- 29 Ocak 2024
- 354
- 496
- 29
-
- Konu Sahibi meneksekokusu13
Çocuğu başınıza sarmak? Çocuğu size kitlemek? Bu çocuğun babası sizin sevgiliniz inşallah farkındasınızdır. Nasıl davranmanız gerekiyor mesela onların çocukla ilgili konularına karışmamanız gerekiyor. Eğer sevdiğinden ve sevildiginden eminsen bu kadar kafa yorma.Hanımlar merhaba, bosanmis cocuklu bi erkek arkadasim var, iliskimiz gayet guzel gidiyor.
Ama ne hikmetse bizim iliskimizi eski karisi ogrendiginden beri onu daha sık aramaya basladi ve resmen sudan sebeplerle bahane ureterek konusma ve cocugu basimiza sarma derdinde.
Kendisi muhtemelen boyle bi erkegi kaybettigi icin pismanlik duyuyor, ben yokken dogru durust cocugu bile birakmazmis kadin, beni ogrenince ne hikmetse cocuksu davranislara giriyor.
nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.
erkek arkadasimla 2 hafta marmarise tatile gittik mesela. tatile gitmeden onceki gece aradi sinir krizi gecirecekti resmen bizim tatile cikacagimizi ogrendigi zaman. 1 saat gecmeden tekrar aradi birden cocuk hasta falan filan bisiler sacmalamaya basladi. yani bizim tatile cikacagimizi ogrendikten sonra cocugun hasta olasi gelmis hemen
sevgilim doktor oldugundan gittik baktik bir seyi yoktu zaten, ama hala cocugu bize kitlemeye calisiyor resmen gorseniz...
bosanan cocuklu kadinlarda niye bu ozellik var anlamıyorum. o artik eski kocanız yeni kadinlarla birlikte olabilir ki?
neyse nasil davranmaliyim sizce, sevgilimi sogutmadan uzaklastirmak istiyorum bu kadindan
Ay vallaha lafı ağzımdan aldın.Bir ay önce kızlar erkeklerle seviştiği için koca bulamıyorum diye ağlıyordu. Şimdi doktor manita yapmış evlenmeden tatile gidiyor.
Biz de yedikAy vallaha lafı ağzımdan aldın.
Ayrı odalarda kalıyorlarsa demek
Doktor manita bulmuşumdurKim bilir zavallı kadın niye boşadıharika erkekmişş
Önce sen bulunmaz hint kumaşı sevgiline güvenmeyi öğren daha çok sen kadından korkuyor gibisinHanımlar merhaba, bosanmis cocuklu bi erkek arkadasim var, iliskimiz gayet guzel gidiyor.
Ama ne hikmetse bizim iliskimizi eski karisi ogrendiginden beri onu daha sık aramaya basladi ve resmen sudan sebeplerle bahane ureterek konusma ve cocugu basimiza sarma derdinde.
Kendisi muhtemelen boyle bi erkegi kaybettigi icin pismanlik duyuyor, ben yokken dogru durust cocugu bile birakmazmis kadin, beni ogrenince ne hikmetse cocuksu davranislara giriyor.
erkek arkadasimla 2 hafta marmarise tatile gittik mesela. tatile gitmeden onceki gece aradi sinir krizi gecirecekti resmen bizim tatile cikacagimizi ogrendigi zaman. 1 saat gecmeden tekrar aradi birden cocuk hasta falan filan bisiler sacmalamaya basladi. yani bizim tatile cikacagimizi ogrendikten sonra cocugun hasta olasi gelmis hemen
sevgilim doktor oldugundan gittik baktik bir seyi yoktu zaten, ama hala cocugu bize kitlemeye calisiyor resmen gorseniz...
bosanan cocuklu kadinlarda niye bu ozellik var anlamıyorum. o artik eski kocanız yeni kadinlarla birlikte olabilir ki?
neyse nasil davranmaliyim sizce, sevgilimi sogutmadan uzaklastirmak istiyorum bu kadindan
Şöyle üyelere bayılıyorum! Helal size beTatilde çatır çatır seviştiniz
Evlenmeden bu kadar rahat cinselliği sunmayın sonra 30 yaş üstü kadınlar evlenecek koca bulamıyorlarmış (!)
Su üsluba boşanmış çocuklu bir kadın olarak çok şey söyleyebilirim ama malum platform kuralları, sevgilim doktor gittik baktık derken insAllah ciddi ciddi senide yanında goturmemistir ,boşanmış çocuklu erkeklerle sevgili olan kadınların anlamadığı nokta o çocuğun yaşadığı psikolojik çöküs malesefki anneye yansıyor illaki geriliyor bu muhteşem adamı size kaptırdığı için değil ki öyle düşünse bosanmazdi ,çocuğunun travmatik gecisindeki etkisinden kaynakli üzerinize alinmayin benceHanımlar merhaba, bosanmis cocuklu bi erkek arkadasim var, iliskimiz gayet guzel gidiyor.
Virgülsüz okuyamadımMuhtemelen ban gelcek ama sen kimsin kimi aşağlıyosun 2 mayısta erkeklerin cinsellik düşkünü olduğunu bilsem boşanmazdım ortalık sırtlan dolu diye konun var en iyi ihtimalle adamla o hafta tanışmış olsam flört sevgili şu bu derken 2 haftalık sevgilinle 2 haftalık tatile gittin dr olunca sırtlan olmuyor sanırım ? Artı sen evlenmiş boşanmış artık bu yuvanın kolay yıkılmadığını hele çocukluyken extra zor olduğunu bilen kadınsın elindeki adam çok bal kaymak olsa o kadın boşamazdı zaten cidden şu konuyu evlenmemiş biri açsa şu yorumu yapmazdım sevgilin gitmek istiyor gidiyor bunu anlayacak kadar ilişki ve evlilik geçmişin var madem dr adam çocuğun yılda belli sayıda hastalanmasının normal olduğunu bilir eşini çok telaşlandıysa acile yönlendirir eğer gerçekten ciddi bir şey varsa giderdiniz adam gitmek istemiş gitmiş gidesi varmış yani kadın ölmemiştir gel diye ayrıca adamın çocuğu için kitleme kelimesini kullanıyorsan sen bu işten vazgeç o çocuk yeri gelecek belki haftlarca size kitlencek
Şu cümleyi görmemiş olsaydım yorumum çok farklı olurduKendisi muhtemelen boyle bi erkegi kaybettigi icin pismanlik duyuyor
Evlatlarımızın sağlıklı helal dinimizce uygun yaşamasını istemek köylülük oluyor. Bu nasıl bir devir kimse de çıkıp bir şey demiyor. Zinanın cezasından günahından haberiniz var mı modern insanlarımız?
Burdaki herkes amerika da mi yasiyor ben anlayamadım valla.
Konuyu yazan ben olmadığım için okuyup okuyamamanız çok bir + katmazdı zaten boşverinVirgülsüz okuyamadım
ben de eski bir eşim ama hiç tehlikeli olmadım. hem karaktere bağlı, hem evlilik boyunca yaşananlara bağlı, hem de ayrılırken ki seviye ve yine yaşanmışlıklar ama hep derim, iki tarafın karakterine bağlı. ama eşim mesela, eski eşinden dolayı hapse girecek duruma geldi, üstelik de senelerce yüzünü görmeden, çocuğu görürken sadece anneanneyi görüyor olsa da. yani kadınlar, eski eş olunca %90 tehlikelidir, erkekler dövüyor, öldürüyor tehlikesi var kesinlikle, kadınlar da maddi-manevi sosyal hayat , özel hayat katili oluyorlar resmen. Allah evlenirken de boşanırken de iyi insan kalabilmeyi ve olabilmeyi nasip etsin diyorum ben.Hamama giren terler boşanmış çocuklu biriyle olmak demek eski eşin ilelebet hayatınızda olması demek.
Yapılacak bir şey yok malesef
Boşanmış ve çocuksuz arkadaşım vardı beni arayıp ağlıyordu eski eşi yeni sevgilisiyle tatile gitmiş diye diyordum ne var gitsin benim mehirimi vermedi gidemezdemişti.
Evlendikleri gün eski eşimi işten attıracam diyordu ve attırdı da evlenmeden de. Sırf ayrılsınlar diye.
Tehlikeli oluyor eski eşlerin çoğu.
Ben olsam ayrılırdım karar sizin. Boşu boşuna stres.
evli değil ki...