Sevgilimin Eski Eşinin Davranışları

tben bu kaıdnı çıkardım ya. tamam. eski eş de KK üyesi. nicki de dilimin ucunda :110:
IMG_3425.jpeg

Hanımlar merhaba, bosanmis cocuklu bi erkek arkadasim var, iliskimiz gayet guzel gidiyor.

Ama ne hikmetse bizim iliskimizi eski karisi ogrendiginden beri onu daha sık aramaya basladi ve resmen sudan sebeplerle bahane ureterek konusma ve cocugu basimiza sarma derdinde.

Kendisi muhtemelen boyle bi erkegi kaybettigi icin pismanlik duyuyor, ben yokken dogru durust cocugu bile birakmazmis kadin, beni ogrenince ne hikmetse cocuksu davranislara giriyor.

nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.

erkek arkadasimla 2 hafta marmarise tatile gittik mesela. tatile gitmeden onceki gece aradi sinir krizi gecirecekti resmen bizim tatile cikacagimizi ogrendigi zaman. 1 saat gecmeden tekrar aradi birden cocuk hasta falan filan bisiler sacmalamaya basladi. yani bizim tatile cikacagimizi ogrendikten sonra cocugun hasta olasi gelmis hemen

sevgilim doktor oldugundan gittik baktik bir seyi yoktu zaten, ama hala cocugu bize kitlemeye calisiyor resmen gorseniz...

bosanan cocuklu kadinlarda niye bu ozellik var anlamıyorum. o artik eski kocanız yeni kadinlarla birlikte olabilir ki?
neyse nasil davranmaliyim sizce, sevgilimi sogutmadan uzaklastirmak istiyorum bu kadindan
Ya ahahahha 😂😂
Sana kötü bir haberim var ömür boyu o çocuğun ailesi ikisi olacak. Asla kopmayacak bir bağ yani. Üzgünüm

Ben artık diğer genç kadınlara suç bulmaya başlıyorum ufaktan.

Burda bile o kadar çok var ki. Evlenmeden bu kadar rahat cinselliği sunmayın sonunda zarar görürsünüz yazsak hemen eksilerler.

Yani bu adamlar demek ki karşılık görüyor da böyle davranıyorlar.

10 kıza yazsa instadan birisi de statüsüne gücüne kapılıp kendini kullandırtır o da bunlara yetiyor zaten.

Yani cinselliğin değerli olduğu bi dünya kalmamış, öyle olunca da evliliğe aile sorumluluğuna yaklaşmıyor hiçbi erkek.
Önceki konudan 1 yorum,kınadığını yaşıyor şu anda demek ki

Hanımlar merhaba, bosanmis cocuklu bi erkek arkadasim var, iliskimiz gayet guzel gidiyor.

Ama ne hikmetse bizim iliskimizi eski karisi ogrendiginden beri onu daha sık aramaya basladi ve resmen sudan sebeplerle bahane ureterek konusma ve cocugu basimiza sarma derdinde.

Kendisi muhtemelen boyle bi erkegi kaybettigi icin pismanlik duyuyor, ben yokken dogru durust cocugu bile birakmazmis kadin, beni ogrenince ne hikmetse cocuksu davranislara giriyor.

erkek arkadasimla 2 hafta marmarise tatile gittik mesela. tatile gitmeden onceki gece aradi sinir krizi gecirecekti resmen bizim tatile cikacagimizi ogrendigi zaman. 1 saat gecmeden tekrar aradi birden cocuk hasta falan filan bisiler sacmalamaya basladi. yani bizim tatile cikacagimizi ogrendikten sonra cocugun hasta olasi gelmis hemen

sevgilim doktor oldugundan gittik baktik bir seyi yoktu zaten, ama hala cocugu bize kitlemeye calisiyor resmen gorseniz...

bosanan cocuklu kadinlarda niye bu ozellik var anlamıyorum. o artik eski kocanız yeni kadinlarla birlikte olabilir ki?
neyse nasil davranmaliyim sizce, sevgilimi sogutmadan uzaklastirmak istiyorum bu kadindan
🤣 Çocuğu başına sarmak mi ? O çocuk ağaç kovugundan ddegil Hint kumaşı sevgilinin sperminden oluştu. Tabi ki o çocuk istediği gibi babasıyla kalacak, vakit geçirecek. Çocuklu adamlarla birlikte olurken dusunemiyor musunuz ?

Muhtemelen ban gelcek ama sen kimsin kimi aşağlıyosun 2 mayısta erkeklerin cinsellik düşkünü olduğunu bilsem boşanmazdım ortalık sırtlan dolu diye konun var en iyi ihtimalle adamla o hafta tanışmış olsam flört sevgili şu bu derken 2 haftalık sevgilinle 2 haftalık tatile gittin dr olunca sırtlan olmuyor sanırım ? Artı sen evlenmiş boşanmış artık bu yuvanın kolay yıkılmadığını hele çocukluyken extra zor olduğunu bilen kadınsın elindeki adam çok bal kaymak olsa o kadın boşamazdı zaten cidden şu konuyu evlenmemiş biri açsa şu yorumu yapmazdım sevgilin gitmek istiyor gidiyor bunu anlayacak kadar ilişki ve evlilik geçmişin var madem dr adam çocuğun yılda belli sayıda hastalanmasının normal olduğunu bilir eşini çok telaşlandıysa acile yönlendirir eğer gerçekten ciddi bir şey varsa giderdiniz adam gitmek istemiş gitmiş gidesi varmış yani kadın ölmemiştir gel diye ayrıca adamın çocuğu için kitleme kelimesini kullanıyorsan sen bu işten vazgeç o çocuk yeri gelecek belki haftlarca size kitlencek

Millete zina ve haram helal dersi veren siz erkek arkadaşınızla tatile gidiyorsunuz öyle mi? Hatta bir üyeye evladınız kucaklarda mı gezsin demişsiniz. Bu işler size işlemiyor sanırım. Aaa biz ayrı odalarda yatacağız dersiniz kesin. Aynen aynen

Millete zina ve haram helal dersi veren siz erkek arkadaşınızla tatile gidiyorsunuz öyle mi? Hatta bir üyeye evladınız kucaklarda mı gezsin demişsiniz. Bu işler size işlemiyor sanırım. Aaa biz ayrı odalarda yatacağız dersiniz kesin. Aynen aynen
Menekşe herif bulana kadar geçerliydi o. Herif bulundu artık raadız. Millet kucaklarda gezdiği için abla herif bulamıyodu.

Menekşe herif bulana kadar geçerliydi o. Herif bulundu artık raadız. Millet kucaklarda gezdiği için abla herif bulamıyodu.

Ya bir de üsteki üyenin dediği gibi 2 Mayıs da koca bulamıyorum diye konu açıp, aha bugün 2 Haziran en iyi ihtimalle 1 haftalık sevgilisiyle 2 hafta tatil yapmış.

Bi de millete cinselliği kolay sunuyorlar diye kızmış 😃

Feminizmin kocayı namus ayakları fuckbody ı bulana kadarmış 😃

Üleym uyeler amma yaman çıktı arkadaş şaştım kaldım🙄

Menekşe sen de az değilsin kanka Marmarislerde kucaktan kucağa gezmişsin senin yüzünden diğer kızlar evlenemiyor tüh bak😁😁😁
Hepimiz çok güzel namus bekçiliği yaparız taa ki dişimize göre birini bulalım hahahhah😂😂

Ya bir de üsteki üyenin dediği gibi 2 Mayıs da koca bulamıyorum diye konu açıp, aha bugün 2 Haziran en iyi ihtimalle 1 haftalık sevgilisiyle 2 hafta tatil yapmış.

Bi de millete cinselliği kolay sunuyorlar diye kızmış 😃

Feminizmin kocayı namus ayakları fuckbody ı bulana kadarmış 😃
Konuya en oturan cümleler serisine ikinciyi ekleyeyim
Çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış

X