- 14 Ekim 2023
- 86
- 29
- 24
-
- Konu Sahibi medinegirginer23
Öyle biri olmadığını bildiğim için buraya yazmış olabilir miyim sizce bence akıl etmeniz lazımNiye vicdan azabı çekiyorsunuz ki çok saçma hayatı boyunca sizin acınızla yaşayacak hali yok. Çoktan kızlarla konuşmaya başlamıştır. Birkaç aya sevgili yapar zaten kötü hissetmeyin
Seni sevdi diye vazgeçilmez sanmışsın kendini o yüzden terk edip durmuşsun. Ama yakında görürsün sevgili yapınca kimle mesajlaşıyor ne biliyorsun. Kendini avut senÖyle biri olmadığını bildiğim için buraya yazmış olabilir miyim sizce bence akıl etmeniz lazım
Kendimi falan avuttuğum yok istesem şuan yeniden konuşurum zaten sadece gerçekten üzüldüğünü ve çok takıntılı biri olduğunu bildiğim için vicdanım rahat değildiSeni sevdi diye vazgeçilmez sanmışsın kendini o yüzden terk edip durmuşsun. Ama yakında görürsün sevgili yapınca kimle mesajlaşıyor ne biliyorsun. Kendini avut sen
Bakın daha geçen gün bi genç kız zırıl zırıl ağlıyordu burda, 3 yıl canı istediği zaman yazıp sonra zort diye ortada bıraktığı adam gitmiş birine aşık olmuş da buna da ayrıntısıyla anlatmış da falan filan. Kimsenin sonsuz sabrı yok, kimse ölene kadar çekmez nazınızı.Kendimi falan avuttuğum yok istesem şuan yeniden konuşurum zaten sadece gerçekten üzüldüğünü ve çok takıntılı biri olduğunu bildiğim için vicdanım rahat değildi
Barısmak mı istiyorsun anlamadım.Egolu biri değilim sadece çok pişmanım yaptıklarım çok yanlıştı
Ama sevmediginiz bı insanı kandırmayın. Çocuk oyuncağı değil ki bu. Görüşmeyi kesin.Şimdi ne yapmam gerek sizce
Egonu tatmin etmeni bölüyorum ama. O çok takıntılı tipler iki gün sonra da başkasına çok takıntılı oluyor geneldeKendimi falan avuttuğum yok istesem şuan yeniden konuşurum zaten sadece gerçekten üzüldüğünü ve çok takıntılı biri olduğunu bildiğim için vicdanım rahat değildi
Ya bana kızıyorlar haklı olarak ama onunla konuşmayınca özlüyorum konuşunca da hevesim kaçıyor ortada bırakıyorum yaptığım şeyden asla memnun değilim ama çok saçma duygularım var engel olamıyorumBarısmak mı istiyorsun anlamadım.
Barışmak istemiyorsan onun iyiliği için onla iletişime girmezsin.
Vicdan azabı falan hepsi yalan dolan.
Bu kadar vicdanlı biri umut vermez zaten
Uzak dur o zaman.Ya bana kızıyorlar haklı olarak ama onunla konuşmayınca özlüyorum konuşunca da hevesim kaçıyor ortada bırakıyorum yaptığım şeyden asla memnun değilim ama çok saçma duygularım var engel olamıyorum
Uzak durmalısınız. Kimse sizin eğlenceniz değil. Yeterince ego tatmin etmişsiniz
Ve okurken gördüm ki ben yeni ilişkileri anlayamıyorum. Flortten öte ama sevgili değil. Bu çağa ait olmayabilirim
Ya bana kızıyorlar haklı olarak ama onunla konuşmayınca özlüyorum konuşunca da hevesim kaçıyor ortada bırakıyorum yaptığım şeyden asla memnun değilim ama çok saçma duygularım var engel olamıyorum
Bence konuş konuş elbet tekmeyi basar fazla egolusun sağlam bir sepetlenmek iyi gelir bu arada erkekler çok net anlar ve zaten oda zaman geçirmeye bakar işine geliyor kiminin birçok arkadaşım da böyleydi erkekler de onlarla zaten öylesine takılıyordu. Alan memnun satan memnun. Vicdan azabı çekiyorum falan Faso fiso laflar. Ayrıldıktan sonra birkaç ay erkeği izle ne yapıyor diye gayet hayatına devam ediyor. kadarıyla benim yaptığım gibi erkeklerde seni terk etmişler
Hiç bir erkek kullanacağı kızı ailesine anlatıp tanıştırmazBence konuş konuş elbet tekmeyi basar fazla egolusun sağlam bir sepetlenmek iyi gelir bu arada erkekler çok net anlar ve zaten oda zaman geçirmeye bakar işine geliyor kiminin birçok arkadaşım da böyleydi erkekler de onlarla zaten öylesine takılıyordu. Alan memnun satan memnun. Vicdan azabı çekiyorum falan Faso fiso laflar. Ayrıldıktan sonra birkaç ay erkeği izle ne yapıyor diye gayet hayatına devam ediyor.
Karşımdakine göre sevgiliydik ama ben kafama estiği gibi davranıyordum demek istedimFB değil mi ya o flörtten öte ama sevgili değil ne demek ya öpüşelim ama sevgili olmayalım ne demekse artık hahaha
Çekme kız hep onlar mı terk edecek? Terk edilen bütün hanımların intikamını al.Vicdan azabı çekiyorum…
Erkekler kimleri kimleri tanıştırıyorlar aileleri ile, evlenene kadar o aileler kimleri kimleri görüyor aklınız hayaliniz durur efendim. Erkeğin sizi ailesi ile tanıştırması değil, ailesini alıp ailenizle tanıştırması marifettir.Hiç bir erkek kullanacağı kızı ailesine anlatıp tanıştırmazyazdıklarımı anlamak istediğin şekil anlamışsın sanırım benim yaptığım gibi erkekler de seni terk etmiş zamanında
Onu uzun zamandır tanıdığım ve aile yapısını bildiğim için bu kadar emin konuşuyorum yoksa bir bakımdan sizde haklısınızErkekler kimleri kimleri tanıştırıyorlar aileleri ile, evlenene kadar o aileler kimleri kimleri görüyor aklınız hayaliniz durur efendim. Erkeğin sizi ailesi ile tanıştırması değil, ailesini alıp ailenizle tanıştırması marifettir.
Ahahaha ama karşımdakinin günahı neeÇekme kız hep onlar mı terk edecek? Terk edilen bütün hanımların intikamını al.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Aileler muhatap olmadıkça en azından, emin olmayın.Onu uzun zamandır tanıdığım ve aile yapısını bildiğim için bu kadar emin konuşuyorum yoksa bir bakımdan sizde haklısınız