Sevgilimi çok özlüyorum

Hayır yalnız kalmaktan değil. Onsuz kalmaktan korkuyorum. Başkasını seversem diye bile korkuyorum. Çünkü istemiyorum. İstediğim sadece o.
Diğer konunuzu okudum. Siz aslında başkasının size bu kadar tolerans göstermeyeceğini anladınız. Onun pişmanlığı. Başkasını bulamam bulsam da onun kadar çekmez sıkıntısı sizinki.
On sene boyunca nasılsa gitmez diye hoyrat davrandınız şimdi deyim yerindeyse kör öldü madem gözlü oldu.
Sevseniz o kadar hoyrat olamazsınız. Şu an da yaşadığınız şey aşk acısı değil gelecek endişesi

Diğer konunuzu okudum. Siz aslında başkasının size bu kadar tolerans göstermeyeceğini anladınız. Onun pişmanlığı. Başkasını bulamam bulsam da onun kadar çekmez sıkıntısı sizinki.
On sene boyunca nasılsa gitmez diye hoyrat davrandınız şimdi deyim yerindeyse kör öldü madem gözlü oldu.
Sevseniz o kadar hoyrat olamazsınız. Şu an da yaşadığınız şey aşk acısı değil gelecek endişesi
Hayır değil. Hoyrat davrandığım oldu evet ama bu hep öyle davrandığım anlamına gelmiyor. Başkası çekmez gibi bir düşüncem de yok. Çünkü yanlışlarımı anladım. Zaten üzüntüm de bu yüzden. Hatamı anladım her şey daha iyi olabilecekken bitmesi beni üzüyor. Anlamasam zaten umrumda olmazdı. Çirkin birisi değilim ya da kötü kalpli. İşim gücüm var. Çevrem var. Yalnız kalma korkum yok. Ama hayatımda onu istediğim için yalnız öleceğim dedim.

10 yıldan sonraki aşk acısı v.s değil alışkanlık gibi birşey biraz mantıklı düşünmeye başlayınca düzelirsiniz

10 yıldan sonraki aşk acısı v.s değil alışkanlık gibi birşey biraz mantıklı düşünmeye başlayınca düzelirsiniz
Alışkanlık kötü bir şey değil ki. Ayrıca aşk zamanla yok olan bir şey de değil. Ben onu her gördüğümde ilk günkü heyecanı duyuyordum. Onun da duyduğunu gözlerinden görüyordum. Onun var olduğu hissi bile bana mutluluk verirdi. Sadece bunları ona hissettiremedim. Sevgimi göstermedim.

X