Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

Çocuğu başınıza sarmak? Çocuğu size kitlemek? Bu çocuğun babası sizin sevgiliniz inşallah farkındasınızdır. Nasıl davranmanız gerekiyor mesela onların çocukla ilgili konularına karışmamanız gerekiyor. Eğer sevdiğinden ve sevildiginden eminsen bu kadar kafa yorma.
Ha şunu da unutmadan belirteyim yalnızca kadın boşanmış çocuklu değil, sevgilin de boşanmış çocuklu :)

Çocuğu size kilitlemek mi? Hanımefendi o çocuğun babası sizin erkek arkadaşınız. Tatbiki mesuliyetini alacak bakacak hasta olduğunda mı görüşecek sadece. Keşke şu yazdıklarınızı erkek arkadaşınız görebilseydi! Eski eşiyle alakalı problemler başka doğrudur yanlıştır tartışılır çocukla alakalı tek kelime edemezsiniz o çocuk ağaç kovuğundan çıkmadı, kendinize gelin isterseniz.

Önce sen bulunmaz hint kumaşı sevgiline güvenmeyi öğren daha çok sen kadından korkuyor gibisin

Cocugu bize kitliyor demen hos bir kelime degildi. Eski esi kiskanmaya dellenmeye baslamis zamaninda göstermedigi cocugu simdi gösteresi gelmis buraya kadar hic müdahale etme kendi farkindadir. Ama o adamla gelecek düsünüyorsaniz cocukta hayat boyu muhatabiniz olacak cocugun bir sucu yok o masum ona nefretle bakacaksan ayril. Bazi seyleri tolere etmen gerekir özellikle cocuk konusu olunca rahatsiz oluyorsaniz bekar adami bulun!

Su üsluba boşanmış çocuklu bir kadın olarak çok şey söyleyebilirim ama malum platform kuralları, sevgilim doktor gittik baktık derken insAllah ciddi ciddi senide yanında goturmemistir ,boşanmış çocuklu erkeklerle sevgili olan kadınların anlamadığı nokta o çocuğun yaşadığı psikolojik çöküs malesefki anneye yansıyor illaki geriliyor bu muhteşem adamı size kaptırdığı için değil ki öyle düşünse bosanmazdi ,çocuğunun travmatik gecisindeki etkisinden kaynakli üzerinize alinmayin bence

Virgülsüz okuyamadım

ben de eski bir eşim ama hiç tehlikeli olmadım. hem karaktere bağlı, hem evlilik boyunca yaşananlara bağlı, hem de ayrılırken ki seviye ve yine yaşanmışlıklar ama hep derim, iki tarafın karakterine bağlı. ama eşim mesela, eski eşinden dolayı hapse girecek duruma geldi, üstelik de senelerce yüzünü görmeden, çocuğu görürken sadece anneanneyi görüyor olsa da. yani kadınlar, eski eş olunca %90 tehlikelidir, erkekler dövüyor, öldürüyor tehlikesi var kesinlikle, kadınlar da maddi-manevi sosyal hayat , özel hayat katili oluyorlar resmen. Allah evlenirken de boşanırken de iyi insan kalabilmeyi ve olabilmeyi nasip etsin diyorum ben.

ha bir de çocuk üzerinden , eski eşe farklı türlerde eziyet etme diyelim. MEDİA SENDROMU diye geçiyor hatta adı, psikolojide bile yerini aldı. BOŞANMIŞ ANNE SENDROMU bu. çocuğu her şekilde kullanı,p, eski eşe duyulan tüm olumsuz hisler için ödeşmeye çalışmak, bir anlamda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…