Sevgilimin eski sevgilisine yazmalı mıyım

Açıkcası senin o kızı rahatsız etmeye hakkın yok resmen bela arıyosun bulaşmak istiyosun. Adamın ne derdi var belli değil. Karşına al konuş anlatmıyosa bas tekmeyi allah aşkına insanlarla uğraşmayı kesin artık bazen kesip atmayı öğrenmeli insan. Özellikle de elinden geleni yaptıysan bırakmalısın zaten kendine eziyet ediyosun farkında değilsin !

Benim bir süredir ailevi sorunlarım da vardı sınavdan dolayı evde kaldığım çalıştığım için. Annemle sorunlarımız var mesela aramızda bir sohbet geçmez.
Sanırım bütün her şeyden bir kaçış olarak ben bu kişiyle iyi hissedince ona bağlandım sonra da böyle bir problem çıktı.

Maalesef ben kıza mesaj yazdım. Geri de alamıyorum bir şey konuşabilir miyiz demistim. Dönüş yaptığında okumayıp bıraksam mı bilmiyorum. Çocukla konuşuyor iseler anlaşılır mı bilmiyorum.

Aynanın karşısına geç ve şunu söyle.
Ben değerliyim. Benden değerli kimse yok. Kendime güveniyorum, Sevilmeyi hakediyorum. Ve bunu sık sık tekrarla gidende gitsin. Sonra yoluna bak. Kendine değer verirsen sen farketmeden herkes değer vermeye başlayacak. Kendine saygı duyarsan herkes saygı duyar kendini seversen severler. Lütfen bunu öğrenin artık.

Maalesef ben kıza mesaj yazdım. Geri de alamıyorum bir şey konuşabilir miyiz demistim. Dönüş yaptığında okumayıp bıraksam mı bilmiyorum. Çocukla konuşuyor iseler anlaşılır mı bilmiyorum.
Walla eğer eski sevgililer görüşmüyosa da sayende sevenleri kavuşturacaksın kendini niye böyle bi seviyeye düşürdün anlamış değilim

Walla eğer eski sevgililer görüşmüyosa da sayende sevenleri kavuşturacaksın kendini niye böyle bi seviyeye düşürdün anlamış değilim
Görüştüklerini en azından bir tarafın iletişime geçtiğini bu kişinin de bu çocuk olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim bilmediğimi sandığı bir sosyal medyasında eskiyi unutmadığına dair bir video paylaşmış geçen gün. Üstelik benimle konuşuyorken. O kızın sehrine dair fotoğrafları profilinde tutuyor, kavga çıkardım da sildi. Kızın o şehirde yaşamadığını vs iddia ediyor bir de. Halbuki kız orda ve bana yalan söylendi.
Önceden bana ara ara konusunu açıyordu. Beni bırakıp gittiğinde döndüğü zaman berbat durumdaydı ama benden kaynaklı değildi. Çünkü bir haftasına yine ayrıldık kendisi bıraktı. Beni bıraktıktan sonraki gün kızın profilinde iki güzel söze kanmam vs sözü paylaşıldı, ertesi gün eskiden yeni olmuyor yazmış kız. Ben kurguluyor da olabilirim belki de kız tamamen ondan bağımsız paylaşıyor. Ama hepsine rağmen kıza yazdım nasıl toparlarım onu da bilemiyorum. Ama bence benim yüzümden kavuşamazlar zaten olmuyor ve kız reddediyor da olabilir. Benim tek öğrenmek istediğim bu çocuk yalan mı söylüyor.

Bunu deneyeceğim. Ama sanırım benimki daha güç bir durum. Destek lazım olabilir. Yine de belki de kendi başıma da başarabilirim. Teşekkür ederim

Silmeniz falan kolaylaşmayacak. Eğer ona gittiğini öğrenirseniz aldatılmış olacaksınız ve bu hissin travması daha ağır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…