- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
-
Biz normalde anlaşabilen bi çiftiz. Hatta şöyle söyleyeyim beni okula götürür dersimin bitmesini bekler ve tekrar beraber eve dönerdik. Sevgilim çiftçiydi ve bende boş zamanlarımda hep onunla tarladaydım. Ama ne zamanki ailesinin evine gitsek hep tartışırdık. Ailesi ve akrabaları araya hep fitne sokardı. Ben bu durumlar karşısında sinirlenirdim. Onun bana haklısın dememesi ve ısrarla onları korumasıydı beni krizlere sokan.Terapi al. İlaçlar insanı ruh gibi gezdirir sadece.
İnsanlar için okulunu niye mahvediyorsun? Emeklerini başkaları için yok etmeye değer mi? Canim benim asla ask odaklı bı kadın olma. Anlasamiyosan anlasamiyosunuzdur niye olmayan biriyle olması için çileler cekiyosun ki.
Sevgilinle anlasamama sebebiniz senin agresifligin miydi yoksa karakteristik farklılıklar mi?
Şuan zaten tatil eve dönmeme 10 gün kaldı ve okula onların yanında devam etmemi istiyolar ben istediğim okulda hayal ettiğim şehirdeyim amaailem onlara güvenmiyor beni bir daha buraya asla göndermeyeceklerini söylüyorlar.Okulunu neden kaybettin?? Okulu mu bıraktırdı ailen o kısmı anlayamadım?
Ama ben hep burda bu okulda okumayı hayal etmiştim. Tekrar o şehire dönmek istemiyorum.."kaybettim " değil , tecrübe kazandım demelisiniz.
Hayat zaten bu tecrübelerden oluşuyor ,
hiç kimse kitaptan okumuyor :)
Asla okulunuzu bırakmayın , yatay geçiş deneyin. Taşının .
Değişiklik iyidir.
Ve bir aile (anne - baba)
bir hiç (erkek arkadaşınız) uğruna , asla evladından vazgeçmez. Bunu unutmayın.
Tekrar dönmesi benim en büyük isteğim sanırım bu konuda asla akıllanmıcam. Ama ailem birdaha bu ilişkşye onay vermez ve onun aileside dönmesine izin vermezBiraz size suç buldum en başta yılanın gözünü açmayacaktınız erkeklere iyilik yaramıyor ama fazla baskı da yaramıyor. Gözü açılmış. Çevresini farketmiş. Tek önerim ondan uzak dur. Gerçekten seni sevdiyse bir süre sonra gelecektir. Siz de hayatınıza odaklanın üniversite okumaya bakın.
Yaz tatilinde sakin kalırsan, tekrar seni okuluna gönderirler bence. Ama yine davranışlarını aynı görürlerse, kesin alırlar diye düşünüyorum.Şuan zaten tatil eve dönmeme 10 gün kaldı ve okula onların yanında devam etmemi istiyolar ben istediğim okulda hayal ettiğim şehirdeyim amaailem onlara güvenmiyor beni bir daha buraya asla göndermeyeceklerini söylüyorlar.
Düşünemiyorum insan iyi günler olacak diyedüşünüp hayatına devam edebilir ama ben edemiyorum tek isteğim şuan ölmek sanki o zaman her şey bi anda son bulacakmış gibi hissediyorumHoş olmayan durumlar yaşamişşiniz hatalar yapmış hata görmüşsünüz artık toparlanma vaktidir ! Kendinizi değersiz hissetmeyin ve bu durumdan bir an önce çıkın iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun
Sorun sende değil bacım. Sorun ana kuzusu erkeklerde. Bu yüzden kendini yıpratmaya değmez. Sadece bı sonraki iliskinde işleri ciddiye bindirmeyi beklemeye alman gerek ki ailesini daha iyi tanıyasın. Ailenin senin eğitim hakkını elinden almaya hakları yok. Bu konu hakkında konuş onlarla. Bı gönül meselesi yüzünden herseyi mahvetmelerine izin vermeBiz normalde anlaşabilen bi çiftiz. Hatta şöyle söyleyeyim beni okula götürür dersimin bitmesini bekler ve tekrar beraber eve dönerdik. Sevgilim çiftçiydi ve bende boş zamanlarımda hep onunla tarladaydım. Ama ne zamanki ailesinin evine gitsek hep tartışırdık. Ailesi ve akrabaları araya hep fitne sokardı. Ben bu durumlar karşısında sinirlenirdim. Onun bana haklısın dememesi ve ısrarla onları korumasıydı beni krizlere sokan.
Okulumuda asla bırakmak istemiyorum ancak ailem buraya geri dönmemi istemiyor. Onların yanında devam etmemi istiyorlar.
Böylesi senin için iyi olacaksa bırak dönmesin zaten. Şuanda dönmesini istemenizin nedeni ayrılığın verdiği rehavet.Tekrar dönmesi benim en büyük isteğim sanırım bu konuda asla akıllanmıcam. Ama ailem birdaha bu ilişkşye onay vermez ve onun aileside dönmesine izin vermez
Tarih okuyorum kendisi ortaokul mezunu kendisine aitte var ancak işleri ailesiyle beraber yürütüyolar. Ben değiştim oda değişir diye bekledim ama olmadı. Değişmesini istemediğim ne varsa o konuda değişti..Siz ne okuyorsunuz?
Erkek arkadaşınız ne mezunu?
Çiftçi derken kendisine ait bir tarla mi? Yoksa ailesi ile ortak mi?
Bu kadar erken söz möz işlerinden kurtulmuşsunuz. Bir insan pasifse hep pasiftir uzak durmakta yarar var .
Dipnot: yaşın çok genç bir dahaki ilişkinde bırak onun ailesindeki sorunu karşı taraf çözsün . Sen neden uğraşıyorsun
Şuan hayatta daha fazla kaybedecek bir şeyimin olmaması yolun sonuna geldiğimi gösteriyor..Keske sevgililik asamasinda ailesiyle bu kadar samimi olup isin cılkını cikarmasaydiniz. Hatta evlilik yoluna girilse dahi fazla samimiyete gerek yok. Sınır iyidir es tarafiyla. Simdi olmasa da ilerde sorunlariniz olurdu diye tahmin ediyorum.
Boşuna uzulme kimler gelip kimler gececek hayatindan. Daha gençsin umarim daha iyisi cikar karsina. Ama asla unutma hic kimse vazgeçilmez degildir. Çektiğin ask acisinin ayrilik acisinin bile keyfini cikar su an. Belki bir daha ask acisi cekmeyeceksin.
Kendi ailende ne diyorsa emin ol dogruyu soyluyorlardir. Aileni hic kimse icin karsina alma.
Üzülme daha yolun basindasin.
Açıkca söyleyeceğim yırtmışsın. Is hayatına atıl, kendi ayakların üzerinde dur ve kimseyi sırtına yük etme. Ne öyle şimdiden ailesi mailesi. Abartmışlar.Tarih okuyorum kendisi ortaokul mezunu kendisine aitte var ancak işleri ailesiyle beraber yürütüyolar. Ben değiştim oda değişir diye bekledim ama olmadı. Değişmesini istemediğim ne varsa o konuda değişti..
Evet ailesi işlerine gelince karışan işlerine gelmeyince biz karışmayız ilerde anne baba beni siz bu yola süreklediniz der diyen insanlardı.. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsınAçıkca söyleyeceğim yırtmışsın. Is hayatına atıl, kendi ayakların üzerinde dur ve kimseyi sırtına yük etme. Ne öyle şimdiden ailesi mailesi. Abartmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?