• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin bıyık tarafı..

Zipzip her konu sahibine yas sormasiyla ünlüdur :-) size kasitli degil canim
Yaş sorunca, yaşa göre yorum yapıyorsa vay haline o zaman. Onu geçtim cümle kurma yeteneği vardır ''Yaşınız kaçtır acaba?'' sorma uslubu vardır. ''Yaşınız kaç, ergen mi ?'' nedir.. bir düşünmek gerek. Öyle bir sormuş ki kendisi hiç ergenlik tatmamış bir gece ergen olup, sabah uyandığında yetişkin olmuş gibi.. Hepimiz elbet ergenliği tattık fakat insanlara yaşlarıyla yorum yapmak konuşmak iyi değil.. Akıl denen şey 30 yaşındaki adamda olmayıp, 15 yaşındaki çocukta bile olabiliyor.

Yaş sorunca, yaşa göre yorum yapıyorsa vay haline o zaman. Onu geçtim cümle kurma yeteneği vardır ''Yaşınız kaçtır acaba?'' sorma uslubu vardır. ''Yaşınız kaç, ergen mi ?'' nedir.. bir düşünmek gerek. Öyle bir sormuş ki kendisi hiç ergenlik tatmamış bir gece ergen olup, sabah uyandığında yetişkin olmuş gibi.. Hepimiz elbet ergenliği tattık fakat insanlara yaşlarıyla yorum yapmak konuşmak iyi değil.. Akıl denen şey 30 yaşındaki adamda olmayıp, 15 yaşındaki çocukta bile olabiliyor.

akıl ve kıl baglantısını sadece kelimelerdeki ses uyumundan kurabildim kusura bakmayın.

ergenlik donemindeyse tam olarak cıkmaması gayet normal aslında, belki bu nedenle sordu?

ayrıca nedeni ne olursa olsun henuz anlamlarını cozemedigim kelimelerle saydırmanız -ergenlik gibi donemsel bir gercekligin dile getirilmesinden duydugunuz rahatsızlıgınız sizi kişisel olarak ilgilendirmekle beraber- hoş degil bence.

sarımsak sürmüştü babam, sıkıntıdan bıyığının bir kısmında saç kıran olmuştu... bilemedim şimdi sevgilinize iyi gelir mi, belki bıyık ekimi yapılabilir saç ekimi merkezlerine danışabilirsiniz

Menekşe yağı ve sarımsak kaş falan çıkarıyor ama bıyık bölgesinde etkili olur mu bilmiyorum.
Yine de eczaneye danışırsanız yardımcı olurlar.

ya sarımsak etkili olurda uzun bir süreç yani sabırlı olmaları gerek serum daha çabuk etki gösterir diye ben serum dedim tabiki sen hangisi senin için uygunsa onu yap serum pahalı çünkü kesinde çözüm olmuyor herkeste

Back