Sevgilimin hayatın da başkası mı var ?

Ne kafanda kurması canım? Seni aldatıyor ayrılmamışlar . Eski sevgilisinin numarasının ne işi var telefonda? Bir de isminin yanında kalp koymuş falan. Diğer detay da buluştuğunuz zaman interneti kapatması. Yani kız ona mesaj atarsa sen görme diye. Beni özlemiş ondan aramış, ben sonra engellerim demiş bir de şaka gibi. Ona güveniyor musun gerçekten

Ailem seni biliyor diyor bana ailemle tanışmak istedi annemle tanıştırdım ama aklım da sürekli soru işareti var

Benim ex inde ailesi beni biliyordu beni tanıştırdı ailesiyle ama meğer benden bir hafta önce başka kızla tanıştırmış ailesini o bir ölçüt değil kesinlikle

Guveniyor musun ??? kaynım hızlı yaşayanlardan biraz da sadakatsiz bir tip ,kimseyle ciddi düşünmez telefonunda her kızın yanında farklı renk kalp var ,yine de sen bilirsin.

Eşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktu Büyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin

Belki ona da sizin için aynı seylerı söyleyip :) onu sizinle aldatıyordur size gizleyip onla da paylaşıyordur foto .. yada sadece size paylaşıyordur siz herkes görüyor sanıyorsunuzdur ınstegram kullanmadım hıc Bılmıyorum Watshap gibi düşündüm

Amin inşallah Mutlu oldum bian okurken gülümsedim Allah bozmasın

Kurmak mi ? Adam bildiginiz sizi aldatiyor

bence herşeyi bitirmeniz gerekiyor.

Hikayeniz güzelmiş fakat konu sahibinin konusu ile alakası ne anlayamadım?

Bahsettiğin kız yeni birisi olabilir. Büyük ihtimal eski sevgilim bana taktı rahat bırakmıyor diye bahaneler sunacak sana.

Mesajınızın konuyla alakası?

Bu kadar seye ragmen siz niye guveniyorsunuz onu hic anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…