Sevgilimin hayatın da başkası mı var ?

Senin sevgili sadece senle sevgili deil. Fingirdiyor bacım

Cok guzel ask hikayesi de siz bunu niye anlattiniz simdi

Bu adamın neyine güveniyorsunuz? Engellemiyor, yanınızda neti kapalı vs. Yuzde 99.9 aldatıyor sizi o arayan kızla.

Kendi ağzınla söylüyorsun bence soruyu sorup cevabını verebildiğine göre kendin , biz şöyle bi kenarda bekleyelim sen gerekeni yap güzelim.. herşey ortada çünkü. Ben olsam bırakırdım net

Yazdığınız metindeki tüm de ve da ekleri birleşik maalesef, muhtemelen aldatıyor ondan önce davranıp onu bir güzel şutlamaya ne dersiniz çok güzel olmaz mı

Dam üstünde saksağan gel bana bazı bazi

TR

Sen kıza bırakma öyle olsada değişir diyosun bu metinde ama bir insan aldatıyorsa hep aldatır. Karaktersizlere sonradan karakter yüklenmez. Siz türünün son örneğisiniz demek isterim ama malesef tecrübelerim ve çevremde gözlemlediklerim beni haksız çıkarıyor. İnşallah eşiniz gerçekten dediğiniz gibi biri olmuştur. Genelde aldatan adamlar evde ekstra çok iyidir zira

Konu sahibi ayrıl. Buz gibi aldatılıyorsun. Benim sevgilimin telefonunda kalple isim yan yana olsaydı onu alnına dövme yaptırdım muhtemelen. Ayrıca ınstasında ismi arattığında zibilyon tane aynı adlı kadın çıkan adamdan zaten ne köy olur ne kasaba

%100 aldatıyor bak kendi ağzınla söylemişsin internet kapama vs tüm önlemi alıyor aklınca sen yakalama diye Exten next olmuyor işte

Baktım arkadaşlarına 4 5 o isimden kız var hangisi olduğunu bulamadım
Ekle hepsıni neyden cekıncen ekle gitsin tek tek sor sonucta onlar da kadın yardımcı olur ztn geçmiş olsun net aldatma bu bellide kandırmasına izin verme sen tekmeyı at

Yani adam sadece diliyle söylememiş aldattığını.

Her şey ortada değil mi sizce de?

Ayrıl, kızlara tek tek yaz, kızın senin varlığından haberi bile yoktur. Hiçbiri konuştuğu değilse bile bir şey kaybetmezsin.

O kız eski sevgilisi değil, sevgilisi.
Attığı hikayeyi de sadece sen görüyorsun

Tatlım aldatıyor işte daha ne olması lazım ikna olman için. Koşarak uzaklaş bu hayırsızdan.

Kız sevgilisini anlatırken aldattığını düşündüm ve aklıma eşimle ilk tanıştığımız zamanlar geldi çünkü biz görüşürken eski görüşyükleri arıyordu ve ben de farkediyordum bunu o yüzden anlatmak istedim kendi hikayemi.Ne alaka diyen insanların güzel kalpleriyle baş başa bırakıyorum Sizin söylediğiniz şeye gelince eşimin adamlığından karakterinden kişiliğinden zerre şüphem olsaydı asla evlenmezdim.Onu karşıma çıkardığı için rabbime şükürler ediyorum ve kendimi çok şanslı ve ayrıcalıklı hissediyorum.Bir buçuk yıldır evliyiz şüphelenmemi getektşrecek zerre bir davranışta bulunmadı ve sadakatinden asla şüphe etmedim.Onun bana nasıl iyi bir eş olduğunu kalkıp burda anlatmayacağım ben onunla yaşıyorum ve benim bilmem yeterli. Herkese de kalbinin güzelliği kadar bir hayat diliyorum

Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…