Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

Konuya en oturan cümleler serisine ikinciyi ekleyeyim
Çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış

O kadar doğru ki

Konu sahibini kınayayım da haftaya ben de sevgili bulayım.

Konu sahibi gibi cinselliği hemen sunan kadınlar yüzünden koca bulamıyorum Hakkımı yediler

O kadar doğru ki

Konu sahibini kınayayım da haftaya ben de sevgili bulayım.

Konu sahibi gibi cinselliği hemen sunan kadınlar yüzünden koca bulamıyorum Hakkımı yediler
İşte bir gün biri statüsüyle gelir kendilerini kullandırırlar , konu sahibi resmen kendi geleceğini çağırmış ağzıyla bundan sonra 777 aldım verdim evrene

İnşallah adam sizden uzaklaşır. Sapla samanı birbirinden ayırt edin önce. Sizde muhtemelen doktor diye yapıştınız adama. Çok iğreti cümleleriniz var.

Bir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne

Sen bu adama nıye bu kadar
Doktor dıye mı?
İyi isabet olmus doktor HASTA ılıskısı dıyeyım.. Anlasılmıstır umarım

Menekşe kızım herif doktor diyorsun, parayı görünce sen de yemeye heveslenip Marmarise gitmişsin ama hesap tutmamış bedava para acısız ağrısız yenmiyor o kadın seni rahat bırakmaz
Ay doktor olsa bile Sabancı değil ya bu adam.
Hem kadına hem çocuğa nafaka ödüyordur. Yenecek çok da bir para kalmaz zannımca.

Çocugu kitlemek... Biliyordun Çocugu olduğunu.. Daha çok konuşacak biraraya gelecekler sende bunu istesende istemesende kabul edeceksin.. Çünkü biri baba biri anne..

Doktora pek naz yapamamışsın menekşe. Çok da fifi der diye korkmuşsun 2 hafta da marmarise tatile evet demişsin.

Şimdi soruyorum suçlu doktor mu, yoksa ucuza özgürlük adında(?) kullandıran sen mi?

Doktora pek naz yapamamışsın menekşe. Çok da fifi der diye korkmuşsun 2 hafta da marmarise tatile evet demişsin.

Şimdi soruyorum suçlu doktor mu, yoksa ucuza özgürlük adında(?) kullandıran sen mi?
Suçlu instada kadınlar tabiki Çekemiyor kız naza kapacaklar doktoru..

Senin çocugun yoksa sadece 1 aramasıyla böle oldun bundan sonraki süreçleri düşün. Malesef benımde öle arkadaşlarımın eşlerı var hatta adam nikah kıydı dıye çocugu gostermedı çocuğuna dayanamayıp arkadaşımdan ayrıldı adam boşu boşuna depresyona girdı arkadasım. Çocuk var ortada onlar hep görüşmek zorunda görüşmeyen bu yasıma kadar binde 2 dır gördüğüm oda çocuklar büyüdükten sonra Görüşmeme kararı almışlatdır. Bence sen düşün taşın yapabılcekmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…