Sevgilimi çok özlüyorum

Yeniden başlasanız bu sorunu nasıl çözeceksiniz? Size değerli hissettirmiyormuş, değişim göstermiyormuş.

Tabii ki seveceksiniz, hatta iyi ki diyeceksiniz.
Hayatimin en buyuk kazigini evlenmeden onceki erkek arkadasimdan yedim, 1 sene boyunca beraber yurtdisina tasinmaya hazirlanip is ve vize islerini hallettigimiz eski erkek arkadasim, yurtdisina onden beni gonderip ben gittikten sonra buraya gelmekten vazgecti. Bana da soylemedi gelmeyecegini, cok tepki gosteririm diye soylememis

Ilk gunler kabus gibiydi, guya kimseye ilgi gostermeyecektim bir daha ama gecti. Bu olay oldugundan 1 sene sonra esimle evlenmistim. Simdi iyi ki diyorum iyi ki gelmemis, ya esimle hic tanisamasaydim, dusunmesi bile korkunc.

Siz de boyle diyeceksiniz ileride. Sadece birazcik daha zaman...

ben hep şu sekil düşünürüm, beni uzen bir durum mu yasadim, orada takili kalmam, karanlikta hapsolmamak gerek, daime ilerlemek, aydinliga cikmak...
Bu duruma ne kadar uzulursen uzul, uzulmeye devam ederek hayatini daha da kotu bir duruma getirmek mi? Bir yolunu bulup devam etmek mi?
secim senin. Su an seni bir bataklığa atsak cikmak icin debelenirsin, bilirsin ki o bataklık seni cekecek ve oleceksin, bir sey yapman gerek!
Her durumda geçerli bu, batakliktan cikmak zorundayiz!

Çok haklısınız. Çıkmaya çalışıyorum.

O kadar çok hayal kurdum ki onunla. Her şeyden öte en yakın dostumdu. Çok özlüyorum.

Çok zor bir şey ama küçük yaşta başlayan uzun ilişki ilerisi için çok sağlıksız oluyor. Özellikle erkekler küçük yaşta bulduklarının kıymetini bilmiyor sıkılıyor maceraya koşuyor yeni olan hep cazip geliyor. 5 yıllık ilişkim bittiğindr ben de öyle hissetmiştim ama şimdi görüyorum ki uzun ilişki = sağlıksız ilişki. Çünkü sadece güvenli bir liman ötesi değil

İkimiz de hayatımıza başkalarını almadık. İlişkimiz hiç kısıtlayıcı falan olmadı. Arkadaş gibiydik. Sadece son 2 senedir uzağız. Bu uzaklık kötü yansıdı. Hepsi bu.

İkimiz de hayatımıza başkalarını almadık. İlişkimiz hiç kısıtlayıcı falan olmadı. Arkadaş gibiydik. Sadece son 2 senedir uzağız. Bu uzaklık kötü yansıdı. Hepsi bu.
Bu bile sizin iyi niyetinizi gözünüzün açılmamışlığını gösteriyor. Emin olun erkekler beklemez siz beklediğini zannedersiniz.

Kaç yaşındasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…