Senin sevgili sadece senle sevgili deil. Fingirdiyor bacımArkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Cok guzel ask hikayesi de siz bunu niye anlattiniz simdiEşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktuBüyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin
Cok guzel ask hikayesi de siz bunu niye anlattiniz simdi
Kendi ağzınla söylüyorsun bence soruyu sorup cevabını verebildiğine göre kendin , biz şöyle bi kenarda bekleyelim sen gerekeni yap güzelim.. herşey ortada çünkü. Ben olsam bırakırdım netArkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Yazdığınız metindeki tüm de ve da ekleri birleşik maalesef, muhtemelen aldatıyor ondan önce davranıp onu bir güzel şutlamaya ne dersiniz çok güzel olmaz mıArkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Dam üstünde saksağan gel bana bazı baziEşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktuBüyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin
Eşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktuBüyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin
%100 aldatıyor bak kendi ağzınla söylemişsin internet kapama vs tüm önlemi alıyor aklınca sen yakalama diye Exten next olmuyor işteArkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Ekle hepsıni neyden cekıncen ekle gitsin tek tek sor sonucta onlar da kadın yardımcı olur ztn geçmiş olsun net aldatma bu bellide kandırmasına izin verme sen tekmeyı atBaktım arkadaşlarına 4 5 o isimden kız var hangisi olduğunu bulamadım
TR
Sen kıza bırakma öyle olsada değişir diyosun bu metinde ama bir insan aldatıyorsa hep aldatır. Karaktersizlere sonradan karakter yüklenmez. Siz türünün son örneğisiniz demek isterim ama malesef tecrübelerim ve çevremde gözlemlediklerim beni haksız çıkarıyor. İnşallah eşiniz gerçekten dediğiniz gibi biri olmuştur. Genelde aldatan adamlar evde ekstra çok iyidir zira
Konu sahibi ayrıl. Buz gibi aldatılıyorsun. Benim sevgilimin telefonunda kalple isim yan yana olsaydı onu alnına dövme yaptırdım muhtemelen. Ayrıca ınstasında ismi arattığında zibilyon tane aynı adlı kadın çıkan adamdan zaten ne köy olur ne kasaba
Allah mutluluğunuzu daim etsinEşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktuBüyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin
Allah mutluluğunuzu daim etsin