Sevgilimin eski sevgilisine yazmalı mıyım

Eskisine yazmayı düşüneceğime böyle gelgitli insanla ilişkiye devam etmezdim.
Yok devam edemem bu kez kesin bitti ama ben ilişkimiz süresince bana sadık mıydı anlattığı gibi miydi yoksa sürekli eski sevgilisine mi ulaşıyordu bunu öğrenmek istemiştim. Bunu da kendinden öğrenemediğim için o kıza sormak istedim. Bunu öğrendiğim zaman silmem kolaylaşacak. Onun dışında sevdiğim zaman çok zor unutuyorum. Ama kıza yazmak da beni küçük düşürecek bu yüzden yapmayacağım zaman içinde unuturum

Ama bana 3 sene önce bitti bir de ben olayları anlatıyorum o kişiden bahsetmek icin degil demisti. Özgüven konusunda eksiklerim vardı. Bunları yaşayınca da iyice kötü oldum. Bu konuda ne öneriyorsunuz kitaplarla ya da birkaç video ile yapabilir miyim yoksa ilerisi için terapi şart mı?

Size sabikasi olduğu icin olurumuz yok dememiş miydi? Hayir sizden ayrılmış siz hala neden bırakmıyorsunuz.
Ayrıca sinav zamanim yazmistiniz kendinizi düşünün onla mi değil mi diye düşüneceginizee

Siz bence bir psikoloğa psikiyatriste görünün. Adam yaralamaktan mahkum olmuş sevgilinizin sabıka kaydı parayla silinir mi diye sordunuz. Birisinin kulağı yırtılmış, bu size bir şey ifade etmiyor mu? Size saldırıp kulağınızı yırtsalar ay nolur sabıkaları olmasın der miydiniz? Ne hakkınız var eski sevgiliyi onu bunu rahatsız etmeye? Ya kız nişanlı evliyse, çoluk çocuğu varsa? Bekar bile olsa rahatsız edip hesap soramazsınız. Sanki nikahlı kocanız da kapı kapı gezip soruşturacaksınız. Daha ne duymak istiyorsunuz ikna olmak için? Bu şahıs size çok büyük iyilik yapmış, hayatınızı harcamadan size geri teslim etmiş. Gençsiniz bekarsınız, 2 çocukla ortada bırakıp kaçmamış. Size kalsa bu olurdu ama.

Hersey ortada zaten farkindamisiniz hayatinizdan cikarin kimseye yara bandi olmayin

kendinizi kandırıyorsunuz. hayatınızdan falan çıkaracağınız yok. velev ki eski sevgilisine dönmeye calisiyor. sizi bırakan birinin kime tutunduğu çok mu önemli? nerden buluyorsunuz böyle dengesiz insanları.. hayatınıza bakın, yazık değil mi?

Sevgilini yemle
Bana uzak durdugun surecte eski sevgilinle iletisime gectigini tahmin ediyordum ama konduramiyordum
Yaziklar olsun sana
Bitti bu is yaz
Sonrasinda hicbir mesaj yazma
Ne yazarsa yazsin cevaplama
Once inkar edecek sonra da bir iki mesaj yazdim diyebilir
Ama irade lazim

Adam sabıkalı, mahkum olmuş. Parasız pulsuz aç karnını zor doyuran boş beleş biri. Yemlemesin, bıraksın yoluna baksın.

Ne malum kızın öyle birşey olmuş olsa bile doğruyu söyleyeceği...Belki aranıza girmemek için hayr diycek muhatap olmak istemiyor belki. Bir de evet ben olsam ben de aralarında birsey olduğunu düşünürdüm ki kadınlar hislerinde yanılmaz teyit ettirmenize gerek yok yol verin gitsin....

ben cok seviyorum falan diyince tek falsosu bir ara terketmesi sandim
Elinden gelse adamın sabıkasını sildirecek.Yok mu bunun çaresi, parası neyse verelim diye soruyor bir de. Sevgilisi hapisten koşullu salıverilmiş. Yani bir daha suç işlerse eklenerek artacak cezası. Tek suçu o an orada olmakmış, yani suçu yokmuş ama tutuklanmış. Böyle görüyor, görmek istiyor.

Ben yalanlarını fark edince bu olayda da bana yalan konuştuğunu düşünüyorum. Ben o yapmadı kardeşinin olayı sanıyordum. Ne olduğu da artık önemli değil böyle bir insandan hayır gelmez farkındayım. Ama az zamanım gitmedi ki. Şuan ne için çabaladığımı bile bilmiyorum sadece bütün yaşadıklarım çok zoruma gidiyor. Sınav sürecimi gereksiz şeyler için aksattım.

Evet haklısınız. Söylemeyebilir. Sosyal medyada o kız birkaç gündür bu kadar açığa vurduğu için bana da söyleyebileceğini düşündüm sanırım.
Her ne olsa da bu yaptığım hem beni küçültücü hem de karşı tarafı rahatsız edecek bir davranış olur. Her şeyi kendi haline bırakmalıyım. En çok pişman olduğum durum 8 ay içinde hiç fark etmeyip saf bir şekilde ona inanıp sınava 4 ay kalmışken bunları yasamak

Karşına kimler kimler çıkacak erkek mi yok boşver canım..

Alacağınız cevap neyi değiştirecek? Sonuç her şekilde aynı, adam sizi istemiyor. Boşa rezil olmayın

Yaşadıklarımızın gerçek olup olmamasini öğrenmek adına bu denli kafamı kurcayalan bir seyi sorar öğrenirim. Başkasının benim hakkımda ne düşüneceği zerre umrumda olmaz. Ozguvensiz görünmüşüm o kızın gözünde bundan banane. Ben zaten beni bırakıp giden adami düşündüğüm icin ozguvensizim veya ozguvenimi belirleyen kriter bu degil bu sadece bir merak; kandirildim mi bunca zaman bunu merak ediyorum. Bence böyle doneler toplamak gelecekteki iliskiler icin de önemli kimin ne mal olduğunu anlamani sagliyor bi nevi machine learning :) En nihayetinde geberip gidecegiz kimse de yaptığımız bir seyi hatirlamayacak bu kadar kasmaya gerek yok içinden geçeni yap gitsin.

Evet bu yazdıklarınız mantıklı geldi. Hani bundan dolayı kız özgüvensiz dese de ya da çocuk bu yaptığıma çok sinirlense de var mı yok mu bunu öğrenmiş olurdum. Yoksa da bundan utanırım ve ne kadar önyargılı olduğumu düşünürüm. Ama kızın dürüst olmayacağı ihtimali de aklıma geliyor, kıza yazdığımla mı kalırım bilemedim. Öğrenme ihtimalim de var ama. Ve öğrendikten sonra teyit edeceğim için silmem daha kolay olacak her şey ortada olacağı için. Siz bu durumda yazardım diyorsunuz yani. Zaten sorduktan ve cevap aldıktan sonra tekrar görmeyeceğim ve bir süre sonra unutacağım biri için bu kadar düşünmeme de gerek var mı

Bence yok ben olsam yazardim. Bu kadar düşüneceğime ve icimde kalacagina bi kurcalardim yani. Kadinlar genelde böyle durumlarda yalan söylemezler. Var diyelim aralarinda bir sey niye yok desin anca tek gecelik biriyse falan yok der oglanin basi agrimasin diye, yoksa aralarinda bir sey onun icin bir sey ifade etmiyordur niye var desin hirs yapmış olamaz exten next olmaz diyen biri.

Yok uzun ilişkiymiş 1.5 senelik herhalde. Ama 3 sene önce bitmiş. İşin garip yanı sevgilimin hesabında o şehre dair fotoların hala duruyor olması tekrar tekrar oraya o kadar uzak şehre çalışmaya gitmesi her yıl. Bana sürekli bahsetmesinden anlamamam zaten aptallık. Evet çocuk benle soğuk konuşup ayrıldıktan sonraki gün kızın sosyal medyasına iki güzel lafa tav olmam yazması, ertesi gün exten next olmaz yazması falan. Bir de kız sürekli sevgili yapan biri değilmiş benim gibi sınav çalışıyormuş o da öğretmen falan hakkında bilmediğim detay kalmadı ki hayatımdaki kişi yüzünden. Beni bıraktığında bile eski sevgilisini sayıklıyordu bu kadar belirtiye rağmen ben düşüncelerimde yanılmışsam zaten artık asla bu olayın peşinden gitmem yazayım bakayım ne olacaksa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…