- 11 Şubat 2020
- 1.043
- 3.036
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Bu yazdıklariniz bana umut verdiBir başkası sevilir hem de öyle çok sevilir ki, zamanla azalacak, iki kez ben bir daha sevemem dediğim ayrılık acısı yaşadım, ölüyorum sandım, nefessiz kaldım ama yeniden aşık oldum, yine çok sevdim hem de bir önceki gidene teşekkür edecek kadar çok sevdim, iyi ki gittin de ben de senden sonra bu adamı tanıdım diyerek bir önceki gidene teşekkür ettim içimden, ama maalesef hiç birine de kavusamadim hep ayrılık oldu hayatımda... Umarım siz kavuşup ömür boyu çok mutlu olacağınız bir aşk yaşarsınız
Teşekkür ederimBir başkası sevilir hem de öyle çok sevilir ki, zamanla azalacak, iki kez ben bir daha sevemem dediğim ayrılık acısı yaşadım, ölüyorum sandım, nefessiz kaldım ama yeniden aşık oldum, yine çok sevdim hem de bir önceki gidene teşekkür edecek kadar çok sevdim, iyi ki gittin de ben de senden sonra bu adamı tanıdım diyerek bir önceki gidene teşekkür ettim içimden, ama maalesef hiç birine de kavusamadim hep ayrılık oldu hayatımda... Umarım siz kavuşup ömür boyu çok mutlu olacağınız bir aşk yaşarsınız
Ben de ona hak veriyorum. Hatamı anladım. Yanlış yaptığımın farkına vardım.Çocuğa hak verdim. Sevgilimle de huzur bulamayacaksam kiminle bulayım?
Öyle yapmaya çalışıyorumKendine fazla yüklenme üzülme artık , biraz kafanı dağıtakışına bırak
Artık geri dönmek istemiyorsa demek ki içinde sevgi, özlem bitmiş. Biliyorum zor ama geride bırakıp yeni bir hayata başlayabilirsiniz.Ben de ona hak veriyorum. Hatamı anladım. Yanlış yaptığımın farkına vardım.
Kagren falan değildi.Şöyle düşünün zaten kangren olmuş bir ilişkiymiş sizinki ve bitmesi herkes için en doğru olan olmuş. Tabii ki 10 sene az değil alışkanlıklar var bir kere insan neye alışmıyor ki?
Adam ilgi göstersin diye periyodik olarak ayrılıyormuşsunuzKagren falan değildi.
26kaç yaşındasınız?
Öyle bir şey değil. Küçük de olsa problemleri gözardı ediyordu. Kendimi değerli hissetmiyordum. Bunu dile getirdiğinde anladığını söylüyordu ama değişim görmüyordum. O zaman sanki çarem ayrılmak gibi geliyordu. Ya da ayrıldım dersem toparlar sanıyordum.Adam ilgi göstersin diye periyodik olarak ayrılıyormuşsunuz
Siz bir şans vermişsiniz. Neden bana da bir şans verilmesine karşısınız ki? Ben de hatamı anladım. Evet ailemde de var. Özellikle ablam böyle. Onun etkisinde çok kalıyorum. Ama artık anladım. Yanlış olduğunu. Keşke elimde bir fırsat olsaydı da gösterebilseydim.Ben sizi hatırladım.
İnsan karşısında sürekli ayrılan-iletişimi kesen biri olunca (illa sevgili olmasına da gerek yok, aile ilişkilerinde bile böyle) bir zaman sonra alışıyor, "Nasılsa hep yaptığı şey, olmasa da olur" moduna giriyor maalesef.
Benim erkek arkadaşım da geçen akşam saçma sapan bir sebepten kavga çıkarttı. Üstelik uzak mesafe ilişkisi, bu hafta dönecekti ülkesine ama bir aksilik sonucu (anca filmlerde olur) bir hafta daha zamanı vardı. Resmen bize bağışlanmış bir hafta. Gittikten sonra 6 ay gelmeyecek çünkü. Benimkiler izin vermediği için ben de onun ülkesine gidemiyorum.
Ayrılmak istedi.
Sonra ben uyurken yazmış da yazmış "ben ayrılmak istiyorum" bir saat sonra demiş ki "Sinirle söyledim unut"
Ona aynen şunu dedim, "Bak, 10 kere ayrılalım dersin korkarım gitme derim, 11.seferde canıma tak eder tamam derim. Yakında bu sinirini çıkaracak birini de bulamazsın."
Anlamıştır umarım.
Zaten bu saatten sonra toparlanmaz o ilişki. Çocuğa yazık, siz sessiz kaldığınızda korkacak ayrıldınız zannedecek, küstünüz zannedecek. Kızmayın ama bence iyi olmuş. Alışacaksınız.
Bir daha da karşınızdaki insanlara böyle yapmazsınız.
Çok anlamam ama sorayım, ailenizde de böyle küsme-terk etme olayları yaygın mı?
Eee bu toksik ilişkinin sözlük anlamıÖyle bir şey değil. Küçük de olsa problemleri gözardı ediyordu. Kendimi değerli hissetmiyordum. Bunu dile getirdiğinde anladığını söylüyordu ama değişim görmüyordum. O zaman sanki çarem ayrılmak gibi geliyordu. Ya da ayrıldım dersem toparlar sanıyordum.
Olabilir. Önemli olan ders almak. Düzeltmek istemek. Çabalamak.Eee bu toksik ilişkinin sözlük anlamı
Size yeni bir şansa karşı değiliz keşke bişeyler düzelse ve size yeni şans verilse ama düzelmez ki. Aklın yolu birdir hepimiz size bir sonraki ilişkiniz için ders çıkarın iyileştirin kendinizi diyoruzSiz bir şans vermişsiniz. Neden bana da bir şans verilmesine karşısınız ki? Ben de hatamı anladım. Evet ailemde de var. Özellikle ablam böyle. Onun etkisinde çok kalıyorum. Ama artık anladım. Yanlış olduğunu. Keşke elimde bir fırsat olsaydı da gösterebilseydim.
Neden karşı olayım ki? Sizi tanımıyorum etmiyorum, neden karşı olayım?Siz bir şans vermişsiniz. Neden bana da bir şans verilmesine karşısınız ki? Ben de hatamı anladım. Evet ailemde de var. Özellikle ablam böyle. Onun etkisinde çok kalıyorum. Ama artık anladım. Yanlış olduğunu. Keşke elimde bir fırsat olsaydı da gösterebilseydim.
Evet haklısınız. Aynen böyle durum. Keşke düzeltebilseydim. İlk kez bu kadar pişmanım ve hatamı anladım. Ama fayda etmedi ne yaptıysam.Neden karşı olayım ki? Sizi tanımıyorum etmiyorum, neden karşı olayım?
Sadece gördüğümü söylüyorum. Keşke hiç böyle olmasa, inşallah her şey daha iyiye gider. Dediğim gibi sadece gördüğüm şeyi söyledim
Yani bence aslında bu durum güven de kırıyor. Güven sadece "Evdeyim" diyip dışarıda olmakla kırılmaz ki. Tamam, kalkıp "Nasılsa ayrılmaz" rahatlığıyla her şeyi yapmak iyi değil. Ona katılıyorum. Yine de sürekli "Ay ben böyle yaparsam terk edecek" korkusu da iyi değil.
Kaç sene önceki sevgilim de böyleydi. Çocuk sürekli terk ederdi. Gece uyurdum, sabah bir kalkardım engellenmişim/ terk edilmişim. En küçük bir kavgada terk edilirdim / engellenirdim, hatta babamlarla dışarı çıkmam bile terk edilme nedeniydi.
Elbette siz böylesiniz demiyorum ha yanlış anlamanızı istemem, sadece karşımdaki insan bu kadar terk edince insan hem "Ay şimdi ben böyle dersem terk eder" duygusunu hem de "Amaaaan hobi olarak terk ediyor zaten" duygusunu yaşıyor. Bir zaman sonra da alışıyor ve hakikaten takmamaya başlıyor, ne olacaksa olsun diyor.