Sevgilime söylemelimiyim

Sevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
Söylemezsen sıkıntı yaşayacaksın.dikkat et seni kullanmaya kalkmasın

3 aydır birlikteymışsınz şimdi bunun 2 boyutu var ..
1. söyleyın ve ona göre yolunuzu izlersenz . kaybetmemek için susarsnz ileri de katı oldugunu söyluyorsunz ayrılmak istediğinde bağlanmış oldugundan acı çekersinz neden söylemedin şimdiye kdr diyecektr sizde tam anlamıyla guvenmeden söylemek istemedim dersinz ..
2. söyledinz farz ediyorum ve sizden ayrılmadı şunu unutmayın ki bi erkeğin sizinle ne amaç içinde oldugunu olacagını kestiremezsnz çok dikkatli olun derim.. ilişkinz amacından sapmasın...

Hayır sormadı açık bir sekilde ama kendisinin yapmadıgını ve annem bizi yetiştirirken siz milletin kızına yapmayında sizede temizler gelsin gbi laflar kullanıyo söyleyip söylememekte çok kararsızım beni bırakmasından korkmuyom kendi secimi sonucta sadece eger ayrılmazsak ileride yüzüme vururmu diye düşünmeden edemiyorum

açıkça soramamış ama sormuş işte yaptığınızı doğru görüyorsanız ben bunu doğru görüyorum deyin paylaşın yanlış ve hata görüyorsanız bi hata yaptım pişmanım tövbe ettim deyin tabi samimi iseniz bunu sormak ve öğrenmek iki tarafında hakkı evlilikte güven ve dürüstlük önemli diye düşünüyorum

Sevgilim var 3aydır birlikteyiz cinsellikle ilgili konularda çok katı ama ben ona bazı şeyleri anlatamıyorum mesela ben daha once biriyle birlikte oldum ama söyleyemedim ciddi düşünüyoruz sizce söylemelimiyim evlendikten snra bu konunun skıntı olmasını istemiyorum
Evleneceğini sanmıyorum.baştan söyleyin evlendikten sonra hayatınız kararır

3 ay çok erken biraz zaman geçsin ama söyleyin bence düğün günü bu sefer olay çıkartırsa tüm herkes öğrenir bu durumunuzu

uzatmadan söylemek lazım, yapılan yorumlara katılıyorum, geciktirdiğiniz her dakika aleyhinize işliyor. söyledikten sonraki tavırlarına göre onun evlenilecek adam olup olmadığına bakarsınız

Soylemeyin bence, erkeklerin bazilari, kadinin ilki olmak ister. Eger bu konuya onem veriyorsa siz evlenseniz bile aklinda kalacaktir. Hic iliskide huzursuzluk cikartmaya gerek yok, onu da bilmeyiversin.

Bence baştan soyle daha yeniymişsiniz. Ama sevgilin ile ortak arkadaslariniz varsa bu lafi yayarsa pyle bir karakterde mi yada evlendiniz diyelim evlenince yüzüne bunu vurursa ( ki bence erkek milleti illaki sıkışınca yuzune vuracaktir) söyleme derim. Boşver

3 aydır birliktesiniz ve evleneceksiniz ,😂😂😂

Yani onun için önemli diye düşünüyorum gerçekten seven bi insn böyle bi konuda ayrılmaz mı yada devam edip çıkar saglamayamı calısır
Yani pes.sizin düşünceniz de müstakbel kayınvalidenizin ve eşinizin düşüncesi kadar kötü.daha önce birliktelik yaşadınız diye terk etse suç etmese suç bu durumda.bunun sevgiyle ne ilgili var ?

X