Sevgilimin hayatın da başkası mı var ?

Kafanda mı mı kuruyorsun? Aldattığını göstermesi için daha ne yapması lazım ki kızı koluna takıp mı gelsin ?

o kızla sevgili hala senle de onu aldatıyor
ilişkileri toksik bir hal aldıysa seni cepte tutuyor üzgünüm

hikayeyi de sadece sana açıyordur
ortak arkadaşınız var mı başka insta da ona da sorabilirsiniz güveniyorsanız hikaye görünüyor mu diye

Evet başka biri var.

Bak sen şu Allah'ın işine, çapkın olan adam sizinle tanışınca çok sadık bir insana dönüştü! Ruhay hanım, kesin siz diğer kadınlardan farklı, muhteşem bir kadın olduğunuz içindir kesin! Diğer kadınlar sizin gibi harika olsalardı asla asla terk edilen yada aldatılan konuma düşmezlerdi öyle değil mi?

Ailem seni biliyor diyor bana ailemle tanışmak istedi annemle tanıştırdım ama aklım da sürekli soru işareti var
oyalıyor sen yedektesin esas oyuncu çıkınca da seni şutlar sen nasıl bir kızın isminin yanında kalp görürde bunu normal bişey sanarsın birde eski sevgilisi aşkım safsın üstüne manipüle ediliyorsun

Oğlanın telefonundan bildirim geçmişini açarsan ne yaptığını full anlayabilirsin

Valla sizinki tam sevgililik değil sanırım onun gözünde. Belliki başkalarıylada flörtleşiyor

Ne yaptığı çok ortada. Adam baya yüzsüz. Eskiden yeni olmaz boşa dememişler. Yol verin gitsin. Önünüze bakın siz de. Sizin yanınızda internetini kapatıyor olması siz de güven duygusu değil neyi gizliyor diye şüphe duygusu oluşturmalı...

Konuyla nasıl bir alaka kurup o mesajı yazdığımı anlattım ve kalbi güzel olan insanlar da kalplerinin güzelliği oranında cevap yazdı aksi olanlar ise o ayarda yorum yaptıEşimi tanımadığı halde aldatıyor diye yorum yapan insanlar şunu bunu demek istiyor deyip arsızca gülüp edep dışı konuşanlar bir kez daha insanlar ın ne kadar çirkin kalpler inin olduğu bir devirde olduğumu bana hatırlattı.Herkes kalitesini temsil ederKonu sahibine gelince senin yanında internetini kapatıyorsa aldatıyordur ve aldatılmayı illaki hissedersin.Hissettiğin yerde de durma zaten canım.Rabbim iyilerle karşılaştırsın

Guvenilecek adama güvenmez, guvenilmeyecek adama guveniriz nedense. Aldatildiginiz bu kadar barizken neyine, niçin, nasıl güveniyorsunuz acaba

Kızı senle aldatıyor farkında değil misin?

Erkeklere zaten güvenilmez bu eleman da bana güvenme diyor zaten. Neye güveniyorsunuz anlamıyorum ki. Dal üstünde al yanak inanmasan gel de bak. Harbiden de basiret bağlanması diye bir şey var , sizin konu da bunun kanıtı. O kalpli kızda eski sevgili değil o başka biri. Eski sevgiliyle de arada konuşuyorlar. Belki bir kaç tane daha da var.

İsminin yanında kalp olan biri arıyor, hala sorguluyorsunuz. Ne kadar saf olduğunuzun adam da farkında zeka pırıltısı içeren yalan bulmaya bile uğraşmamış. İkna çabası bile yok.

Eskiden yeni olmaz, canı sıkılmış avlamış seni. Diğeri de duruyor güveniyorum diyorsun bir de kabak gibi ortada duruma :)
Senin eski sevgililerinin yanındaki kalpler duruyor mu rehberde , 2025 e girerken kim internetini kapatıyor acaba, kontör gitmesin diye çaldır kapat da yapıyor mu bari?

Bitmiş ilişkiyi 2 sene geçmiş aradan sonra tekrar başlatmak.Akillicami neyi değişmiş hicbirsey evet aldatıyor.

Normal ama insanın bitirdiği şeye dönmesi kalan bozuk yemeği yemesidir.Guvende bayat keyifde bayat.Siz vazgeçilmez değilsiniz bende değilim sevgilinizde değil .Vazgeçmeyi bilmeyen faturayı öder size iyi hesaplar.Dikkat eşinde faturada kizlar fazla çıkmasın

Kendisini kocasının daha önce çıktığı kadınlardan daha özel ve güzel gören siz iyi kalpli, sizin diğer kadınları ötekileştiren yorumlarınıza yorum yapanlar ise kötü kalpli! Tamam!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…