- 14 Ekim 2023
- 86
- 29
- 24
-
- Konu Sahibi medinegirginer23
Yaz 3.ye de terket Allah'ın hakkı üçtü
EngellerYaz 3.ye de terket Allah'ın hakkı üçtür
Vicdan azabı çekiyorum…Hiçbir şey yapmasanız da olur.
Kapısına dayanEngeller
Oynamayın insanlarla ya.
Azıcık empati
Haklısınız çok pişmanımOynamayın insanlarla ya.
Azıcık empati.
Aklında kalbinde başkası varken onunla olmak, onunla beraberken başkasını hayal etmek çocuğa daha büyük haksızlık olur bence hiç bulaşma artık.Aslında sevgili değiliz ama flörtten de öteydik diyebilirim. Bir defa bıraktım sonra geri döndüm affetti aynı şeyi bir daha yaptım ama çok vicdan azabı çekiyorum. Başlarda ondan çok hoşlanıyordum ama sonra unutamadığım başka biri olduğunu anladım ve daha fazla onu umutlandırmamak için yeniden terk ettim. şu an konuşmak da istiyorum ama yazmaya da yüzüm yok aynı zamanda vicdan azabından uyuyamıyorum ne yapmalıyım
En azından helallik istesem olmazmı iki gündür uyuyamıyorum çünküAklında kalbinde başkası varken onunla olmak, onunla beraberken başkasını hayal etmek çocuğa daha büyük haksızlık olur bence hiç bulaşma artık.
İlla tüy dikeceğim diyorsun yani.En azından helallik istesem olmazmı iki gündür uyuyamıyorum çünkü
O çocukla arandaki muhabbete bağlı.Bana kalırsa konuşma.Anladığım kadarıyla sen duygularına hakim olamıyorsun. Helallik istemek için gidip vicdan yapıp sevgili olarak dönme ihtimalin var.O yüzden hiç girme o toplara.En azından onu kandırmıyorum yalan söylemiyorum artık diye düşünebilirsin.Daha büyük vicdan azabı çekeceğin hata yapmazsın böyleceEn azından helallik istesem olmazmı iki gündür uyuyamıyorum çünkü
Peki teşekkür ederimO çocukla arandaki muhabbete bağlı.Bana kalırsa konuşma.Anladığım kadarıyla sen duygularına hakim olamıyorsun. Helallik istemek için gidip vicdan yapıp sevgili olarak dönme ihtimalin var.O yüzden hiç girme o toplara.En azından onu kandırmıyorum yalan söylemiyorum artık diye düşünebilirsin.Daha büyük vicdan azabı çekeceğin hata yapmazsın böylece
Ona yazarsanız umut vermiş olursunuz. Ayrıldığınız için değil başkasına karşı duygularınız olmasına rağmen bu kişiye umut verdiğiniz için vicdan azabı çekin. Bu kişiye ayrılarak iyilik yaptınız çünkü onun da sevilmeye ihtiyacı var belki çok daha mutlu olacak hakkına daha fazla girmeyin. Ek olarak vicdan azabınızı diri tutun hissetmeye çalışın. Böylece neden kimsenin duyguları ile oynayacak kadar kafa karışıklığı yaşamamanız mantıkla hareket etmeniz gerektiğini aklınızda tutmuş olursunuz. Bu acı sizi ona veya duygularınız olmayan başka birine karşı yanlış tutum sergilemekten koruyacak.
Ayrıca unutamadığınız kişi nasıl biri? Belkide vereceğimiz fikrin faydası olur o kişiyle aranızda bir bağ kurarsınız. Veya yanlış biriyse bunu anlamanız için yardımcı olmaya çalışırız. Yukarıdaki eleştirimi art niyetli anlamayın. Zaten hatanızı kendiniz de anlamışsınız ki ayrılmışsınız. Bazen bunu kabul edebilmek bile cesaret ister. O yüzden yargılanacak bir durum yok. Umarım herşey daha iyi olur sizin için de ayrıldığınız kişi için de
Ona yazarsanız umut vermiş olursunuz. Ayrıldığınız için değil başkasına karşı duygularınız olmasına rağmen bu kişiye umut verdiğiniz için vicdan azabı çekin. Bu kişiye ayrılarak iyilik yaptınız çünkü onun da sevilmeye ihtiyacı var belki çok daha mutlu olacak hakkına daha fazla girmeyin. Ek olarak vicdan azabınızı diri tutun hissetmeye çalışın. Böylece neden kimsenin duyguları ile oynayacak kadar kafa karışıklığı yaşamamanız mantıkla hareket etmeniz gerektiğini aklınızda tutmuş olursunuz. Bu acı sizi ona veya duygularınız olmayan başka birine karşı yanlış tutum sergilemekten koruyacak.
Ayrıca unutamadığınız kişi nasıl biri? Belkide vereceğimiz fikrin faydası olur o kişiyle aranızda bir bağ kurarsınız. Veya yanlış biriyse bunu anlamanız için yardımcı olmaya çalışırız. Yukarıdaki eleştirimi art niyetli anlamayın. Zaten hatanızı kendiniz de anlamışsınız ki ayrılmışsınız. Bazen bunu kabul edebilmek bile cesaret ister. O yüzden yargılanacak bir durum yok. Umarım herşey daha iyi olur sizin için de ayrıldığınız kişi için de
Unutamadığım kişi berbat bir insan vasıfsızın teki ki zaten bir buçuk senedir konuşmuyoruz. Fakat ne yazık ki ondan sonra kimseyi sevemedim. Bahsettiğim kişiyi sevmeye çalıştım olmadı ve bana çok değer veriyordu keşke onu terk etmek yerine gerçekten sevebilseydim. Kendime çok kızıyorum saçma sapan insanlara bağlı kalıp bana kendimi değerli hissettiren kişileri kaybetttiğim için.Ona yazarsanız umut vermiş olursunuz. Ayrıldığınız için değil başkasına karşı duygularınız olmasına rağmen bu kişiye umut verdiğiniz için vicdan azabı çekin. Bu kişiye ayrılarak iyilik yaptınız çünkü onun da sevilmeye ihtiyacı var belki çok daha mutlu olacak hakkına daha fazla girmeyin. Ek olarak vicdan azabınızı diri tutun hissetmeye çalışın. Böylece neden kimsenin duyguları ile oynayacak kadar kafa karışıklığı yaşamamanız mantıkla hareket etmeniz gerektiğini aklınızda tutmuş olursunuz. Bu acı sizi ona veya duygularınız olmayan başka birine karşı yanlış tutum sergilemekten koruyacak.