Siyah beyaz degilsiniz rengarenksiniz.
Birincisi hiç mi akliniza gelmiyor siz görüşmek istemenize rağmen o kizla sizi neden gorusturmek istemedi .
Onu gectim sevgilinizin izno olmadan nasil olur da onun telefonundan sizi engeller ?
Sevgiliniz o kizdan kopamamış. Sizi cepte tutuyor.
O kizla bağı hiç kopmayacak ve siz hep yedek oyuncu olacaksınız .
Günlük diziler gibi. İki deli aşık. Birinin belalısı her yolu dener. Diğeri yorulur ama mücadeleden asla vazgeçmez. Oğlan bi.gün deli gibi içer ve belalısıyla birlikte olur. Ve kız hamile kalır. Belki de yalan söyler. Kim bilir. Zira hamilelik düşükle sonuçlanır. Ama nikah günü çoktan alınmıştır.
Günlük diziler gibi. İki deli aşık. Birinin belalısı her yolu dener. Diğeri yorulur ama mücadeleden asla vazgeçmez. Oğlan bi.gün deli gibi içer ve belalısıyla birlikte olur. Ve kız hamile kalır. Belki de yalan söyler. Kim bilir. Zira hamilelik düşükle sonuçlanır. Ama nikah günü çoktan alınmıştır.
Hiç umut yokmu sizce ?ah kuzum nasılda inanmış birde uzun uzun anlatmışsın
koşarak uzaklaş o çocuktan
görüştürmek istemdi çünkü birimizin hastanelik birimizin karakolda olacagını biliyor.
şuan telefonu yok dedı benımkını kullanıyor dedı ben engelı kaldırsamda engellıyor mecbur suan onun yanındayım dedı bebek ıcın dedı düşürdü az bi zaman kaldı dedı .
o kızdan kopamadıysa neden o kıza sevmedıgını ıstemedıgı soyluyor bana soylemıyor?
ona nıkah kıymıyor ?
Hiç umut yokmu sizce ?
bu arada ayrıldım sevgilimle 1.bucuk ay sonra sonra sevgılım ıcmıs bırgun arkadası bu kızı cagırmıs birlikte olmuslar bunlar
ayrıldık .Siz evli değil miydiniz eski konunuzdan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?