- 13 Haziran 2022
- 13
- 2
- 23
- Konu Sahibi White girl
Hanımlar lütfen bana fikir verin ben iki senelik bi ilişkinin içindeyim ikili ilişkimiz çok kuvvetli partnerim çok merhametli şefkatli sevgi dolu dürüst bi insan benden asla maddi manevi hiçbir şey sakınmaz ama gel gelelim ki ailesi çok berbat insanlar benim annem babam ayrı ve senelerdir babamın tarafında kalırken şimdi annemin yanına taşındım ve babamın yanındayken başladı ilişkimiz şimdi uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve benim babam tarafı çok tutucu insanlar yani sokakta gördüklerinde bile herkesin kulağına yayılır geldiğim yer de oldukça küçük bir yer bizimde ilişkimiz ilerlediği için annem bir kız isteme ve söz istedi çünkü ortada gexmemi istemedi erkek arkadaşım buraya gelip gidiyor ve babam tarafına giderse diye sıkıntı çıkarıyorlar annemler bizde ciddi düşündüğümüz için bir isteme ve söz yapalım diye düşündük ama erkek arkadaşımın annesi beni seviyor ye düşünürken şimdi babası olmaz gidemeyiz paramız yok vs diye konuşuyormuş sürekli erteliyorlar annesi annemi arayıp pek olumlu bakmıyorum askere gitmedi henüz demiş (iş yüzünden Ertelemişti) ayrıca babası da çocuk küçük diyormuş 21 yaşında evde üç kişi çalışıyorlar ve küçük bir yer ev kirası yaşam şartları oldukça uygun şuanda ama evde çalışan diğer iki kişi eve katkıda bulunmuyorlar ve ister istemez de erkek arkadaşımın üstüne kalıyor herşey kısaca evi o geçindiriyor kaç kez bu isteme mevzuu ertelendiği için ayrılma raddesine geldik annem oyalıyor seni diyor haklı olduğunu düşünüyorum ailesi her ne kadar erkek arkadaşım fark etmese de onu kullanıyorlar ve evliliğin bir para bitişi olduğunu düşündükleri için de çocuğu evlendirmek böyle bir masrafın içine girmek istemiyorlar ( babaları hayırlı biri değil) erkek arkadaşım da ailesi istemiyorum dediği için eli kolu bağlı oturuyor yani çok pasif kalıyor ailesi saygı duymuyor asla sevgisine ve sevdiği insana geçenlerde de annem onlar gelmiyor sende annesine gitme bundan sonra dedi bende bunu çocuğa söyledim oda gitmiş annesine atmış annesi demiş ki ay çokta g%tüm şaşırdım kaldım anneme söyledim gerçekten çok üzüldü bir şey de istemediğimi belirttim gözüm parada değil dedim ki zaten varlıklı insanlar değiller hala niye böyle yapıyorlar anlamadım erkek arkadaşım en son dedi ki ben bıktım mevzunun sürekli ayrılığa gelmesinden ben tek başıma gelicem istemeye eşyalı da bi ev tutarız kendimize kadar paramızı biriktirip ev eşyası alırız sıfırdan nikah yapalım belki elimizden geldiğince de bi düğün yaparız bırak aileyi sevdiğim insanı istemeyen herkesi sileyim dedi ailesinin katı kuralları altından çıkıp nasıl bhöle bi karar verdi anlayamadım ama ne yapsam bilemiyorum