- 18 Ocak 2018
- 2.829
- 7.509
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet elbette silerim daha önce de aldatılmıştım. Hislerimde yanılmamıştım. Bu kaldırabileceğim bir şey değil. Aynı süreci yaşıyorum, sürekli eskiyi anması beni rahatsız ediyordu dile getirmedim.Şuna karar verin cevap evet olursa geçerken tamamen silecek misiniz? Ya da hayır olsa hayatınıza alacak mısınız? Çünkü gel giti olan bir herif anladığım kadarıyla kızdan bağımsız sizin ilişkiniz oturmamış. O yüzden yazacaksnaızda bu adamı hayatınızda bu haliyle istiyor musunuz karar verin öyle yazın bana soracak olursanızda çok daha iyi ilişkileri hak ediyorsunuz bu adam için kendinizi üzmeyin
Gerçekten ulaşıyorsa tamamıyla silerim. Ulaşmıyorsa da ayıp ettiğimi düşünür ve yazmam zaten. Kendimi kötü duruma düşüreceğimin farkındayım ama bu kişi de bana karşı tam olarak dürüst değil. En azından sonra iki kişiyi de hiç olmamış gibi hayatımdan silerim unuturumKendinizi çok kötü bir duruma düşüreceksiniz. Ayrıca gelen cevap ne olursa olsun içiniz soğumaz daha da çok kafanızı meşgul eder. Bir şeyi kurcaladıkça insanın kafasında daha çok yer kaplıyor.
Hayatımdaki kişi beni şüphede bırakıyorsa asla devam etmem. Belki eski sevgilisiyle oldu belki başkasıyla kim olduğu önemli mi? Giden geri dönüyorsa gittiği kişide umduğunu bulamadığı içindir.Kendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.
Çok zoruma gidiyor ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum yani 8 aydır bana hissettirdiklerinin boşa çıkması. Başka birinin olması bu kadar etkilemez, ilişki sürecimizde o kıza sürekli döndüyse bu beni yaralar ve soğurum. Kızın konusunu açıyordu ara sıra ve gerçekten bana karşı hali değişiyordu son zamanlarda bende saf davrandım ve anlamadım. Saçma olduğunun küçük düşürücü olduğunun farkındayım ama kafam hiç rahat değil ne yapacağımı bilmiyorumHayır tabii ki yapmazdım böyle bir şey. Eski sevgiliyle olsa ne olmasa ne sizi hiçbir şekilde sevmiyor işte. O olmaz başka biri olur ama artık siz olmayacaksınız onun için. Böyle hareketler yapmayın hem çok saçma hem de küçük düşürücü. Yolunuza bakın.
Ünideyken tanımıştım böyle biri. Aynen böyleydi ama kendi yaşadıklarımı okudum resmen. Şuan o kızla evli. Ben çok üzülmedim şaşırmadım da. Ama insanı aptal yerine koyduklarını sanıyorlar o kısmı üzücüydü.Kendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.
Benim çok vaktim gitti ve yıprandım hislerim yine kötüye kullanıldı. Yazmak öğrenmek istiyorum çocuk belli ki yalan söylüyor kızdan öğrenebilirim ama kızın karşısında kötü durumda gözükmek de istemiyorum. Beni anlayacak mıdır hiç bilmiyorum. Bir de uzakta olduğumuz için ben gerçeği de öğrenemem sanırımÜnideyken tanımıştım böyle biri. Aynen böyleydi ama kendi yaşadıklarımı okudum resmen. Şuan o kızla evli. Ben çok üzülmedim şaşırmadım da. Ama insanı aptal yerine koyduklarını sanıyorlar o kısmı üzücüydü.
Anlattıklarımdan bunu mu çıkardın gerçekten? Sen sadece stepnesin diyorum. Sil at engelle hayatından çıkar. Şuan boşu boşuna kendini yıpratıyosun. O zaman ki düşüncelerimi hatırladıkça gülüyorum ben. Şuan mutlu bir evliliğim var çocuklarım var çünkü. Sen de artık hayatına devam et. Hayatı KAÇIRIYORSUN!!Benim çok vaktim gitti ve yıprandım hislerim yine kötüye kullanıldı. Yazmak öğrenmek istiyorum çocuk belli ki yalan söylüyor kızdan öğrenebilirim ama kızın karşısında kötü durumda gözükmek de istemiyorum. Beni anlayacak mıdır hiç bilmiyorum. Bir de uzakta olduğumuz için ben gerçeği de öğrenemem sanırım
Zaten her türlü soğumanız lazım adamdan sizin tekrar barışma ümidiniz mi var ki?Çok zoruma gidiyor ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum yani 8 aydır bana hissettirdiklerinin boşa çıkması. Başka birinin olması bu kadar etkilemez, ilişki sürecimizde o kıza sürekli döndüyse bu beni yaralar ve soğurum. Kızın konusunu açıyordu ara sıra ve gerçekten bana karşı hali değişiyordu son zamanlarda bende saf davrandım ve anlamadım. Saçma olduğunun küçük düşürücü olduğunun farkındayım ama kafam hiç rahat değil ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Hayır yok tabi ki ama bu sadece merak ettiğim sürekli içimi yiyen bir konu. Eski ilişkimde de aldatılmıştım ve geçmiş günlerimi hatırlatıyor çok kötü hissediyorum.Zaten her türlü soğumanız lazım adamdan sizin tekrar barışma ümidiniz mi var ki?
Sanırım bana zaman gerekiyor. Olaylar çok yeni olduğu için hepsi üst üste geliyor ve o kadar güzel geçirilen zamanın ardından bunların olması benim dengemi alt üst etti.Anlattıklarımdan bunu mu çıkardın gerçekten? Sen sadece stepnesin diyorum. Sil at engelle hayatından çıkar. Şuan boşu boşuna kendini yıpratıyosun. O zaman ki düşüncelerimi hatırladıkça gülüyorum ben. Şuan mutlu bir evliliğim var çocuklarım var çünkü. Sen de artık hayatına devam et. Hayatı KAÇIRIYORSUN!!
Aldatılmak sizinle alakalı olan bir şey değil ki karşınızdaki insanın şerefsizliğiyle alakalı bir durum. Öğrenmek hiçbir şeyi değiştirmeyecek o kızla konuştuğunuzda gururunuz yerle bir olacak ve çok avam bir hareket bence. Yani eski bir sevgilimin sevgilisi bana mesaj atsa cevap vermem şahsen.Hayır yok tabi ki ama bu sadece merak ettiğim sürekli içimi yiyen bir konu. Eski ilişkimde de aldatılmıştım ve geçmiş günlerimi hatırlatıyor çok kötü hissediyorum.
Benden ayrıldıktan tam 2 gün sonra eski sevgilisine döndüğünü öğrenmiştim o aklıma geldiKendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.
Evet akışa bırakmaya karar verdim zaten bir sey oluyorsa da gözüme çarpar dogrulanır. Bütün bu yaptıklarını yediremedim kendime ve ilişkilerde hep benzer tercihler yaptığım için kendimi suçlamaya başlayacağım artık. Neden böyle oluyor bilmiyorum o kadar süre güzel bir şekilde ilerleyip bir anda bozulan ne oluyor. Haklısınız yazmayacağım gerçekten sonra da kendi kendimi küçülmüş hissederim hiçbir şey yapmama gerek bile yokAldatılmak sizinle alakalı olan bir şey değil ki karşınızdaki insanın şerefsizliğiyle alakalı bir durum. Öğrenmek hiçbir şeyi değiştirmeyecek o kızla konuştuğunuzda gururunuz yerle bir olacak ve çok avam bir hareket bence. Yani eski bir sevgilimin sevgilisi bana mesaj atsa cevap vermem şahsen.
Böyle erkekler hep var ve kime güveneceğimi bilmiyorum yitip giden zamanım ve hislerim oluyor. Yani bir anda bana kötü hissiz davranarak bitirmesi ve bir yandan eski sevgilisinin iki gündür yaptığı eskiye laf vuran paylaşımları. Bir de kıza güzel sözler ediyormuş kız kanmazmış. Bugün yazdığı, eskiden yeni olmazmış. Muhtemelen onunla da sürdüremez ama böyle tercih edilmek ya da yara bandı olarak kullanılmak insana koyuyor sürekli kendimi kıyas yapıyorum.Benden ayrıldıktan tam 2 gün sonra eski sevgilisine döndüğünü öğrenmiştim o aklıma geldiama ağzımı açıp tek bi kelime dahi etmedim ve inan bu daha kudurtucu. Artı olarak hissettiysen muhtemelen doğrudur çok da şey etmeye gerek yok.
Ben de aynısını yaşadım az çok seni anlıyorum. Kıyas yapmanı gerektirecek bir şey yok. Herkes kendine yakışanı yapar, kendine yakışana da gider. Allah kurtarmış de kendi yoluna bak. En büyük intikam kendine çizdiğin yolda emin adımlarla yürümek.Böyle erkekler hep var ve kime güveneceğimi bilmiyorum yitip giden zamanım ve hislerim oluyor. Yani bir anda bana kötü hissiz davranarak bitirmesi ve bir yandan eski sevgilisinin iki gündür yaptığı eskiye laf vuran paylaşımları. Bir de kıza güzel sözler ediyormuş kız kanmazmış. Bugün yazdığı, eskiden yeni olmazmış. Muhtemelen onunla da sürdüremez ama böyle tercih edilmek ya da yara bandı olarak kullanılmak insana koyuyor sürekli kendimi kıyas yapıyorum.
Keşke rahatsızlığınızı dile getirseydiniz zamanında. Maalesef eski sevgilisini anlatan kişi güncel sevgilisini sevmiyordur. Geçiş döneminde vakit geçiriyordur sadece. Siz sevdiğiniz birine eski sevgilinizi anlatır mısınız? Adını bile anmazsınız, esamesi okunmaz -gerçekten o anki sevgilinizi seviyorsanız-Evet elbette silerim daha önce de aldatılmıştım. Hislerimde yanılmamıştım. Bu kaldırabileceğim bir şey değil. Aynı süreci yaşıyorum, sürekli eskiyi anması beni rahatsız ediyordu dile getirmedim.
Cevap hayır olsa da hayatıma almayacağım bir oluru yok. Ama bu sorun bayadır kafamı meşgul ediyor. İste eger yazarsam ve düzgün bir cevap alabilirsem tamamıyla silerim. Hayır olsa da kendi yaptığım adına utanır yine de dönmem zaten
Hak etmişsiniz.Ama ben bunları hak etmedim. Bana 3 yıl önce bitmiş deyip niye sürekli eski sevgilisinden söz açıyordu
Eskisine yazmayı düşüneceğime böyle gelgitli insanla ilişkiye devam etmezdim.Kendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.