Sevgilimi iki defa terk ettim vicdan azabı çekiyorum

medinegirginer23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
86
29
24
Aslında sevgili değiliz ama flörtten de öteydik diyebilirim. Bir defa bıraktım sonra geri döndüm affetti aynı şeyi bir daha yaptım ama çok vicdan azabı çekiyorum. Başlarda ondan çok hoşlanıyordum ama sonra unutamadığım başka biri olduğunu anladım ve daha fazla onu umutlandırmamak için yeniden terk ettim. şu an konuşmak da istiyorum ama yazmaya da yüzüm yok aynı zamanda vicdan azabından uyuyamıyorum ne yapmalıyım

Bu ne yüzsüzlük ya. Pes. Şımarık şımarık yok onu seviyorum yok başkasını unutamadım. Net biri olsan mı?
İlgisi bitince değerli olmuş yine vicdan burda ne alakayım diyor resmen.
Adamı rahatsız etmezsen kendi kendine mutlu mesut takılır gider zaten. Bulunmaz Hint kumaşı değil kimse.

Son düzenleme:
Bu ne yüzsüzlük ya. Pes. Şımarık şımarık yok onu seviyorum yok başkasını unutamadım. Net biri olsan mı?
İlgisi bitince değerli olmuş yine vicdan burda ne ne alakayım diyor resmen.
Adamı rahatsız etmezsen kendi kendine mutlu mesut takılır gider zaten. Bulunmaz Hint kumaşı değil kimse
İlgisi bitince değerli olmuş yine vicdan burda ne alakayım diyor resmen.
Adamı rahatsız etmezsen kendi kendine mutlu mesut takılır gider zaten. Bulunmaz Hint kumaşı değil kimse.
Evet ilgisini seviyordum

Kalp nasıl temizleniyor ki şahsen ben duygularıma engel olamıyorum

Empati empati mutsuz ilişkiden çıkmışsın. Üzülmedin mi? Başkasına yaşatmaya ne hakkın var. Kullanma duyguna engel olamamak var sende asıl. Yaşattığını da yaşatırlar. 23 yaşındaysan biraz olgun davran.

Helallik adı altında sanki onu merak ediyorsun gibi geldi bana.!

Yani bununda 2 sebebi var ya ona aşık oldun uzak kalınca aslında aşk acısı çekiyorsun ama farkında değilsin.

Ya da adamın ilgisi şefkati sırf seni tatmin ediyor diye helallik bahanesi ile yeniden birlikte olup bir süre daha onunla vakit geçirmek ta ki sevebileceğin biri hayatına girene kadar.

İnşallah birincisidir ikincisi gerçekten çok ahlaksızlık olur çünkü.

Helallik adı altında sanki onu merak ediyorsun gibi geldi bana.!

Yani bununda 2 sebebi var ya ona aşık oldun uzak kalınca aslında aşk acısı çekiyorsun ama farkında değilsin.

Ya da adamın ilgisi şefkati sırf seni tatmin ediyor diye helallik bahanesi ile yeniden birlikte olup bir süre daha onunla vakit geçirmek ta ki sevebileceğin biri hayatına girene kadar.

İnşallah birincisidir ikincisi gerçekten çok ahlaksızlık olur çünkü.
İkiside değil amacım gerçekten helallik isteyip bir daha da karşısına çıkmamak

Aslında sevgili değiliz ama flörtten de öteydik diyebilirim. Bir defa bıraktım sonra geri döndüm affetti aynı şeyi bir daha yaptım ama çok vicdan azabı çekiyorum. Başlarda ondan çok hoşlanıyordum ama sonra unutamadığım başka biri olduğunu anladım ve daha fazla onu umutlandırmamak için yeniden terk ettim. şu an konuşmak da istiyorum ama yazmaya da yüzüm yok aynı zamanda vicdan azabından uyuyamıyorum ne yapmalıyım
Allah sizin gibilerden korusun. Karşınızdaki kukla değil ah almayin.

X