- 14 Ekim 2023
- 86
- 29
- 24
-
- Konu Sahibi medinegirginer23
İlk terk ettiğinde donmeyecekti sana demek ki hak etmiş. Üzülme boş ver. Diğer sayfalarda kızları üzen erkekler yüzünden bu şekilde yazıyorum.Ahahaha ama karşımdakinin günahı nee
Yaptığınız saçma sapan davranışların sonucu bu vicdan azabınız.vicdan azabından uyuyamıyorum ne yapmalıyım
Onunla konuşmak istesem de konuşamamUnutamadığın başka biriyle konuşmak istemiyor musun?
Erkekler kimleri kimleri tanıştırıyorlar aileleri ile, evlenene kadar o aileler kimleri kimleri görüyor aklınız hayaliniz durur efendim. Erkeğin sizi ailesi ile tanıştırması değil, ailesini alıp ailenizle tanıştırması marifettir.
İlk terk ettiğinde donmeyecekti sana demek ki hak etmiş. Üzülme boş ver. Diğer sayfalarda kızları üzen erkekler yüzünden bu şekilde yazıyorum.
Ben de olaya sizin gibi bakıyorum. Cinsiyetçi bir yaklaşım değil bence bu. Terk edeni affetmekDönen erkek de alfa değil bence betalık var şu vıttırı kelimelerden kullanayım yaözgüvensiz dişil enerjisi yüksek erkek hareketleri bunlar. Mantıklı eril enerji de bir erkek dönmez mesela
Kadınlar da vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini gerçi severiz bu duyguyu. Neyse böyle erkekler de önemli enazından kadınları biraz onure ediyor yoksa kendisini istemeyen ipsiz adamın peşinde ağlamaya devam ederler. (bazısı)
Güçlü güçsüzü ezerek hayatta kalmaya çalışıyor. İnsan ilişkileri de bir bakıma böyle.
Bu da mı akşam gelen dişil abi gibiymiş?Dönen erkek de alfa değil bence betalık var şu vıttırı kelimelerden kullanayım yaözgüvensiz dişil enerjisi yüksek erkek hareketleri bunlar. Mantıklı eril enerji de bir erkek dönmez mesela
Kadınlar da vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini gerçi severiz bu duyguyu. Neyse böyle erkekler de önemli enazından kadınları biraz onure ediyor yoksa kendisini istemeyen ipsiz adamın peşinde ağlamaya devam ederler. (bazısı)
Güçlü güçsüzü ezerek hayatta kalmaya çalışıyor. İnsan ilişkileri de bir bakıma böyle.