- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
Acmadi... Simdi de telefonu kapatti...
Acti...
Bana asilan cocuklarin ismini saydi hicbirisile arkadas degildim ve de kendisi gorusmemi istemedigi icin konusmadigim insanlar...
Neyse ikinizde degil tabii ki ne sacma bi soru bu dedi... Ben senin icin hicbisi yapamam artik fln.
Bende ikinizi de secmiyorum derken secim yapmis oluyosun farkinda msin benimle ayriliyosun ama kizla arkadasligini devam ettiriyosun dedim.. Napicam eski sevgilim gorusmemizi istemiyo mu dicem dedi kizlar
Bitti yani...
Yapabilcek bisey yok hepinize tesekkur ederim:) midem bulaniyo psikolojik heralde...
"Eski" olmandan önce yapıyordu sanki dediğini. Ki zaten olay sırası da öyle değil yani eski sevgilisi olduğun halde görüşme demedin ki sen. O görüşmeye devam edeceği için eski oldun. Haklıymış gibi konuşuyor saçma sapan. Alınma da bu çocukta ahmaklık da var canım.
ay bence en doğrusunu yapmıssın ayrılarak..
ayrıca sen buraya gelemiyosun maden kızın yerini söyle ben saçını başını yoluveriyim bi
ay nasıl sinirlendim yaahu..
hiiç kendini üzmeye deymez..
yanında güvenebiliceğin seni mutlu edebilicek..hissedebiliceğin birini bulursun zamanı geldiğinde..
hayırlısı olsun tatlım senin için..
simdi sen cok uzgunsun tahmin ediyorum ama ne yalan soyliyim senin adina cok sevindim, uzuntun azalmaya baslayip gercekci dusunmeye basladikca sen de en iyi karari verdigini anlicaksin, hem de cok uzaklardan cesurca verdin bu karari, en buyuk kismi atlattin bundan sonra ilgini baska seylere dagit onu dusunme cok fazla ve yavas yavas unut gitsin..
kendini hafiflemiş hissedeceksin bir süre sonra.. onsuz olmak değil onunla olmak dertmiş diyeceksin..
seni üzdüğü, gereksiz yere kavga çıkarttığı yada seni beş para etmez insanlar için ağlattığı gelecek aklına, kızgınlığın artacak ,..
bazen güzel şeylerde gelecek aklına belki, ama unutma ki hiç kimse tamamen kötü bi aşk yaşatmaz. onunla yaşadığın güzel şeyler ona özel de değil. kim olsa hayatında, mutlu olduğun anlar olacaktı..
yani buna takılmayacaksın..
sonra zaman geçtikçe, yaran da iyileşecek, üzüntün de hafifleyecek..
Ve sonuç olarak hayatın boyunca sana dert olma potansiyelini fazlasıyla taşıyan o gereksizden kurtulmuş olacaksın.. kendine yük olan erkekleri, her bayan senin kadar cesur olup,uzaklaştırabilmeli atabilmeli bence hayatından.. tekrar tebrik ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?