Sevgilimi iki defa terk ettim vicdan azabı çekiyorum

medinegirginer23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
86
29
24
Aslında sevgili değiliz ama flörtten de öteydik diyebilirim. Bir defa bıraktım sonra geri döndüm affetti aynı şeyi bir daha yaptım ama çok vicdan azabı çekiyorum. Başlarda ondan çok hoşlanıyordum ama sonra unutamadığım başka biri olduğunu anladım ve daha fazla onu umutlandırmamak için yeniden terk ettim. şu an konuşmak da istiyorum ama yazmaya da yüzüm yok aynı zamanda vicdan azabından uyuyamıyorum ne yapmalıyım

Niye vicdan azabı çekiyorsunuz ki çok saçma hayatı boyunca sizin acınızla yaşayacak hali yok. Çoktan kızlarla konuşmaya başlamıştır😂. Birkaç aya sevgili yapar zaten kötü hissetmeyin

Seni sevdi diye vazgeçilmez sanmışsın kendini o yüzden terk edip durmuşsun. Ama yakında görürsün sevgili yapınca kimle mesajlaşıyor ne biliyorsun. Kendini avut sen
Kendimi falan avuttuğum yok istesem şuan yeniden konuşurum zaten sadece gerçekten üzüldüğünü ve çok takıntılı biri olduğunu bildiğim için vicdanım rahat değildi

Kendimi falan avuttuğum yok istesem şuan yeniden konuşurum zaten sadece gerçekten üzüldüğünü ve çok takıntılı biri olduğunu bildiğim için vicdanım rahat değildi
Bakın daha geçen gün bi genç kız zırıl zırıl ağlıyordu burda, 3 yıl canı istediği zaman yazıp sonra zort diye ortada bıraktığı adam gitmiş birine aşık olmuş da buna da ayrıntısıyla anlatmış da falan filan. Kimsenin sonsuz sabrı yok, kimse ölene kadar çekmez nazınızı.

Uzak durmalısınız. Kimse sizin eğlenceniz değil. Yeterince ego tatmin etmişsiniz

Ve okurken gördüm ki ben yeni ilişkileri anlayamıyorum. Flortten öte ama sevgili değil. Bu çağa ait olmayabilirim 🤣

Barısmak mı istiyorsun anlamadım.
Barışmak istemiyorsan onun iyiliği için onla iletişime girmezsin.
Vicdan azabı falan hepsi yalan dolan.
Bu kadar vicdanlı biri umut vermez zaten
Ya bana kızıyorlar haklı olarak ama onunla konuşmayınca özlüyorum konuşunca da hevesim kaçıyor ortada bırakıyorum yaptığım şeyden asla memnun değilim ama çok saçma duygularım var engel olamıyorum

Uzak durmalısınız. Kimse sizin eğlenceniz değil. Yeterince ego tatmin etmişsiniz

Ve okurken gördüm ki ben yeni ilişkileri anlayamıyorum. Flortten öte ama sevgili değil. Bu çağa ait olmayabilirim 🤣

FB değil mi ya o flörtten öte ama sevgili değil ne demek ya öpüşelim ama sevgili olmayalım ne demekse artık hahaha 🤣🤣🤣🤣

Ya bana kızıyorlar haklı olarak ama onunla konuşmayınca özlüyorum konuşunca da hevesim kaçıyor ortada bırakıyorum yaptığım şeyden asla memnun değilim ama çok saçma duygularım var engel olamıyorum

Bence konuş konuş elbet tekmeyi basar fazla egolusun sağlam bir sepetlenmek iyi gelir bu arada erkekler çok net anlar ve zaten oda zaman geçirmeye bakar işine geliyor kiminin birçok arkadaşım da böyleydi erkekler de onlarla zaten öylesine takılıyordu. Alan memnun satan memnun. Vicdan azabı çekiyorum falan Faso fiso laflar. Ayrıldıktan sonra birkaç ay erkeği izle ne yapıyor diye gayet hayatına devam ediyor. 🤣

Bence konuş konuş elbet tekmeyi basar fazla egolusun sağlam bir sepetlenmek iyi gelir bu arada erkekler çok net anlar ve zaten oda zaman geçirmeye bakar işine geliyor kiminin birçok arkadaşım da böyleydi erkekler de onlarla zaten öylesine takılıyordu. Alan memnun satan memnun. Vicdan azabı çekiyorum falan Faso fiso laflar. Ayrıldıktan sonra birkaç ay erkeği izle ne yapıyor diye gayet hayatına devam ediyor. kadarıyla benim yaptığım gibi erkeklerde seni terk etmişler🤣
Bence konuş konuş elbet tekmeyi basar fazla egolusun sağlam bir sepetlenmek iyi gelir bu arada erkekler çok net anlar ve zaten oda zaman geçirmeye bakar işine geliyor kiminin birçok arkadaşım da böyleydi erkekler de onlarla zaten öylesine takılıyordu. Alan memnun satan memnun. Vicdan azabı çekiyorum falan Faso fiso laflar. Ayrıldıktan sonra birkaç ay erkeği izle ne yapıyor diye gayet hayatına devam ediyor. 🤣
Hiç bir erkek kullanacağı kızı ailesine anlatıp tanıştırmaz 😁 yazdıklarımı anlamak istediğin şekil anlamışsın sanırım benim yaptığım gibi erkekler de seni terk etmiş zamanında

Hiç bir erkek kullanacağı kızı ailesine anlatıp tanıştırmaz 😁 yazdıklarımı anlamak istediğin şekil anlamışsın sanırım benim yaptığım gibi erkekler de seni terk etmiş zamanında
Erkekler kimleri kimleri tanıştırıyorlar aileleri ile, evlenene kadar o aileler kimleri kimleri görüyor aklınız hayaliniz durur efendim. Erkeğin sizi ailesi ile tanıştırması değil, ailesini alıp ailenizle tanıştırması marifettir.

Erkekler kimleri kimleri tanıştırıyorlar aileleri ile, evlenene kadar o aileler kimleri kimleri görüyor aklınız hayaliniz durur efendim. Erkeğin sizi ailesi ile tanıştırması değil, ailesini alıp ailenizle tanıştırması marifettir.
Onu uzun zamandır tanıdığım ve aile yapısını bildiğim için bu kadar emin konuşuyorum yoksa bir bakımdan sizde haklısınız

X