- 4 Temmuz 2020
- 13
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi teksendekalsn
E sormasına gerek mi var açıkça düşüncesini söylemiş. İtiraf et
Soylediginizde yüksek ihtimal sizi bırakacaktır. Geleneksel biri. Bu yüzden ona da kizamayiz ailesinden böyle görmüş kendi yapmamış ve karşısındakindende boyle birşey bekliyor. Söylemeden evlenen arkadaslarimi taniyorum çoğu birkac taktikle basarili oldu. Kimi zarını diktirdi kimi adet dönemine denk getirip ilac alip kanamasini kestirerek son gunu kanamasini getirterek birlikte oldu. Doğrusu yanlisi tum kararlar alana ait. Dürüst olmak istiyorsaniz fazla baglanmayin
muhtemelen senin de asla böyle birşey yaşamayacağını düşünüyordur. ve arkadaşın bunu tamamen sorun edecek bir insan gibi geldi banaSevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
Senin hassasiyetine karsin ancak toparlayabildim dersin. Zararin neresinden donsen kardir. Her gecen gun dha da saklamis oluyorsn bnceBana neden soylemedin cumlesini bana sımdıde kuracak sonucta 3aylık bir ilişkimiz var herseyi en bastan sylememi istemez mi
Bana neden soylemedin cumlesini bana sımdıde kuracak sonucta 3aylık bir ilişkimiz var herseyi en bastan sylememi istemez mi
Dürüst ol,karar onun. Çok tutucu biri gibi duruyor ama seni seviyorsa sorun etmemeliŞuan nasıl söyleyecegimi nezaman söylemem gerektiğini bilemiyorum ama bunlada yasayamıyacagımı biliyorum
Zihniyete bak.Hayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum
SöylemelisinHayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum