Sevgilimin hayatın da başkası mı var ?

Bir insanın yanınıza geldiği zaman interneti kapatmakiçin ne tür bir mazereti olabilir ki? Nasıl açıklıyor olabilir bunu hiç anlamadım.

Bir an önce ayrıl. Yanına gelince internetini kapatıyorsa gelecek mesajı görmemen içindir. Telefonunu kurcalamana izin veriyor mu ? Beni engelle deme,sen engelle. Sağlıklı bir ilişkide aklında soru işareti olmamalı diye düşünüyorum.

Kafanda kurmuyosun,gerçekleri anlamışsın.Sevgilin o kızla beraber.

Telefon kurcalamak ne alaka ? Ben hayatım boyunca kimseye telefon şifremi vermedim buna eşim dahil.Telefon özel alan çünkü.

Telefonunda eski sevgilisininin isminin yanına kalp koyarak kaydetmiş ve kız hiç çekinmeden eski sevgilisini özledim diye çok kolay bir şekilde arayabiliyor nereden buluyor acaba bu yüzü bir düşün derim. ALDATILIYORSUN. Boşuna o kızı engelle falan deme sen o adamı engelle...

Kendisini kocasının daha önce çıktığı kadınlardan daha özel ve güzel gören siz iyi kalpli, sizin diğer kadınları ötekileştiren yorumlarınıza yorum yapanlar ise kötü kalpli! Tamam!!!

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali doğru söyledik diye kalbimiz kötü olur zaten.

En iyi en mükemmel en en sen ve Kemalin dememiz lazımdı. Çünkü onun Kemali akıllandı artık yapmaz. Eskiden çapkındı artık değil Önüne hiç iyisi çıkmadığı için öyle yaptı karaktersizliğinden değil. Şu erkek o.ospusuna çapkın, erkektir yapar gençlikte çok canlar yakmış diyen zihniyet hala yaşıyor demek ki

Telefon kurcalamak ne alaka ? Ben hayatım boyunca kimseye telefon şifremi vermedim buna eşim dahil.Telefon özel alan çünkü.
İnternetini kapatıp yanına gelen birisinden şüphelenerek , telefonuna bakmak istemek gayet normal bir olay bence. Aldatıldığını hisseden birisi bakmak isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…