Bence o kızla aldatılıyosunuz maalesef. Kızın instasını biliyo musunuz stalk yapma şansınız var mı?Arkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
aldatıyorkafam da çok mu kuruyorum
Baktım arkadaşlarına 4 5 o isimden kız var hangisi olduğunu bulamadımBence o kızla aldatılıyosunuz maalesef. Kızın instasını biliyo musunuz stalk yapma şansınız var mı?
Eski sevgilisinin ismi ve yanında kalp olması yeterli hayatında o kişinin olduğunu anlamanız için.Diger ayrıntılar da ayrı kanıtlar ama halâ rehberinde ve kalpli duruyor olması tek başına yeter.Arkadaşlar merhaba 2 3 günden beri beni rahatsız eden bir konu var sevgilimle uzun zamandır konuşuyoruz 2 sene önce ayrıldık tekrar denemek istedik çok değişti herşey çok güzel gidiyordu ta li 3 gün önceye kadar telefonun da bir kız ismi gördüm yanında da kalp vardı sordum bu kim diye eski sevgilisi olduğunu söyledi madem neden aramış seni dedim beni özlemiş ondan aramış dedi ben de hayatım da biri var artık beni arama dedim dedi engelle madem dedim sonra engellerim dedi buluştuğumuz da internetini kapatıyor ona güveniyorum düşünmek istemiyorum ama wp ye giriyor çıkıyor mesaj yazmıyor 3 günden beri gece geç saatlere kadar aktif kızlar ne yapmalıyım bana bir akıl verin çok mu takıntılıyım kafam da çok mu kuruyorum yoksa hayatın da başka biri mi var
Çok açık başkasıyla konuşuyor
Ailem seni biliyor diyor bana ailemle tanışmak istedi annemle tanıştırdım ama aklım da sürekli soru işareti varO kızla aldatılıyorsunuz malesef
Bişey paylaşıyorum etiketliyorum eve gidince paylaşıyor o hikayeyiyaninda internetini kapatan adamin neyine guveniyorsun? bir b.klar yediği kesin.
ben de anama telefondan bisey gosterecekken interneti kapatiyorum, sakladigim biseyler var. 2+2=4 yani saf olma
eee millet esini aldatıyor adam ailenle tanismis ne yani? ailesi bilse ne olacak klasik erkek ailesi. bugün sana bayilirlar yarin oglunu bir üz, gözünde yaş görsünler dunyanin en karaktersiz insani sen olursun. ya da ayril "oh iyi oldu oglum sen daha iyilerine layiksin" derler.Ailem seni biliyor diyor bana ailemle tanışmak istedi annemle tanıştırdım ama aklım da sürekli soru işareti var
bu normal buna bir sey diyemeyecegim.Bişey paylaşıyorum etiketliyorum eve gidince paylaşıyor o hikayeyi
Bir de ikizler burcu engelle diyorum sonra engellerim diyor bana sonra engelledim dedi telefonuna girip bakmaya çalıştım şifre vardı giremedimKalpli kızla aldatıyor sizi. Ayrılır mısınız bilmem de sakın ciddi ilişki düşünmeyin bununla. Evlensenizde aldatır bir de aptal yeri koyar
Bende aynısını düşündüm acaba hikayeyi ona mı gizliyorbu normal buna bir sey diyemeyecegim.
hesabi herkese acik mi? degilse onu bunu engelliyordur paylasmadan önce