Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsini okuyamadım ama birşeyler ödeneceği zaman toz olan yahut wc ye giden erkeklerden pek haz etmiyorum düşman başına amannnnn benden uzak dursunlarAz önce cimrilikle bir konu okudum ve o konuyu okurken benimde sevgilim cimri mi diye düşünürken buldum kendimi, bide size sorayim dedim...
Onceden de bir konu acmistim hesabi hep erkekler mi öder? Diye.
Neyse o zaman ki yorumlarinizdan elini cebine atan taraf sadece o olmamasini ogrendim, o gunden sonrada oyle oldu zaten. Sinemaya gittigimizde ben ondan önce gidiyorum ve sinema biletlerini hep ben aliyorum. Gecen bulustugumuzda o gecikti biraz, filmde baslamak uzereydi. Bana "yaninda paran varsa biletleri alir misin, ben gelince veririm sana" dedi ben şok oldum o an, zaten almistim da biletleri neyse
1.) Dün bulustuk sinemaya gittik, bilet alicaktik. Bu ödedi parayi sonra kadin 10 tl bozugunuz var mi dedi, sevgilimde bana "sende var mi dedi" kendinde yoksa eger kadin sordugunda "bozugum yok" demesi gerekmezmiydi? Neyse sonra bendede 10 tl vardi verdim. Kadin sonra para ustunu verdi, bu da bana uzatti 3-4 tl bisey yani. Bende o an salak gibi aldim ki asla yapmazdim oyle bisey. Cok icime oturdu cok pisman oldum aldim diye![]()
2.) Yemek yerkende kasiyer 5 tl bozugunuz var mi dedi. Sevgilim yine bana sordu. O an gercekten yoktu, olsa verirdim zaten dusunmezdim bile. Simdi dusununce bunlar buyudu aklimda
3.) Sonrada Susadim ben, su alalim mi dedim neyse aldik suyu. 1 tane aldik ama. Ben ictim suyumu sonra o da bende icebilir miyim? diye sordu bana, bende icebilirsin tabi diye verdim
4.) Ona 15 liralik bir ürün aldik bir yerden. O da daha parasini bozmamisti ve 200 lirasi vardi. Bana acaba bozarlar mi?diye sordu, bende bilmem falan dedim. Sonra kasada ürün gecti 200 var bozar misiniz? Diye sordu, kasiyerde bozariz tabi dedi, o an o kadar rahatladim ki. Yemin ederim asla parasinda degilim, sadece kendimi vermek zorundaymisim gibi hissediyorum, bana bozugun var mi demesi de cabasi. Ben asla ona boyle bir sey soramam.arkadaslarimla bile bir yere gitsek cogunlukla ben oderim, inanin parasinda degilim. Elimle oldugunca karsimdakiyle son lokmasina kadar paylasirim. Benim bozuldugum yani da bunlari yapmamasi sanirim
Bunlarin hepsi de dün ki bulusmamizda oldu. Her bulusmamizdan sonra gül satan bir yer var ordan geciyoruz, ve kocaman 1 demet gul 5 tlye satiliyor, satmak icin dibimize kadar geliyorlar ama yok deyip kesiyor her seferinde.Sizce ben mi abartiyorum, yoksa sevgilim gercektende cimri mi?![]()
![]()
![]()
Aramiz cok iyi onu kaybetmek istemiyorum seviyoruz da birbirimizi. Ama cimri olabilecegi aklima gelince cok kotu oluyorum.Yemege falan da goturuyor aslinda, 10 gunde 1 falanda bulusuyoruz, kafam karisti inanin![]()
Onu nasil dönusturebilirim ki?Bu kadar gerginleşmemelisin bizim de oluyor boyle seylerımız ama bu aksaklıklarla dalga gecebılıyoruz ustelik cımrı olsa bile onu donusturmen gerek,doğal maden suyu guzeldir ama bıraz aromaya kımse hayır demez, velhasıl kelam biraz hoşgörü ve samımıyet
Valla bole anlatmakla olmuyor ama sen pasıf olma bıraz karış ve samımıyetı kurman gerek her erkk bıraz odun işte en fazla kereste oluolarrrOnu nasil dönusturebilirim ki?
Yardim ederseniz cok sevinirim :)
benden uzak deyince aklıma geldibiraz belden aşağı ama