Kendimi küçük düşüreceğimi biliyorum. Ama bir şeyi aydınlatmak istiyorum. Hayatımdaki kişi belirli dönemlerde eski ilişkisinden bahsederdi konu açardı, bende olayı anlatıyor zannederek bir şey demezdim. Ama 2 ay önce sebepsiz yere hiç anlamadığım şekilde benden uzaklaştı. Sonra geri döndü konuştum ama kendisi bitik haldeydi yani hissediyordum tavırları değişikti. Konuştuk devam ettik ve yine bir anda kendi sorunlarını söyleyerek beni bıraktı. Ve bugün eski sevgilisinin hesabına baktım eski sevgiliden yeni olmaz tarzında bir şey paylaşmış. Ben sevgilimin ağzından hiçbir şekilde o kıza sürekli dönüp dönmediğini öğrenemeyeceğim. Ama kıza yazıp öğrenebilirim en azından kafam rahat olur ve bittiğine canım sıkılmaz bu şekilde gerçekten hissediyorum kanıtlayamıyorum bunun bana yapılıyor olma fikrini kaldıramıyorum. Siz olsaydınız küçük düşme pahasına böyle bir davranışta bulunur muydunuz. Gerçekten çok seviyorum onu bu yüzden bu kadar ilgileniyorum. Daha sonra ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırım zaten öyle bir şey varsa.
Açıkcası senin o kızı rahatsız etmeye hakkın yok resmen bela arıyosun bulaşmak istiyosun. Adamın ne derdi var belli değil. Karşına al konuş anlatmıyosa bas tekmeyi allah aşkına insanlarla uğraşmayı kesin artık bazen kesip atmayı öğrenmeli insan. Özellikle de elinden geleni yaptıysan bırakmalısın zaten kendine eziyet ediyosun farkında değilsin !
Ayrılmak soğumak için çok yeterli bir sebep değil mi zaten ben bunu gerçekten anlamıyorum bu sitede. Kızlarımıza bakıyorum hepsi kör, kör kütük, gurursuz, kendini hiç sevmemiş modeller. E hani aile sevgisi filan özgüven sahibi yapıyordu. Yeni nesil aileler nerde? Çok sevgide bu hale mi getiriyor? Aklımda tonlarca hesap yapıyorum burdaki kızlarımızı gördükçe.
Demem o ki nasıl böyle ölüp, bitiliyor anlamıyorum.
Benim bir süredir ailevi sorunlarım da vardı sınavdan dolayı evde kaldığım çalıştığım için. Annemle sorunlarımız var mesela aramızda bir sohbet geçmez.
Sanırım bütün her şeyden bir kaçış olarak ben bu kişiyle iyi hissedince ona bağlandım sonra da böyle bir problem çıktı.
Açıkcası senin o kızı rahatsız etmeye hakkın yok resmen bela arıyosun bulaşmak istiyosun. Adamın ne derdi var belli değil. Karşına al konuş anlatmıyosa bas tekmeyi allah aşkına insanlarla uğraşmayı kesin artık bazen kesip atmayı öğrenmeli insan. Özellikle de elinden geleni yaptıysan bırakmalısın zaten kendine eziyet ediyosun farkında değilsin !
Maalesef ben kıza mesaj yazdım. Geri de alamıyorum bir şey konuşabilir miyiz demistim. Dönüş yaptığında okumayıp bıraksam mı bilmiyorum. Çocukla konuşuyor iseler anlaşılır mı bilmiyorum.
Benim bir süredir ailevi sorunlarım da vardı sınavdan dolayı evde kaldığım çalıştığım için. Annemle sorunlarımız var mesela aramızda bir sohbet geçmez.
Sanırım bütün her şeyden bir kaçış olarak ben bu kişiyle iyi hissedince ona bağlandım sonra da böyle bir problem çıktı.
Aynanın karşısına geç ve şunu söyle.
Ben değerliyim. Benden değerli kimse yok. Kendime güveniyorum, Sevilmeyi hakediyorum. Ve bunu sık sık tekrarla gidende gitsin. Sonra yoluna bak. Kendine değer verirsen sen farketmeden herkes değer vermeye başlayacak. Kendine saygı duyarsan herkes saygı duyar kendini seversen severler. Lütfen bunu öğrenin artık.
Maalesef ben kıza mesaj yazdım. Geri de alamıyorum bir şey konuşabilir miyiz demistim. Dönüş yaptığında okumayıp bıraksam mı bilmiyorum. Çocukla konuşuyor iseler anlaşılır mı bilmiyorum.
Görüştüklerini en azından bir tarafın iletişime geçtiğini bu kişinin de bu çocuk olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim bilmediğimi sandığı bir sosyal medyasında eskiyi unutmadığına dair bir video paylaşmış geçen gün. Üstelik benimle konuşuyorken. O kızın sehrine dair fotoğrafları profilinde tutuyor, kavga çıkardım da sildi. Kızın o şehirde yaşamadığını vs iddia ediyor bir de. Halbuki kız orda ve bana yalan söylendi.
Önceden bana ara ara konusunu açıyordu. Beni bırakıp gittiğinde döndüğü zaman berbat durumdaydı ama benden kaynaklı değildi. Çünkü bir haftasına yine ayrıldık kendisi bıraktı. Beni bıraktıktan sonraki gün kızın profilinde iki güzel söze kanmam vs sözü paylaşıldı, ertesi gün eskiden yeni olmuyor yazmış kız. Ben kurguluyor da olabilirim belki de kız tamamen ondan bağımsız paylaşıyor. Ama hepsine rağmen kıza yazdım nasıl toparlarım onu da bilemiyorum. Ama bence benim yüzümden kavuşamazlar zaten olmuyor ve kız reddediyor da olabilir. Benim tek öğrenmek istediğim bu çocuk yalan mı söylüyor.
Aynanın karşısına geç ve şunu söyle.
Ben değerliyim. Benden değerli kimse yok. Kendime güveniyorum, Sevilmeyi hakediyorum. Ve bunu sık sık tekrarla gidende gitsin. Sonra yoluna bak. Kendine değer verirsen sen farketmeden herkes değer vermeye başlayacak. Kendine saygı duyarsan herkes saygı duyar kendini seversen severler. Lütfen bunu öğrenin artık.
Yok devam edemem bu kez kesin bitti ama ben ilişkimiz süresince bana sadık mıydı anlattığı gibi miydi yoksa sürekli eski sevgilisine mi ulaşıyordu bunu öğrenmek istemiştim. Bunu da kendinden öğrenemediğim için o kıza sormak istedim. Bunu öğrendiğim zaman silmem kolaylaşacak. Onun dışında sevdiğim zaman çok zor unutuyorum. Ama kıza yazmak da beni küçük düşürecek bu yüzden yapmayacağım zaman içinde unuturum