- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
-
- Konu Sahibi teksendekalsn
siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin
Söylemezsen sıkıntı yaşayacaksın.dikkat et seni kullanmaya kalkmasınSevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
Hayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum
Evleneceğini sanmıyorum.baştan söyleyin evlendikten sonra hayatınız kararırSevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
3 ay çok erken biraz zaman geçsin ama söyleyin bence düğün günü bu sefer olay çıkartırsa tüm herkes öğrenir bu durumunuzuSevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
3 aydır birliktesiniz ve evleneceksiniz ,Sevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
Yani pes.sizin düşünceniz de müstakbel kayınvalidenizin ve eşinizin düşüncesi kadar kötü.daha önce birliktelik yaşadınız diye terk etse suç etmese suç bu durumda.bunun sevgiyle ne ilgili var ?Yani onun için önemli diye düşünüyorum gerçekten seven bi insn böyle bi konuda ayrılmaz mı yada devam edip çıkar saglamayamı calısır