Sevgilime söylemelimiyim

Daha 3 aylık sevgilin var Daha doğru düzgün tanımıyorsun bile. Seninle ciddi ilişki içinde olup olmadığını nereden biliyorsun? 10 yıllık evliyim Eşimi çok iyi tanıyorum diyemem... Birde Sev bağlı ol ama sakın bağlanma...

Yani onun için önemli diye düşünüyorum gerçekten seven bi insn böyle bi konuda ayrılmaz mı yada devam edip çıkar saglamayamı calısır
Eger onun ıcın onemlıyse muhafazakar bır yaşayış biçimi varsa soyledıgınde buyuk ıhtımalle ayrılır cokca da yargılar ama diyelim kı muhafazakar fakat durumu kabullendı bu saatten sonrakı tavırları bence senin ilişkiye devam edıp etmeyecegını belirler cunku muhafazakarım ama benle de bırlıkte olabılırsın seklınde devam edıyorsa bılkı tam bır kataktersız abazadır. Dırekt bırak.

Eğer adam bakirse bakire istemesi normal . Bence söyleyin çünkü bu soruyu sorduğunuza göre siz de sormak istiyorsunuz ama nasıl tepki vereceğini bilmiyorsunuz eğer söylemezsen hep yalan söylediğin için vicdan azabı çekersin. Bakir değilse söyleme tabi

Hayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum
Benmde eşimin de ilkimzdik.. Eğer eşimin benden önce beraberliği olsaydı ve bunu öğrenseydim ne kadar aşık olsamda ayrılırdım asla ardıma bakmazdım..

X