Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

Ya ahahahha
Sana kötü bir haberim var ömür boyu o çocuğun ailesi ikisi olacak. Asla kopmayacak bir bağ yani. Üzgünüm

Önceki konudan 1 yorum,kınadığını yaşıyor şu anda demek ki

Çocuğu başına sarmak mi ? O çocuk ağaç kovugundan ddegil Hint kumaşı sevgilinin sperminden oluştu. Tabi ki o çocuk istediği gibi babasıyla kalacak, vakit geçirecek. Çocuklu adamlarla birlikte olurken dusunemiyor musunuz ?

Muhtemelen ban gelcek ama sen kimsin kimi aşağlıyosun 2 mayısta erkeklerin cinsellik düşkünü olduğunu bilsem boşanmazdım ortalık sırtlan dolu diye konun var en iyi ihtimalle adamla o hafta tanışmış olsam flört sevgili şu bu derken 2 haftalık sevgilinle 2 haftalık tatile gittin dr olunca sırtlan olmuyor sanırım ? Artı sen evlenmiş boşanmış artık bu yuvanın kolay yıkılmadığını hele çocukluyken extra zor olduğunu bilen kadınsın elindeki adam çok bal kaymak olsa o kadın boşamazdı zaten cidden şu konuyu evlenmemiş biri açsa şu yorumu yapmazdım sevgilin gitmek istiyor gidiyor bunu anlayacak kadar ilişki ve evlilik geçmişin var madem dr adam çocuğun yılda belli sayıda hastalanmasının normal olduğunu bilir eşini çok telaşlandıysa acile yönlendirir eğer gerçekten ciddi bir şey varsa giderdiniz adam gitmek istemiş gitmiş gidesi varmış yani kadın ölmemiştir gel diye ayrıca adamın çocuğu için kitleme kelimesini kullanıyorsan sen bu işten vazgeç o çocuk yeri gelecek belki haftlarca size kitlencek

Millete zina ve haram helal dersi veren siz erkek arkadaşınızla tatile gidiyorsunuz öyle mi? Hatta bir üyeye evladınız kucaklarda mı gezsin demişsiniz. Bu işler size işlemiyor sanırım. Aaa biz ayrı odalarda yatacağız dersiniz kesin. Aynen aynen

Menekşe herif bulana kadar geçerliydi o. Herif bulundu artık raadız. Millet kucaklarda gezdiği için abla herif bulamıyodu.

Menekşe herif bulana kadar geçerliydi o. Herif bulundu artık raadız. Millet kucaklarda gezdiği için abla herif bulamıyodu.

Ya bir de üsteki üyenin dediği gibi 2 Mayıs da koca bulamıyorum diye konu açıp, aha bugün 2 Haziran en iyi ihtimalle 1 haftalık sevgilisiyle 2 hafta tatil yapmış.

Bi de millete cinselliği kolay sunuyorlar diye kızmış

Feminizmin kocayı namus ayakları fuckbody ı bulana kadarmış

Üleym uyeler amma yaman çıktı arkadaş şaştım kaldım

Menekşe sen de az değilsin kanka Marmarislerde kucaktan kucağa gezmişsin senin yüzünden diğer kızlar evlenemiyor tüh bak
Hepimiz çok güzel namus bekçiliği yaparız taa ki dişimize göre birini bulalım hahahhah

Konuya en oturan cümleler serisine ikinciyi ekleyeyim
Çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…