- 31 Ekim 2013
- 20.747
- 68.054
- 40
-
- Konu Sahibi meneksekokusu13
ne kadar vicdansızsınız ya, utanmadan bir de övünerek yazıyorsunuz bunuBana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i
Bana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i
Tatile satranç oynamaya, ne bileyim kültür turu yapmaya çıkmıyorsunuz değil mi? Sanmıyorum adam senin süsüne bakmak üzere tatillere götürdüğünü. Hoş, öyle bile olsa namahreme giriyor da.Günah evet.
Ben günah demedim ki zaten.
Niye böyle bir mesaj yazdıgınızı anlayamadım
O adam senden hevesini alsın bi, sana neler düşüyor anlarsın, şimdi sana verilen nimetlerin tadını çıkar.Bana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i
çıkarıyorum, dediğiniz gibi olmazsa nolacak.O adam senden hevesini alsın bi, sana neler düşüyor anlarsın, şimdi sana verilen nimetlerin tadını çıkar.
Adam doktor, belli ki parası da var. Neler neler vardır onun etrafında. 25 yaşlarında bir asistan, bir hemşire vb 'nin yanında hiçbir şansın yok.çıkarıyorum, dediğiniz gibi olmazsa nolacak.
ayrica defalarca yazdım. kadın çocuğunu santaj için kullanan bi tip. birden benimkini taciz etmeye başladı beni öğrenince
Tam olarak bunu yapıyorum evet sanane?Ahkam kesiyorsun başka konularda, kızlar erkeklerle seviştiği için koca bulamıyorum diyorsun gidip tatilde bir adamla sevişiyorsun üstüne eski karısını, çocuğunun annesini engelletiyorsun.
Fikirlerim bunlar, senin niye bu kadar sinirlenmene anlam veremedim amaUtanmıyor musun su gibi bulunduğun kabın şeklini almaya? Milleti yargılayıp kınayıp aynı şeyi yapmaya?
Senin yüzünden koca bulamıyorum menekşeeeee
Seviştiğin için koca bulamıyorum dedim ya menekşe, sen de sinirlenmiştin bir önceki konunda sevişenlere anla beniTam olarak bunu yapıyorum evet sanane?
Fikirlerim bunlar, senin niye bu kadar sinirlenmene anlam veremedim ama
Ben hiç sinirlenmedim kimseye, ama anlaşıldı senin kuyruk acin var herhalde. Dediğim tarzdasin herhaldeSeviştiğin için koca bulamıyorum dedim ya menekşe, sen de sinirlenmiştin bir önceki konunda sevişenlere anla beni
Bir önceki konunda "kızlar sevişiyor ben sevgili bulamıyorum sevişen kızlar yüzünden ühühü" diye ağlayan da bendim zaten menekşe iyi hatırlattınBen hiç sinirlenmedim kimseye, ama anlaşıldı senin kuyruk acin var herhalde. Dediğim tarzdasin herhalde
Bu forumda herkes evlenmeden cinsel ilişkiyi güle oynaya kabul ediyor hastalık hiç düşünmüyor, bunu modernliğin bi parçası olarak görüyolardı.
Tam olarak bunu yapıyorum evet sanane?
Fikirlerim bunlar, senin niye bu kadar sinirlenmene anlam veremedim ama
Bacım hiç mi düşünemiyorsun.Bana bok yemek düşmüyor valla, tatilde acımadım engelettirdim ex'i
Kuyruk acısı değildir o kızgınlık dönemidir. Bi kedimiz vardı nerede görsem tanırımBir önceki konunda "kızlar sevişiyor ben sevgili bulamıyorum sevişen kızlar yüzünden ühühü" diye ağlayan da bendim zaten menekşe iyi hatırlattınsen buldun sevişecek adam tabi keyfin yerinde, kuyruk acın dindi
Benim kiçıkarıyorum, dediğiniz gibi olmazsa nolacak.
ayrica defalarca yazdım. kadın çocuğunu santaj için kullanan bi tip. birden benimkini taciz etmeye başladı beni öğrenince
Adam niye evlensin ki zaten istediğini yaşıyor konu sahibi ile (konu sahibinin kafa yapısına göre yorum yaptım)Menekşe doktor alacak mı seni?
Adamda kabahat, adam olsun da önce çocuğuna sahip çıksın ama uçkur derdi önde geliyor demek ki.ne kadar vicdansızsınız ya, utanmadan bir de övünerek yazıyorsunuz bunu
o kadın, sevgilim dediğiniz adamın çocuğunun annesi engelletmek ne demek siz kimsiniz ne haddinize