Bu gerçekten size dert mi oldu?
Biyik sakal serumu varmis eczanede satiliyormus kuzenim kullaniyordu
Merhaba Güzel Hanımlar.
Öncelikle geceniz iyi olsun. Ufak bir sorunum olacak, sevgilimin bıyık bölgesinde az kıl çıkıyor. Alt taraflar çok çıkıyor sadece bıyık bölgesi boş duruyor. Bıyıkları çıkarabilecek ve uygulanacak herhangi doğal bir tavsiyeniz varsa yardımınız beni çok sevindirecektir..
Teşekkürler güzel geceler.
Hic sakali yoktu suan eskisinden iyiFaydasını görebildi mi ?
Merhaba Güzel Hanımlar.
Öncelikle geceniz iyi olsun. Ufak bir sorunum olacak, sevgilimin bıyık bölgesinde az kıl çıkıyor. Alt taraflar çok çıkıyor sadece bıyık bölgesi boş duruyor. Bıyıkları çıkarabilecek ve uygulanacak herhangi doğal bir tavsiyeniz varsa yardımınız beni çok sevindirecektir..
Hakiki badem yagiMerhaba Güzel Hanımlar.
Merhaba Güzel Hanımlar.
Yasi kac sevgilinin? Ergen mi?
Herşeye tahammül edebilirim fakat siz haybe ve kokoroz insanlara tahammül edemem. Zirtapozluk davranışlarda bulunmak yerine yararlı yorumlar yapmak ve sizi sağlıklı düşünmeye davet ediyorum zip zip hanım.
Teşekkürler, iyi geceler.
Değerli yorumunuz için ne kadar teşekkür etsem az, konu dışında kaşlarımı kalınlaştırmak için bende uğraşıyorum. Sarımsak çok denedim yine de badem yağı kullanacağım. Zaten soru sormuştum kaşlarım ile ilgili. Onun dışında badem yağını kendisine ileteceğim sağ olun.badem yağı çok iyi geliyor ben kaşım için kullanıyorum ama bıyık için de olur herhalde...
Benim eşiminde öyleymiş hergün traş ederdim çıksın diye diyor simdi pişman işi gereği sürekli kesmek zorunda zatenMerhaba Güzel Hanımlar.
Bu kadar çıkışmanıza gerek yok zırtapozluk falan hoş degil en basiti görmezden gelin yani..Herşeye tahammül edebilirim fakat siz haybe ve kokoroz insanlara tahammül edemem. Zirtapozluk davranışlarda bulunmak yerine yararlı yorumlar yapmak ve sizi sağlıklı düşünmeye davet ediyorum zip zip hanım.
Teşekkürler, iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?