Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinden geldiği gibi hareket et ama fazla da acele etme derimDün konuşuyorduk önceki sevgilimle öpüşmedim bile ama seninle öpüşürüm dedi. Senin konumun farklı seninle instagramdan tanıştık. O böyle şeyleri sevmezdi dedi ne yapmalıyım
senin konumun farklı derken? sanal ortamdan tanıştım ciddi bir gözle bakamam diyor yani şutla gitsin dengesizi. ne konuşacağını bile bilmeyen biri
21Ne demek senin konumun farklı? Ne anlamda diyor bunu yani? İnstagramdan tanışılınca ne oluyormuş anlamadım? Yaşlar kaç bu arada?
Eğer instagramdan tanıştınız diye sizi farklı bir konuma sokmaya çalışıyorsa ayrılın gitsin çok mu lazım böyle biri hayatınızda?
ya neymiş amacı öpüşüp kardeş kardeş takılmak mıAmacım o değildi diyor bilmiyorum
bırak şunu gerçekten ya ileride daha çok bağlanırsın yol yakınken dönBirde diyor ki benim senin hakkında kötü düşündüğümü nasıl düşünürsün
Söylediğin laf, laf değil de ondan dolayı böyle düşünüyorum deseydiniz siz de. Dangoz mudur nedir?Birde diyor ki benim senin hakkında kötü düşündüğümü nasıl düşünürsün
Ne alaka ya tövbe tövbeOnun annesi ölmüş bu yüzden konumu farklıymış