Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

Çocuk sevgilinizin de çocuğu öncelikle bunu idrak edin. Başına sarmak ne iğrenç bir tabir. İsterse 7/24 bırakır. Sizden icazet mi alacaktı ?
buna katılıyorum ve bu sebeple cocugunu olmayan kadın ya erkegın, cocuklu bırı olması dogru olmadıgını tecrube de etmıs bırı olarak, cunku anlamak da, sabretmek de, ya da bır baska ex ıle sureklı ortak bır hayatın ıcınde oluyormuscasına bır ılıskı yasamak da kolay degıl, dogru da degıl yani.

vay be arkamdan ne konusmussunuz :)
okumada sıkıntlı oldugunuz anlasiliyor hepinize cevap vereyim bakalim.

ilk oncelikle zaten sevgilimin cocugunu benden once bi ceza olarak kullandıgını anlamıssınızdır. istese bile gorusturmuyordu bie bile, aksamlari ararmis mesela sevgilim bile bile vermezmis telefona falan. sirf acitmak icin.
cocugu ceza olarak kullanan bi kadin ne hikmetse ben gelince birden cocugunu bize itelemeye calisiyor. bunun adi itelemek arkadaslar.

diger bi konuda onceki konularda yazdigim mesajlarin bu konuyla hicbir alakasi yok. kendi dunya gorusum ahlak gorusum da sizi baglar.

sizin karin agriniz var sanirim birisi size gunahin ne sevabin ne oldugunu hatirlattigi icin, ondan bu linc.

Çocuğu olan biriyle berabersin ve çocuğu başımıza saracak bilmem ne diyorsun Ne biçim kadınsın sen ya babası tabi görecek bunu bilerek beraber oldun.O çocuğa da sakin sen ve babası bakmayın olur ha kadın babası baksın der aman.çocuklara yazık oluyor böyle kadınlar yüzünden elalemin çocuğu diye etmediklerini birakmiyorlar .

Sayenizde yeni bir şey öğrendim.

Tespitlerimi psikolojide de görmek beni şaşırtıyor aklın yolu bir demek ki.

İnşallah eşinizle çok mutlu olursunuz kimse size zarar veremez

Eklentiler

• IMG_3289.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 64
Anca bitirmişin sevişmeyi de aramıza katılmışın hala günah sevap sayıklıyon Menekşe.

Yaw he he seviştin ama rahatlayamamışsın bir tur daha seviş

daha önceki cevaplarınızla yaptiklariniz çelişiyor ki adamla tatile gitmişsiniz evlenmeden bi de ahkam mı kesiyorsun. namus edep günah sevap filan.ayrıca bırak herkesin günahı sevabı kendine haşa kendini Allah yerine koyup yargılama bence asıl günah bu şirk oluyor bilmem farkında mısın.

Ülkede erkek kıtlığı mı var da çocuklu adamlarla takılıyorsunuz ? Bu kadar mı yokluk içerisindesiniz ? Çocuksuz adamlar tükendi mi ? Boşanmış ve çocuksuz bir kadın olan ben, çocuğu olan erkeklere selam dahi vermedim. Defalarca teklif almama rağmen kesin ve net başımdan savdım. Başından hiç evlilik geçmemiş bir adamla evlilik hazırlığındayım nişanlıyım. Konu sahibi bu sadece fragmandı. Bu adamdan hemen ayrıl. Uçurumun kıyısındasın. Gel vazgeç bu işten. Kendini ve aileni üzme. Eski eş arızalı ve sen bunlarla baş edemezsin. Ne gereği ne lüzumu var ? Evlenirseniz çocuğu bilerek haftasonları size getirecek. Balayınız, haftasonlarınız, özel günlerinizi zehir olacak. Boşanmış çocuklu adamlar her hikmetse boşanmış çocuklu kadınları tercih etmiyor. Buraya konu açacaksın eski eşi ve çocuğu yüzünden boşanıyoruz diye. Etme eyleme. Bu adamı bırak demiş miydim?

Ohh hatun bulmuş Doktor sevgiliyi tabi ki 15 gün bırakmaz.. Çocuğu düşünen kim çocuk babasını görmese de olur.

Anne ayrı telden baba ayrı telden çalarsa sevgili niye düşünsün çocuğu? Evlat kendi evladı değil ki ne de olsa, empati diye bir şey yok!

Bu konuda da yine çocuğa üzüldük..

Teker teker gidelim...

vay be arkamdan ne konusmussunuz :)
Keşke burada olsaydınız da birlikte konuşsaydık. Konuyu açıp bir daha cevap yazmayan sizsiniz. Sadece konu sahibi cevap verirken yorum yazılabilir diye bir kuralı yok bu forumun.

okumada sıkıntlı oldugunuz anlasiliyor hepinize cevap vereyim bakalim.
Derdinizi neden okumada sıkıntısı olan insanlara anlatıyorsunuz o zaman. Gidin okuduğunu anlayan insanlarla dertleşin.
Ayrıca sizin de yazmada sıkıntılı olduğunuz göze çarpıyor. Noktalama işaretlerinden ve yazım kurallarından payınızı almamışsınız.

ilk oncelikle zaten sevgilimin cocugunu benden once bi ceza olarak kullandıgını anlamıssınızdır. istese bile gorusturmuyordu bie bile, aksamlari ararmis mesela sevgilim bile bile vermezmis telefona falan. sirf acitmak icin.
Anlamamış olabiliriz. Malum, biz okuduğumuzu anlamıyoruz. Sevgiliniz ile eski eşinin arasındaki ilişki sizi ilgilendirmez. Ceza olarak kullanmıştır veya kullanmamıştır. Bu sevgilinizle eski eşi arasında.

cocugu ceza olarak kullanan bi kadin ne hikmetse ben gelince birden cocugunu bize itelemeye calisiyor. bunun adi itelemek arkadaslar.
Hayır bunun adı itelemek değil. Tekrarlayacağım. Sevgiliniz, eski eşi ve çocukları 3 kişilik bir bütün. Onların aralarındaki ilişkinin niteliği sizi asla ilgilendirmez. O çocuk, o adamın çocuğu. Eski eşiyle her zaman arasında bir bağ olacak. Çocuk okula gidecek, ilk gün birlikte götürecekler. Öğretmen çağıracak, birlikte gidecekler. Okuma bayramı, müsameresi olacak, birlikte katılacaklar ve yarattıkları insana bakıp gururlanacaklar. Büyüyüp yuva kuracak, her işine koşturacaklar. Bu tablo sizin işinize gelmiyorsa, bu tablonun dışında kalacak olmak sizi üzüyorsa gidin kendinize çocuksuz bir erkek bulun.

diger bi konuda onceki konularda yazdigim mesajlarin bu konuyla hicbir alakasi yok. kendi dunya gorusum ahlak gorusum da sizi baglar.
Forumun kurallarından biri de daha önce yazdığınız mesajların silinememesidir. Bir ay önce yazdığınız bir yorum ile bir ay sonra yaptığınız yorum arasında 180 derece aykırılık varsa insanlar bunu size sorar ve neden tutarlı olmadığınızı anlamaya çalışırlar.

sizin karin agriniz var sanirim birisi size gunahin ne sevabin ne oldugunu hatirlattigi icin, ondan bu linc.
Konunuzla günah-sevap bağlantısını kesinlikle kuramadım. Ayrıca günah ve sevap konusunda ahkam kesmek kimsenin haddi değil.

Sen adamla Marmaris'e tatillere git, millete helal ilişki dersi ver, hee oldu cnm...Naptınız aranızda imam nikahı falan mı kıydınız
Öyleyse ben şahsen dünya görüşünden dolayı tatmin oldum.

Eklentiler

• AB95199C-0341-456D-BF27-3925E701DA24.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 55
Canım yerinde olsam o sevgilin olacak kişinin iyi mi kötü mü olduğuna hemen karar vermem. Bir erkek gerçekten iyi olsa o erkek sana kadar düşmez Di ilk karısından sonra birileri senden önce kapardı. Diğer bir konuya gelirsek. O kadın sana iyilik yapıyor bence olayı fark etmen için yoluna ışık tutuyor ama sen sevişmekten çok zevk aldığından gözün kapalı geziyorsun ortada. Bir diğer konuda o çoçuk onların sen nerden biliyorsun kadının önce böyle olmadığını o kadar mı çok gözün kör oldu. Doktor sevgilin öyle söyledi diye mi buna inandın. Bence sevgilin yalan söylüyor o adam her zaman o çocuğunu istediği zaman gördü. Baktı sen kadının sevgilini aramasından rahatsız oluyorsun sana da bu yalanı attı sende sazan balığı sende hemen yuttun öyle mi. İnanma canım böyle şeylere yoksa çok canın yanar.

Yaw he he ne günahı ne sevabı millete statü olursa kendini kullandırıyorlar dedin 2 haftalık sevgilinle tatile gittin ne anlatıyosun sen ya demek ki senin ahlak sana bakan birini bulana kadarmış ahlak iflas kudur evinde sende anca böyle evli adamların tatillik eğlencesisin ceza meza eşi aradı mı koşa koşa giderler sende öyle figüran gibi gidersin

Hoca yer salkımı bize verir talkimi
Hoca osurursa cemaat sıcar vs vs
Yani sevgilisiyle tatile giden kadın da millete günah sevap anlatmasin be kardesim . Gerçekten bu arada hiç işin zina kısmında falan değilim , istersen açık ilişki yaşa, ister cinsel yönelimin farklı olsun ama millete ahlak dersi verme . Neden biliyor musun ? Komik oluyor . Ayrıca doktor buldum diye üzerine bu kadar atlanmaz be kardeşim görmemişin bir doktor sevgilisi olmuş tutmuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…