- 4 Temmuz 2020
- 13
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi teksendekalsn
Üzücü o zaman birdaha konu açılırsa ağzını ara baktin karşı çıkarsa açıkla ,en azından ilişkiniz dahada ilerlemez çok bağlanmamış olursunuzHayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum
Daha sonraki tavırlarından anlayabilirsiniz bunu. Ama gerçekten seven böyle bir şey yüzünden bırakıp gidemez. Tabii daha önce kendinin böyle bir deneyimi olmadıysa karşı tarafın da bu konuda deneyimsiz olmasını isteyebilir bu da doğal bir şey.Yani onun için önemli diye düşünüyorum gerçekten seven bi insn böyle bi konuda ayrılmaz mı yada devam edip çıkar saglamayamı calısır
Canim bu sozlerinden erkek arkadssinin bu kinuda hassas oldugu ve konuya onem verdigi belli zsten. Ozel konular oldugu icin ve karsiisndkine hos gelmeyecegi icn sormamayi tercih etmis olabilir ama belli ki bu kinuya onem veriyor. İlerde olasi bir "benden sakladin,beni aldattin,beni kandirdin,bana niye soylemedin sen" vb cumleleri kurmasindansa bir sekilde bu durumu onunla paylasin. Ayrilmak isterse de kendi orumcek agina geri donsun yapacak bir sey yok ama siz saklamayinannem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo
Soylediginizde yüksek ihtimal sizi bırakacaktır. Geleneksel biri. Bu yüzden ona da kizamayiz ailesinden böyle görmüş kendi yapmamış ve karşısındakindende boyle birşey bekliyor. Söylemeden evlenen arkadaslarimi taniyorum çoğu birkac taktikle basarili oldu. Kimi zarını diktirdi kimi adet dönemine denk getirip ilac alip kanamasini kestirerek son gunu kanamasini getirterek birlikte oldu. Doğrusu yanlisi tum kararlar alana ait. Dürüst olmak istiyorsaniz fazla baglanmayinSevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
E sormasına gerek mi var açıkça düşüncesini söylemiş. İtiraf etHayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum
Canim bu sozlerinden erkek arkadssinin bu kinuda hassas oldugu ve konuya onem verdigi belli zsten. Ozel konular oldugu icin ve karsiisndkine hos gelmeyecegi icn sormamayi tercih etmis olabilir ama belli ki bu kinuya onem veriyor. İlerde olasi bir "benden sakladin,beni aldattin,beni kandirdin,bana niye soylemedin sen" vb cumleleri kurmasindansa bir sekilde bu durumu onunla paylasin. Ayrilmak isterse de kendi orumcek agina geri donsun yapacak bir sey yok ama siz saklamayin