• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi, ailemi ve geleceğimi kaybettim

Tatlim sen işin cılkını cikarmissin.
Mesafe denen de bisey var.
Ne munasebet tarlasina gittin yardim ettin ne alaka yani ?
Siz universte hayatinizi yasayin gezin tozun etkinliklere katilin flört edin ama bu kadarina ne gerek var ?

Neyse sonuc olarak bu ciddi anlamda hayatina ve düsünce yapina katkisi olucak bir deneyim olucak. Hayir niye okurken soz nisan yahu ?

Şuan hayatta daha fazla kaybedecek bir şeyimin olmaması yolun sonuna geldiğimi gösteriyor..

Kusura bakma da hayatta ki tek kazancin erkek arkadasin ve onun ailesi miydi ? Bir abla olarak sana tavsiyem biraz vizyon sahibi ol ablacim allah askina. Elin kizi okul bitince gezcem tozcam görcem parami kazancam vs derdine düşer. Bi de sana bak. Valla bak geliyo beş kardes.

Resmen evli gibi bu ne yani ? Sizin o aileyle ne işiniz var bir kere,siz sevgilisiniz nişanlı,evli falan değil.Ne gerek var böyle evcilik oyunlarına ? Bu size ders olsun.Böyle erkeklerden de uzak durun.Biraz ılımlı yaklaşın bu yaz,anneniz lafını açınca evet anne özür dilerim benim hatamdı bir daha olmayacak falan deyin.
İstediğim şehirdeyim demişsiniz ee ne güzel işte gezin görün biraz yahu her şey bir erkek mi yani ? Okulunuzu okuyun,hayatınızı yaşayın,daha kimlerle tanışırsınız.

J Justtlovee
Ya canım boşver ya ne üzülüyorsun ünv. Okuyormuşsun tarla marla ne işin var. O seni kaybettiğine üzülsün. Totosu kalkmış belliki. Alasını bulursun sen. Benimde bir yakınım kendi ünv mezunu eşi ortaokul evlendiler . Valla mutlu falanda değil . Anlaşamıyorlar. Mahvetti kız hayatını. İyi kurtulmuşsun bence. Ailene de şuan hak verdim. Bence hayat senin için şimdi başlıyor. Ağla biraz tamam ama topla kendini birdaha da barışma onunla. Kendi kriterlerinde birini bul.

İşin özü herşeyimi kaybettim. Aklımdan hep ölmek geçiyor. Tüm bunlar bitse diyorum. Ömür boyu onu unutamam zamanla geçeceğine inanmıyorum.. Artık sadece sinir hastası değilim. Aynı zamanda ağır depresyon geçiriyorum.. Ne yapacağım bilmiyorum.. Ne söylesem ne yapsam fayda etmiyor..
Bunlar depresyon sonucu ettiginiz cümleler.. Keza hayat böyle bir sey degil.. 21 yaşımı bana geri verseler keşke.. Önünde upuzun ve zorlu bir yol var(ki Allah uzun ömürler versin).. İnan bana sevmek dünyanin en kolay şeyi.. Seni seveni zaten seviyorsun.. Bunu zamanla göreceksin.. Ailene gelirsek destek yerine köstek olmalari çok yanliş.. Onlar 4 4 lük bir hayat mi yasamislar? Hic mi hata yapmamislar? Sen insansin.. 21 yasindasin.. Hatalar yapmandan daha dogal bir sey yok.. Ki buna hata da denmez.. Yasamissin denemissin sans vermissin olmamis.. Eski erkek arkadasina gelirsek yasattigini yasamadan ölmesin dilerim.. Ama sana abla tavsiyesi olsun, o onu dedi bu bunu dedi diye kavga etmekten vazgec.. Bu sadece sana zarar verir.. Insanlar hep konusur.. Cok konusur.. Herkesi tek tek susturamazsin.. Birilerini susturursun.. Baskalari konusmaya başlar.. Bir gün hic ummadigin bir anda, bir cift göz, yeniden kanatlandiracak kalbini.. O zaman tüm bu söylediklerini düsündüklerini animsayip, sinavdi geldi gecti diyeceksin.. Hayatta hic kimse, ailen bile, canina kiyacak kadar önemli degil.. Degerli olan tek sey sensin.. Okulunu birakma.. Hayatini birakma.. Cok daha büyük pismanliklar yasarsin.. Gün gelecek o adama karsi öfke bile duymayacaksin.. Sadece zaman ihtiyacin var...

Bak bacim suan karsimda olsan kafani soyle bi tutup sarsardim.
Millet evleniyor kac cocukla bosaniyor o yastan sonra anneler ise basliyor.
Sen ne yasamissin da yok olmek istiyorum diyorsun.
Once kendine gel.
O kisi icib degmez .
Pisirik kilibik olurdu ilerde de ayrilirdiniz mutlaka.
Yolun basindan kurtarmissin npacayi.
Kimseyle tartismaya hatta konusmaya degmez o kisi icin.
Sen ailenin kirilan kalbini kazanmaya bak.
Ailenin guvenini tekrar kazan .
Hatta en mantiklisi sehir degistir.
Herkes gelip gecici aile baki unutma.
Ilerde b zamnlari ne salakmisim ya deyil guleceksin. Zamni gelince de aikenin de onay verdigi kendi dengin biri olsun.

bu kadar içli dışlı olmanın sonu.
başından her şeyi yanlış yapmışsınız.
bir dahaki ilişkiniz için tecrübe olsun bu.
destek alın öfke probleminizi yenin. önüne gelenle kavga eden biriyle kimse birlikte olmak istemez.

Bence kaybettiğiniz tek bir şey var o da beyefendi degil
Ne demek sen ara yapmayı seversin bana da kocanı yap vs hayatım boyunca her ne yaparsa yapsın birine böyle bie cümle kurmam . Bazı şeyler tenezzül meselesi yani ; bir erkek için bu tarz cümleler kurmaya asla tenezzül etmem

Kayinvalideniz bunu duydu ise sizi istememesi çok normal bence öncesi sonrasından bağımsız .
Bu çok şeyi gösterir bana gore

Merhaba kk. Nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum.. Ben 21 yaşında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Yaşadığım şehire 11 saat uzaklıkta olan başka bi şehirde okuyorum. Herhangi bir tanıdık olma ihtimaline karşı isim veremiyorumm..
Buraya geldim ve biriyle tanıştım. Ben her ne kadar istemesemde kendisinin ve ailesinin zoruyla ciddi bi yola girdik. Başlarda ailesiyle birbirimizi o kadar çok seviyorduk ki..
Zamanla bizim tartışmalarımız başladı. Yedi ay gibi bi süreçte gezmediğim doktor kalmadı defalarca ilaç değiştirdim çünkü öfke kontrolu yaşıyordum. Erkek arkaşım ise benim tam tersime çok sessiz sakin fazla konuşmayan sosyalleşmekte problem yaşayan bi insan tamamiyle aile kontrolu altında.
Ben ondan önce her ne kadar sinirli biinsan olsamda onunla beraber bu sorunum büyüdü, büyüdü, büyüdü ve önümüzde bi dağ gibi kocaman bi engel oldu..
Bizim bu kavgalarımız neticesinde benim ailesiyle aram açıldı. Sana güvenmiyoruz gibi cümleler kullanmaya başladılar. Ve zaten anne ve babasının egemenliği altında olan oğullarını doldurmuş olacaklar ki aynı şekilde onun da ağzında ailesinin söylediği cümleler çıkmaya başladı.
Tüm bu olanlar içinde sanki yer değiştirdik. Ben çok hevesli olmaya onunsa bu ciddiyet için isteği azalmaya başladı. Ben hayatımdaki herkesi silerken, ona çevreden haberler gelmeye başladı. Sanki gümüş olan oğlumuz benimle birlikte altın oldu değerlendi etrafında insanlar artmaya başladı. Giyim tarzıyla konuşmasıyla sosyalliği ile büsbütün değişti ve herkesin gözdesi biri haline geldi.. Asıl sorunlar bu kısımda başladı. Ben, ona haber getirip götüren herkesle kendimce haklı olarak tartıştım ki bu bana göre ahlaksızlıktır.. Adım herkesle tartışan sinirli kız oldu. Birkaç defa aynı sorunu yaşadık. Sonrasında 1 hafta önce bana onların köyünden sürekli bizim peşimizde koşan, bana hergün x kişisini arama kendini ağırdan al onunla ömür geçmez diyen kişinin kuzenini erkek arkadaşıma yapmaya çalıştığını öğrendim. Kendime hakim olamadım. Kadını aradım ve dedim ki sen zaten geniş bir insansın eğer ara yapmaya çok meraklıysan kendi kocana yap zaten bunlara alışıksın affedersin dedim.. Kendiside beni arayıp küfretmeye başladı, çok kıymetli kaynanamda yanında olmasına rağmen gelinimiz hakkında düzgün konuş demedi.
Arefe günüm sözüm vardı ve biz çarşamba günü ayrıldık. Erkek arkadaşım bana beni bütün eşim dostumla düşman ettin kimsem kalmadı artık bitti dedi. Ve annesininde hergün bu kişilerin evinde olduğu çok mutlu olduklarını haberlerini alıyorum..
Ailem artık kesinlikle olmaz, bu şehirde de okul hayatın bitti diyor. Annem bana defalarca suç buldu. Saçma sapan insanlarla bizi karşı karşıya getirdin dedi.. İşin özü herşeyimi kaybettim. Aklımdan hep ölmek geçiyor. Tüm bunlar bitse diyorum. Ömür boyu onu unutamam zamanla geçeceğine inanmıyorum.. Artık sadece sinir hastası değilim. Aynı zamanda ağır depresyon geçiriyorum.. Ne yapacağım bilmiyorum.. Ne söylesem ne yapsam fayda etmiyor.. 2sene üniversite sınavına hazırlandım okulumu kaybettim. Ailemi, geleceğimi.. Her şeyimi.. Bu kaynanalar neden böyle? Neden herkes kendini düşünüyor? Bizim halimiz ne olacak..
Aman sakın okulunu bitirip meslek sahibi olup da kendi ayaklarının üstünde durma e mi çocuğum!
Böyle saçma sapan aşk meşk işlerine dal e mi evladım!
Baba evinden çıkıp üniversite okurken tanıştığınız ilk erkeği dünyanızın merkezine koyun poposunu iyice kaldırın sizi hasta edecek kadar Egolarını şişirin adam sıkılıp gitmek istediğinde de herşeyimi kaybettim diye ağlayın e mi yavrucum!
Kızım sen yoluna baksana Allahaşkına. Bir okulunu bitir meslek sahibi ol 21 yaşında söz nedir allah aşkına! Senin önce öfke kontrolü problemini yenmen lazım sen o soruna odaklansana.

Yahu sen 21 yaşındasın üni okuyorsun çok meraklıysan kocana onu bunu yap ne demek yahu! Böyle konuşan birini kim ister aileye!
Bir konuşmalarına dikkat et haklı iken haksız duruma düşmüşsün kendi değerini de düşürmüşsün.
Milletin ekmeğine de yağ sürmüşsün ooooox sen kurtulduk diye göbek attıracak kovana getirmişsin.
Senin en acilinden tedavini olman gerek, bak en büyük kötülüğü kendine etmişsin, kavga ede ede etrafında insan kalmamış erkek arkadaşın da hadi byes çakmış.
Sen bir kendini topla erkek arkadaşınla mola verin görüşmeyin tedavine yardımcı olacaksa sen kendini kurtar

Daha 21 yaşındasın hayatım bitti vahh tuhh ayakları nedir ya? Senin bu hayatta tek amacın erkek arkadaşın miydi? Oku mesleğini al gez ,bol bol oku, kendini geliştir. Ben de 3 ay önce sevgilimden ayrıldım , napayım yani öleyim mi?

Hayata bir kez geliyoruz bir kez. Bir daha bu şans yok. Tek şansın var. Onda da elin oğluna takılıp zindan edeceksen kendine sen bilirsin. Hiç mi hayallerin yok? Aha bak ben de ayrıldım, şimdi diyorum uzmanlık çalışayım meslegimde yukseleyim, yurt dışına gideyim hep görmek istediğim yerleri göreyim. Hiç mi başka hayallerin başka amaçların yok. Seni tanımlayan tek şey onun kız arkadaşı olmanmiydi?

Böyle saçma sapan bir aileden kurtulduğuna dua et. Oku mesleğini al kendine denk , kafana uyan birini zaten bulursun. Daha 21 yaşında öldum ,bittim ayakları nedir ya? Ben de ayrıldım sevgilimden çok üzüldüm çok ağladım da ama abartmaya da gerek yok. Tek bir ömrümüz var her geçen saniye bizden gidiyor.

Daha 21 yaşındasın hayatım bitti vahh tuhh ayakları nedir ya? Senin bu hayatta tek amacın erkek arkadaşın miydi? Oku mesleğini al gez ,bol bol oku, kendini geliştir. Ben de 3 ay önce sevgilimden ayrıldım , napayım yani öleyim mi?

Hayata bir kez geliyoruz bir kez. Bir daha bu şans yok. Tek şansın var. Onda da elin oğluna takılıp zindan edeceksen kendine sen bilirsin. Hiç mi hayallerin yok? Aha bak ben de ayrıldım, şimdi diyorum uzmanlık çalışayım meslegimde yukseleyim, yurt dışına gideyim hep görmek istediğim yerleri göreyim. Hiç mi başka hayallerin başka amaçların yok. Seni tanımlayan tek şey onun kız arkadaşı olmanmiydi.

Böyle saçma sapan bir aileden kurtulduğuna dua et. Oku mesleğini al kendine denk , kafana uyan birini zaten bulursun. Daha 21 yaşında öldum ,bittim ayakları nedir ya? Ben de ayrıldım sevgilimden çok üzüldüm çok ağladım da ama abartmaya da gerek yok. Tek bir ömrümüz var geçen saniye bizden gidiyor.
Helal sana :KK19:

Güzel kardeşim daha 21 yaşındasın yolun başındasın. Okumak istiyorum diyorsun bunun için ailenle papaz oluyorsun ama okumak için gittiğin yerde daha ilk seneden müstakbel koca adayı buluyorsun. Bak sevgili olabilirsin ona asla bir sözüm olmaz, zaten ne güzel bu yaşlarda yaşanabilecek en güzel şey belki de. Gezin tozun keyfinize bakın birbirinizi de tanımaya çalışın. Ama sen direkt durumu ciddi bir yola sokmaya razı gelmişsin. Bana kalırsa henüz küçük olmandan dolayı evliliği pek matah bir şey olduğunu sanıyorsun. Bu zamanda kadınlar okuyup üstüne uzmanlıklar doktoralar yapıyor kendini geliştiriyor yurtdışlarına gidip bilgisine bilgi katıyor. Evlilik ikinci planda artık insanların. Evlenip napacaksın şimdiden? Ayrıca yanlış anlama ama ailen seni belki bin bir zorlukla oku diye üniversiteye gönderiyor, davul bile dengi dengine. Okulundan çevrenden kendine uygun birini bulmalısın. Çiftçilik de gayet güzel bir meslek asla sözüm yok, benim dedem de çiftçi. Ama olmaz güzel kardeşim. Zaman geçer bu sefer senin üniversite okuman, gidip daha nezih yerlerde çalışman onu içten içe yer bitirir. Belki ileride çalışmanı bile istemez. Bir de şu dikkatimi çekti, çok pasifti vs diyorsun. Bana kalırsa ailesi oğlanı baş göz edelim birine diye hemen bu işe girişmişler. Bence zaten yanlış bir yoldaymışsın. Ömür böyle geçmez. Cicim ayları dediğin zamanı böyle geçiriyorsan ömrün nasıl geçecek? Hani diyorsun ya hayatım bitti diye, bence o insanla evlenirsen net bir şekilde hayatın bitecek benden sana abla tavsiyesi

Merhaba kk. Nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum.. Ben 21 yaşında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Yaşadığım şehire 11 saat uzaklıkta olan başka bi şehirde okuyorum. Herhangi bir tanıdık olma ihtimaline karşı isim veremiyorumm..
Buraya geldim ve biriyle tanıştım. Ben her ne kadar istemesemde kendisinin ve ailesinin zoruyla ciddi bi yola girdik. Başlarda ailesiyle birbirimizi o kadar çok seviyorduk ki..
Zamanla bizim tartışmalarımız başladı. Yedi ay gibi bi süreçte gezmediğim doktor kalmadı defalarca ilaç değiştirdim çünkü öfke kontrolu yaşıyordum. Erkek arkaşım ise benim tam tersime çok sessiz sakin fazla konuşmayan sosyalleşmekte problem yaşayan bi insan tamamiyle aile kontrolu altında.
Ben ondan önce her ne kadar sinirli biinsan olsamda onunla beraber bu sorunum büyüdü, büyüdü, büyüdü ve önümüzde bi dağ gibi kocaman bi engel oldu..
Bizim bu kavgalarımız neticesinde benim ailesiyle aram açıldı. Sana güvenmiyoruz gibi cümleler kullanmaya başladılar. Ve zaten anne ve babasının egemenliği altında olan oğullarını doldurmuş olacaklar ki aynı şekilde onun da ağzında ailesinin söylediği cümleler çıkmaya başladı.
Tüm bu olanlar içinde sanki yer değiştirdik. Ben çok hevesli olmaya onunsa bu ciddiyet için isteği azalmaya başladı. Ben hayatımdaki herkesi silerken, ona çevreden haberler gelmeye başladı. Sanki gümüş olan oğlumuz benimle birlikte altın oldu değerlendi etrafında insanlar artmaya başladı. Giyim tarzıyla konuşmasıyla sosyalliği ile büsbütün değişti ve herkesin gözdesi biri haline geldi.. Asıl sorunlar bu kısımda başladı. Ben, ona haber getirip götüren herkesle kendimce haklı olarak tartıştım ki bu bana göre ahlaksızlıktır.. Adım herkesle tartışan sinirli kız oldu. Birkaç defa aynı sorunu yaşadık. Sonrasında 1 hafta önce bana onların köyünden sürekli bizim peşimizde koşan, bana hergün x kişisini arama kendini ağırdan al onunla ömür geçmez diyen kişinin kuzenini erkek arkadaşıma yapmaya çalıştığını öğrendim. Kendime hakim olamadım. Kadını aradım ve dedim ki sen zaten geniş bir insansın eğer ara yapmaya çok meraklıysan kendi kocana yap zaten bunlara alışıksın affedersin dedim.. Kendiside beni arayıp küfretmeye başladı, çok kıymetli kaynanamda yanında olmasına rağmen gelinimiz hakkında düzgün konuş demedi.
Arefe günüm sözüm vardı ve biz çarşamba günü ayrıldık. Erkek arkadaşım bana beni bütün eşim dostumla düşman ettin kimsem kalmadı artık bitti dedi. Ve annesininde hergün bu kişilerin evinde olduğu çok mutlu olduklarını haberlerini alıyorum..
Ailem artık kesinlikle olmaz, bu şehirde de okul hayatın bitti diyor. Annem bana defalarca suç buldu. Saçma sapan insanlarla bizi karşı karşıya getirdin dedi.. İşin özü herşeyimi kaybettim. Aklımdan hep ölmek geçiyor. Tüm bunlar bitse diyorum. Ömür boyu onu unutamam zamanla geçeceğine inanmıyorum.. Artık sadece sinir hastası değilim. Aynı zamanda ağır depresyon geçiriyorum.. Ne yapacağım bilmiyorum.. Ne söylesem ne yapsam fayda etmiyor.. 2sene üniversite sınavına hazırlandım okulumu kaybettim. Ailemi, geleceğimi.. Her şeyimi.. Bu kaynanalar neden böyle? Neden herkes kendini düşünüyor? Bizim halimiz ne olacak..

Sizin de hatalı olduğunuz konular var. Benim anlamadığım ailesi sizi niye sevmedi? Hiç kabul etmemişler. Aileler ile yüz göz olduysanız o ilişkiden hayır gelmez artık. Umudunuzu kesin. Ailenize de bittiğini ve artık daha dikkatli olacağınızı anlatın. Boşuna okulunuzdan olmayın saçma sapan sebepler yüzünden.

O çok istediğiniz şehre üniversite okumaya mı gittiniz, hemen evlenecek birini bulup tarlada çapa sallamaya mı? Orta okul mezunu adamla ne işiniz var? Daha 2. sınıfta 21 yaşında sözlenmek nedir?
10 senelik evli gibi yüz göz olmadığınız kimse kalmamış sülalede.

Bu yaşta yapacağınız tek şey derslerinize çalışmak, olursa kendi denginiz bir erkek arkadaşla gezip tozmak. Kayınvalide muhabbeti yapmak değil.

21 yaş, üniversite, söz, tarla, kayınvalide, dolduruşa getirmek, kocanı ayarla... Şoktayım yani bunların hepsi nasıl bir araya gelebildi diye.
Öfke problemi için yardım alın. Yazın uslu uslu oturun, ailenize de dersinizi aldığınızı gösterin, gönderirler okula. Sonra da gidip doğru düzgün okuyun.

Evlenmeden bu denli yuz goz olmanin sonuclari gibi geldi. Unutamam yapamam olurum mahvoldum dersen elbette boyle olur. Biraz silkelenin bi muddet erkeklerden uzak durun geleceginize adapte olun daha hizli atlatirsiniz bu sureci

Sizin de hatalı olduğunuz konular var. Benim anlamadığım ailesi sizi niye sevmedi? Hiç kabul etmemişler. Aileler ile yüz göz olduysanız o ilişkiden hayır gelmez artık. Umudunuzu kesin. Ailenize de bittiğini ve artık daha dikkatli olacağınızı anlatın. Boşuna okulunuzdan olmayın saçma sapan sebepler yüzünden.
Yanı başkasına sen ayarlama işini iyi
Bilirsin kocani da
Bana ayarla diyen birini siz ailenizi ister misiniz?

Yahu sen 21 yaşındasın üni okuyorsun çok meraklıysan kocana onu bunu yap ne demek yahu! Böyle konuşan birini kim ister aileye!
Bir konuşmalarına dikkat et haklı iken haksız duruma düşmüşsün kendi değerini de düşürmüşsün.
Milletin ekmeğine de yağ sürmüşsün ooooox sen kurtulduk diye göbek attıracak kovana getirmişsin.
Senin en acilinden tedavini olman gerek, bak en büyük kötülüğü kendine etmişsin, kavga ede ede etrafında insan kalmamış erkek arkadaşın da hadi byes çakmış.
Sen bir kendini topla erkek arkadaşınla mola verin görüşmeyin tedavine yardımcı olacaksa sen kendini kurtar
Ben üniversite okurken bu cümleyi kuruyorsam sizin dilinizden bal damlıyor sanırım yüksek lisans yapmışsınız :))

Aman sakın okulunu bitirip meslek sahibi olup da kendi ayaklarının üstünde durma e mi çocuğum!
Böyle saçma sapan aşk meşk işlerine dal e mi evladım!
Baba evinden çıkıp üniversite okurken tanıştığınız ilk erkeği dünyanızın merkezine koyun poposunu iyice kaldırın sizi hasta edecek kadar Egolarını şişirin adam sıkılıp gitmek istediğinde de herşeyimi kaybettim diye ağlayın e mi yavrucum!
Kızım sen yoluna baksana Allahaşkına. Bir okulunu bitir meslek sahibi ol 21 yaşında söz nedir allah aşkına! Senin önce öfke kontrolü problemini yenmen lazım sen o soruna odaklansana.
Başka bir bayanda sizin söylediğiniz şeyi söylemeye çalışmış. Ama sadece çalışmış. Kurduğunuz cümlelerin özeninden dolayı teşekkür ediyorum size. Haklısınız :)

Back