oyyyyy
ya bu kedılerın ayakkabı merakı nedır eve geldıgımde ayakkabımla ask yasıyor resmen ıcıne gırıyor ustunde kıvranıyor mırnav dıye dıye kafasını ıcıne sokuyor
bembeyaz kedım suratı kapkara boya oluyor bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyyyy
Canim bilgilendirme icin tesekkür ederim.Bence de mantikli.Yesinler onlarin koruma güdülerini mantiklarini ya.Öyle sapsik halleri var ki insanin patisinden patisinden öpesi geliyor. :)Yılan a dokunurken ne hissettin peki korktun mu canım??
Bir soz var ya sevginin oldugu yerde korku olmaz
Biz hayvanlari seviyoruz ya cesaretimiz var
Mesela su kaplumbagalari da fena ısırır cok severim kaplumbaga en sevdigim hayvan :)
En son papagani bir tatil yerinde gördüm egitimliymis foto cekildik
Adam öp hadi öp diyor ay öpüyor boyle gagayla yaklasiyor biraz tedirgin oldum büyüktü ama sonra alıştım:)
Bende onlardaki güdülere hayranim
Mesela bir sey duydum ne kadar doğrudur bilmem,kedi neden tirnak atarmış biliyor musun?
Kediler doğada düşmanlarından izini kaybettirmek icin vucudunu yalayarak temizlermis koku gitsin diye
Yani oyle temiz hayvan kendini temizliyor falan degil :)
Eger sen kediyi elledigin zaman dogal olarak kokunu geciriyorsun onun uzerine
Ev halkini da kendi ordusundan goruyor benimsiyor
Uyarmak icin "leen manyak ne diye elliyorsun beni dusmanlar bizi bulcak" gibisinden ikaz etme amacli tirnak atarmış.
Dikkat et bak,kediyi sevince hemen kendisini yalamaya başlıyor senin sevdigin elledigin yerleri.
Bunu duydugumda cok mantikli gelmisti:)
Benim kedi erkek
Ama erkek guzeli degil mi :)
Kısır..
Şalvarı var. Baldır bolgesi kalin gobegi kocaman
Bizimkiler simdi diyor ki.. Laftan anlamiyormus . Van lıymıs ve türkçe bilmiyormus. Şalvarı varmis ( baldir bolgesi oluyor) ay beni ne güldürdüler kediyi maymun ettiler onu konusturuyorlar kafa sesiyle. Nereye gidiyon looo ben bugun nargile ictim " diyormus..
Harbiden tuhaf halleri var kedinin
Tam bir kabadayi ve de
sıze anımı anlatayım
guya bız balayına gıttık kapadokya ya... beledıyesı bu konuda malesef cok zayıf tum sokak hayvanları ac
elımızde tost yada marketden cıkmısız elımızde poset boyum kadar kocaman kopekler kucagımıza atlıyor yemek dıye
bız gezmeyı ısı gucu bıraktık kedı kopek besledık
bıze tuhaf tuhaf baktılar ... tost yıyoruz kedı gıtmıyor nasıl yalvarıyor ac hayvan tost yaptırdım kedıye oturduk yedık beraber
onlarda bu dunyada var onlarda bu dunyanın dengesı ıcın yaratılmıs tıpkı bızım gıbı... bızden hıc bır farkları yok hepsını ayrı ayrı sevıyorum tum stresımı alıyorlar
Ahahahahhahaha hakikaten yaa bir ayakkabi bir de musluk. Musluga gidiyormu oradan su icmek istiyorlaroyyyyy
ya bu kedılerın ayakkabı merakı nedır eve geldıgımde ayakkabımla ask yasıyor resmen ıcıne gırıyor ustunde kıvranıyor mırnav dıye dıye kafasını ıcıne sokuyor
diğer hayvanlardan bu kadar korkmam bunlar hem büyük hem uçuyor diye çok irkiliyorum ve kocaman da gagaları var ısırırlarsa çok acıyomuş evet çok büyükler kakadu mu ne biri bembeyaz kocaman, biri gri geçenlerde adamın işkence ettiği papağandan, biri de büyük yeşil bişey
sıze anımı anlatayım
guya bız balayına gıttık kapadokya ya... beledıyesı bu konuda malesef cok zayıf tum sokak hayvanları ac
elımızde tost yada marketden cıkmısız elımızde poset boyum kadar kocaman kopekler kucagımıza atlıyor yemek dıye
bız gezmeyı ısı gucu bıraktık kedı kopek besledık
bıze tuhaf tuhaf baktılar ... tost yıyoruz kedı gıtmıyor nasıl yalvarıyor ac hayvan tost yaptırdım kedıye oturduk yedık beraber
onlarda bu dunyada var onlarda bu dunyanın dengesı ıcın yaratılmıs tıpkı bızım gıbı... bızden hıc bır farkları yok hepsını ayrı ayrı sevıyorum tum stresımı alıyorlar
Ahahahhahaha bende bende birsuru caps yapabilirim insan yerine koyuyoruz onlari zaten bence farki yok ki kediler cok duyarli hissi hayvanlarCanim bilgilendirme icin tesekkür ederim.Bence de mantikli.Yesinler onlarin koruma güdülerini mantiklarini ya.Öyle sapsik halleri var ki insanin patisinden patisinden öpesi geliyor. :)
Yilana bakip uzun uzun dusunseydim vazgecebilirdim :) ama ani kararla dokundum.Soguktu.Ama bir süre sonra tekrar dokunma istegi olustu ve sonra tekrar.Nerdeyse bakicisinin elinden alip dolayacaktim belime boynuna ahaha :))
Deneyimlemesi güzel oluyor korkunun üzerine gitmek ayri bir heyecan verici.En önemlisi icindeki hayvan sevgisini daha bir körüklüyor olmak.Pis de olsa kirli de olsa sevilmemeyi veya zulmü hak göremiyorum hicbirine..
O kedi konusturma mevzulari ben de cok derin. :)) Her hali tavri bakisi icin konusturmalar yapiyorum fotograflar uzerinden cok fazla capsler yapabilirim sahsen.Onu iyi tanimakla alakali biseydir belki de.Ailen de sen de cok tatlisiniz sarisin ne güzel herseyiyle benimsemissiniz onu.
Erkek güzeli tabi annesi profil fotograflarindan az sevmedim onu :)
Cocuk gibi sevdiriyorlar kendini.Onlaribizsiz,bizi onlarsiz birakmasin Allah.
musluga gıdıyor da patısını yıkamayaAhahahahhahaha hakikaten yaa bir ayakkabi bir de musluk. Musluga gidiyormu oradan su icmek istiyorlar
oyyyyy
Agzini burnunuu yidigimmm:) eridim aktim bana göndersen biseycik kalmaz ondan annesi :))
Sultan papağanıVay canına.
Cinsleri ne?
Acıyor mu? Massallah ona yaaaaa nasil beceriyor yerimm . Ya ama yaramazlar herseyi deviriyorlar insan yine de kizamiyor veren Allah'a ölürümmusluga gıdıyor da patısını yıkamaya
sabun delık desık tırmık ızı muslugu da acıyor patılerını yıkıyor
kapılarıda acıyor benım kızım becerıklı ama cok yaslandı artık hıc hali yokAcıyor mu? Massallah ona yaaaaa nasil beceriyor yerimm . Ya ama yaramazlar herseyi deviriyorlar insan yine de kizamiyor veren Allah'a ölürüm
Masallah güzellerime cok sevimliler.Nasil da anlasiyorlar cok iyi.Ve de cok sanslilar.
O zaman en iyisi kediye alışık bir köpekle tanıştırmak önce. Köpek eve gelen kediye daha kolay alışabiliyor eğer av güdüsü yüksek değilse ama kedide sıkıntı olabiliyor.Ay bizim bu minnoşlar cam kedisi, tüm gün camda dışarıyı seyrediyorlar:) Bilemedim ki...Halam al desem alacak sonra sıkıntı olursa benim başıma patlar diye korkuyorum
Yok bizimkiler çok sefaletten gelmiş, hiç birbirlerine rahatsızlık vermiyorlar, hatta temizliyorlar birbirlerini falan ama köpek olunca bilemedim..