Sevgilimi iki defa terk ettim vicdan azabı çekiyorum

medinegirginer23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
86
29
24
Aslında sevgili değiliz ama flörtten de öteydik diyebilirim. Bir defa bıraktım sonra geri döndüm affetti aynı şeyi bir daha yaptım ama çok vicdan azabı çekiyorum. Başlarda ondan çok hoşlanıyordum ama sonra unutamadığım başka biri olduğunu anladım ve daha fazla onu umutlandırmamak için yeniden terk ettim. şu an konuşmak da istiyorum ama yazmaya da yüzüm yok aynı zamanda vicdan azabından uyuyamıyorum ne yapmalıyım

Erkekler kimleri kimleri tanıştırıyorlar aileleri ile, evlenene kadar o aileler kimleri kimleri görüyor aklınız hayaliniz durur efendim. Erkeğin sizi ailesi ile tanıştırması değil, ailesini alıp ailenizle tanıştırması marifettir.

Uzatmalı sözlüsü ile Annesi babası hatta ablası ile kanki olan arkadaşımın terk edilmesi ve adamın başkasına direkt evlilik teklifi etmesi şoku. Kendi alamadı da hani.🤣
Yüksekten uçmamak lazım kimse vazgeçilmez değil. Erkeklere çok güvenmesinler canımlar 🤣

İlk terk ettiğinde donmeyecekti sana demek ki hak etmiş. Üzülme boş ver. Diğer sayfalarda kızları üzen erkekler yüzünden bu şekilde yazıyorum. :işsiz:

Dönen erkek de alfa değil bence betalık var şu vıttırı kelimelerden kullanayım ya 🤣özgüvensiz dişil enerjisi yüksek erkek hareketleri bunlar. Mantıklı eril enerji de bir erkek dönmez mesela
Kadınlar da vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini gerçi severiz bu duyguyu. Neyse böyle erkekler de önemli enazından kadınları biraz onure ediyor yoksa kendisini istemeyen ipsiz adamın peşinde ağlamaya devam ederler. (bazısı)
Güçlü güçsüzü ezerek hayatta kalmaya çalışıyor. İnsan ilişkileri de bir bakıma böyle.🫠

Dönen erkek de alfa değil bence betalık var şu vıttırı kelimelerden kullanayım ya 🤣özgüvensiz dişil enerjisi yüksek erkek hareketleri bunlar. Mantıklı eril enerji de bir erkek dönmez mesela
Kadınlar da vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini gerçi severiz bu duyguyu. Neyse böyle erkekler de önemli enazından kadınları biraz onure ediyor yoksa kendisini istemeyen ipsiz adamın peşinde ağlamaya devam ederler. (bazısı)
Güçlü güçsüzü ezerek hayatta kalmaya çalışıyor. İnsan ilişkileri de bir bakıma böyle.🫠
Ben de olaya sizin gibi bakıyorum. Cinsiyetçi bir yaklaşım değil bence bu. Terk edeni affetmek :confused: oluru yok bunun.

Bu da mı akşam gelen dişil abi gibiymiş? 🤣

X