanlarinda kalsaniz bayilirsiniz

Adam birakmayacagini soylemis neden degistirmeye caliscaksiniz ki... Ben de kedileri cok seviyorum ama cok korkuyorum ani hareket ve tirmalamalarindan ayni evde uyusam sizofren olurum ama koca bi kopekle beraber uyuyabilirim... Bile bile kedisi olan bi adamla sevgili olup kediyi sokaga koymaya kalkmam... Bahcemde kedicigim var ama eve sadece arada sevmeye aliyorum cunku korkuyorum :KK47:

Kuşlardan bende çok korkuyorum. Daha doğrusu uçan şeylerin hepsinden. Böcek kelebek Vs. İnsanlara tuhaf geliyor insan kelebekten korkar mı diyolar. Aklım gidiyor elimde deil. Zorlasam alışır mıyım bilmiyorum ama düşünmek bile istemiyorum.

kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum :KK43:
yaaa kız cözüm arıyo kuslar kafeste olsa belki hepiniz lafa gelince parkeyi su kadar sildim balkonu söyle yıkadım koltukalrı böyle temiz tuttum diyosunuz siz kus baktınız mı hic hemde kafeste olmayan 3 papagandan bahsediyoryz bence öyle düsünün

Bırakmasın evlatlarını... sen Bence ayrıl pApağanı olmayan birini bul....

Benimde eşim kuşlardan korkuyor
Ben severim civcivi kuşu eşim tiksiniyor
Bende köpeklerden korkarım eşim bayılır

Back