Sevgilime söylemelimiyim

Soylediginizde yüksek ihtimal sizi bırakacaktır. Geleneksel biri. Bu yüzden ona da kizamayiz ailesinden böyle görmüş kendi yapmamış ve karşısındakindende boyle birşey bekliyor. Söylemeden evlenen arkadaslarimi taniyorum çoğu birkac taktikle basarili oldu. Kimi zarını diktirdi kimi adet dönemine denk getirip ilac alip kanamasini kestirerek son gunu kanamasini getirterek birlikte oldu. Doğrusu yanlisi tum kararlar alana ait. Dürüst olmak istiyorsaniz fazla baglanmayin

Evet bunları bende düşündüm o konuda kandırıla bilir ama bu benim içimde kalacak hep ve ara ara aklıma geliyo onu kandırmıs oluyorum deger veriyorum ve ben bule bıseyle yasaya biliyorum o yasaya bilecekmi içine sindire bilcekmi bilmiyorum sevmeseydım eger kızlık konusunda onu kandırır gecerdim ona bunu yapmak istemiyrm da

Sevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
muhtemelen senin de asla böyle birşey yaşamayacağını düşünüyordur. ve arkadaşın bunu tamamen sorun edecek bir insan gibi geldi bana

Evet doğru söylüyosun ve bu beni gün gectikce yıpratıyo kendimi toparlamakta zorluk cekiyorum artık agar gelmeye basladı daha önceki ilişkilerimde böyle olmamıştım

Kendisi de ilişki yasamamissa kendi gibi birini istemesi normal. Muhtemelen söylediğinizde ayrılacaktır. Ayrilmasa bile bunu ileride yüzünüze vurabilir. Çok alakasız konularda kavga etseniz bile sonucu buna bağlanır. Geleneksel birine ağır gelir kaldırmaz. Söyleyecekseniz en başından söyleyin sonra neden benim zamanımı çaldın demesin

Durustluk sonucta bir iliskide olmazsa olmazdir. Sevgiliniz bu konuda hassas belli ki, olabilir kendisi evlilik oncesi bir iliski yasamadiysa gercekten, kendisi gibi biriyle evlenmek isteyebilir dogaldir. Su an soylemenin tam zamani. 3 ay olmus daha basindasiniz. Soyleyin. Söylememeniz, bencillik olur.

Bence önce fikrini öğren.. şöyle gir konuya ..bi arkadaşım nişanlı ve nişanlısına daha önce iliskiye girdiğini söyleyemedi çocuk öğrenince napar diye çok tedirgin ve yakında da nikahları var.. ya ben anlamıyorum erkekleri sencede bu kadar önemli mi bekaret..... diye sor ağzını ara bakalım ne diyecek...?

Hayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum
Zihniyete bak.

eger seni oldugun gibi kabul etmiyorsa birak gitsin ayrica biriyle daha once seks yapip yapmamak seni pis ya da temiz yapmaz ve ayrica namusun iki bacak arasinda oldugunu beyinde olmadigini dusenen biriyse hic bekleme birak
Ve seni gecmiste ne yaptiginla ilgili kimse yargilayamaz bunu da unutma bence ama bu adam bunu yapabilir tabiki bilemem belki bi sey demez ama kati biri oldugunu soyledin bu konularda sorun cikarabilir ama sen asla cekinme ve soyle cunku sen busun bunu unutma iyi ya da kotu bi sey yaptigini sadece sen kendin karar verebilirsin

Soylemelisin kesinlikle çocuk zaten konuyu açmış sana direk sormak istememiş ayıp olmasın diye belli ki ama iş atmış yani seninde söylemem lazim

Hayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum
Söylemelisin

X