- 16 Temmuz 2023
- 1.516
- 4.035
Ne kafanda kurması canım? Seni aldatıyor ayrılmamışlar . Eski sevgilisinin numarasının ne işi var telefonda? Bir de isminin yanında kalp koymuş falan. Diğer detay da buluştuğunuz zaman interneti kapatması. Yani kız ona mesaj atarsa sen görme diye. Beni özlemiş ondan aramış, ben sonra engellerimArkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Ailem seni biliyor diyor bana ailemle tanışmak istedi annemle tanıştırdım ama aklım da sürekli soru işareti var
Guveniyor musun ??? kaynım hızlı yaşayanlardan biraz da sadakatsiz bir tip ,kimseyle ciddi düşünmez telefonunda her kızın yanında farklı renk kalp var ,yine de sen bilirsin.Arkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Hikayeyi görmesini istemediği kişilere gizliyor olabilir çok basit bir şey.Bişey paylaşıyorum etiketliyorum eve gidince paylaşıyor o hikayeyi
Amin inşallahEşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktuBüyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin
Amin inşallahMutlu oldum bian okurken gülümsedim Allah bozmasın
Kurmak mi ? Adam bildiginiz sizi aldatiyorArkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
bence herşeyi bitirmeniz gerekiyor.Arkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Eşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktuBüyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin
Arkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Mesajınızın konuyla alakası?Eşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma.Aşk defteri kabarık olan biriyle tanıştığımdan haberim bile yoktuBüyü mü yaptın diyor bana geldin evimin kraliçesi oldun Çapkın biri olduğunu farkedince çok tırsmıştım ve ayrılmak istemiştim başıma bela almadan ama o bırakmadı onun ilgisi sevgisiyle devam etti ilişkimiz.Tanıştıktan bir yıl sonra da evlendik.O zaman çok korkmuştum ama şimdi diyorum ki eşim bana rabbimin bir hediyesi.Allah herkesin yuvasına huzur versin
Bu kadar seye ragmen siz niye guveniyorsunuz onu hic anlamadimArkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var