• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bana söylediği hakaretler.

evanescenceeee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
52
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bugün buraya üye oldum normalde takip ederim ve yardımınıza çok ihtiyacım var.
Öncelikle ben 21 yaşındayım sevgilimde aynı yaşta 2 yıldan fazladır birlikteyiz faceye sürekli ilişkisi var yaz demekten ben bıktım facede akrabalarımız var görür aileme söyler kötü olur filan diyodu neyse henüz geçen ay ilişkisi var diye zorla yazdırdım. Şimdi diceksiniz neden böyle yapma gereği duydun diye kızlar ekliydi bunu söylediğimde onlar benim normal arkadaşım filan diyodu tamam güveniyodum ama istediğim zor birşeyde değildi hatta face şifresini istediğimde vermiyodu sen çok kıskançsın boşuna boş yere tartışma çıkmasın filan diyodu bana.Bahaneler işte.. Geçen hafta ben buna annene söyle beni hani bilgisi haberi olsun filan dedim onada sesini etmedi ve yapmadıda.
Asıl konuya gelelim konu dün gece oldu sevgilim olucak şahıs gündüz misafirleri varmış dışarısı filan derken gündüz pek konuşamadık mesajlaşamadık akşam saat 11de beni aradı sesli olarak konuştuk havadan sudan naptın günün nasıl geçti filan diye 12ye kadar tam vedalaşacağımız sırada annesi pat diye kapıyı açtı kapı sesi geldi yani bağırıyo oğluna ver telefonu filan diye sonra bağırarak bana oruspu kahpe oğlumu baştan çıkarmaya çalışıyosun gibi laflar etti şoka girdim resmen o anda nasıl teli kapattım naptım bilmiyorum hiç sesimi çıkarmadan direk teli kapattım kalbim hızla çarpıyo nasıl korktum anlatamam daha ailemden böyle birşey duymadım ailemi bırakın yabancı biri bile bana böyle bi kelime kullanmadı kullanıcak kendimi o raddeye getirecek hiç birşey yapmadım haketmedim bunu.Sizlerden ricam empati yaparak derdimi okumanız eminim aranızdan ilgili anlayışlı ablalarım arkadaşlarım kardeşlerim vardır ne yapmalıyım ne demeliyim görüş ve fikirleriniz benim için çok önemli vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum

Çok ilginç kadın neden durup dururken böyle bişey yapsın ki ;
Peki erkek arkadaşından bu saate kadar ses çıkmadı mı ?
O ne diyor bu duruma ?

sevgilinle konuşmadınız mı daha sonra
kadın oğlunun hayatında kimse olmasın istiyo galiba ama o tepkiyi normal bi insan vermez nasıl bi terbiyesizlik bu

Oha demek ıstıyorum müsadenle :ssz:

Ne bıçım konuşma tarzı o öyle, kusura bakma da erkek arkadaşının başka bı manıtası olabılır mı annesı hatunları karıştırmış olmasın..
21 yaşında bı erkek nıye aıle baskısı korkusu yüzünden 2 senelık ılışkısını gızler kımseye söylemez :53:
Hanı bı kadın gelse dese aılemden çekınıyorum vs ılışkımı bılmıyorlar bı nebze anlarımda bı erkek nıye saklar ?

Kafamda hemen bu adamın evlı olabılceğı canlandı da.. pek ıhtımal vermıyorum sankı 2 senede ortaya çıkardı... değıl mı :ssz:

Durduk yere boyle tepki veren kadinin normal olmadigini dusunuyorum.sevgilin aradi mi sonra?

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

Afedersiniz 3 yaşında çocukmu ben onu tuzağa düşürücem sanki o kız ben erkek nasıl bir anlayıştır inanın anlayamadım bunları.

Sevgilinin ilginç bir annesi varmış ki bu işten hayır gelmez boşuna kürek çekme derim

Çok ilginç kadın neden durup dururken böyle bişey yapsın ki ;
Peki erkek arkadaşından bu saate kadar ses çıkmadı mı ?
O ne diyor bu duruma ?

Dün gece Olanlar için özür dilerim yarın konuşuruz dedi.Ben cevap vermedim sabahta hiçbirşey olmamış gibi günaydın yazdı onada cevap vermedin. Sonra Annen ne biçim insanmış.insan tanımadığı kişiliğini bilmediği birisine o hakaretleri edermi.Kalbim çok kırıldı Allah'a havale ediyorum onu.Ben bunları haketmedim.Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil.Ayrılığımızın tek sebebi ve sorumlusu annendir hoşçakal dedim.Facedende sildim.Oda annem namaz kılıyodu konuştuğumuzu duyunca öyle tepki verdi sevgilimin olduğunu bile bilmiyodu beni tuzağa düşüreceğini filan düşünmüş.Sana yaşattıklarım için kusura bakma yazmış.

erkek arkadaşın bir şey demedi mi sonrasında mesaj falan atmadı mı ? eğer hiçbir şey demediyse kötü..o kadın sana neden durduk yere desin böyle bir şeyi çok ayıp..eğer ben senin yerinde olsaydım böyle bir kadının bana huzur vereceğinden şüphe ederdim..çok seviyorum diyeceksin katlanabilirim diyebilirsin belki ama biraz zor olur bence..her fırsatta huzurunu bozmak isteyebilir..

En son yazışmamız bu arkadaşlar tek tek cevap veremedim kusura bakmayın

Afedersiniz 3 yaşında çocukmu ben onu tuzağa düşürücem sanki o kız ben erkek nasıl bir anlayıştır inanın anlayamadım bunları.

Tuzagami dusurecekmissin. Dikkat etsinler aklina girip tecavüz falan edersin belki. Tovbe yarabbim nasil bi anlayistir bu ya. Ayrilinca ne tepki verdi. Boyle pısırık adamlarda mı vardı yahu. Bosver tatlim hic sıkma canını Kurtulmussun böyle aileden sukret

o yaştaki bir erkeğin kız arkadaşı olmasından doğal ne olabilir ki tuzağa düşürmek falan ne alaka yani ? çok mantıksız bir cevap vermiş kendisi bu işte başka bir iş var belli ki ama madem ayrılmışsın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayatım :26:

Tuzagami dusurecekmissin. Dikkat etsinler aklina girip tecavüz falan edersin belki. Tovbe yarabbim nasil bi anlayistir bu ya. Ayrilinca ne tepki verdi. Boyle pısırık adamlarda mı vardı yahu. Bosver tatlim hic sıkma canını Kurtulmussun böyle aileden sukret

En son yazıştığımız size yazdığım gibiydi oda en son onu yazdı artık kesinlikle bir dönüşü olamaz çok sağolun cevabınız için çok teşekkür ederim

pardon ama
yuhhh :53:

senınkı anasından nasıl korkuyorsa artık.
benım babam olsa bana bunu asla yapamaz :34:

uzaklaş demeyeceğim, koşa koşa hatta ışık hızıyla ilerle
hatta sağına soluna, arkana asla bakma.

Son düzenleme:
o yaştaki bir erkeğin kız arkadaşı olmasından doğal ne olabilir ki tuzağa düşürmek falan ne alaka yani ? çok mantıksız bir cevap vermiş kendisi bu işte başka bir iş var belli ki ama madem ayrılmışsın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayatım :26:

Amin inşallah çok teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun

Çok ilginç bir durum gerçekten.Annesinin seni tanımadığı halde böyle bir tepki vermesi hiç hoş değil.Ayrıca sevgilinin böyle bir olaya açıkladığı sebepte bana hiç inandırıcı gelmedi.Hepimizin sevgilisi olmasa bile erkek arkadaşlarımız var telefonda konuşurken kaçımızın annesi telefonu alıp küfür ediyor tuzağa düşüreceğini düşünerek çok saçma gerçekten.Ben annesinden dolayı ilişkiyi sürdüremezdim sen de olması gerekeni yapmışsın canım hayırlısı olsun hakkında.

Back