- 28 Eylül 2024
- 170
- 14
- 13
- 24
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
-
Doğrudur gerçekten abartıyır da olabilirim, sevgilime bir şey demeden önce insanların fikrini almak istedim. Etrafımda görünce özendim sanırım ne bileyimHer günü kutlamaya kalkarsa gün bitmez farkında çocuk. Doğumgününüzü ve yıldönümünüzü kutlamış işte. Fazla abartıyorsunuz bence.
Ben zaten gidip bir şey istemedim, sadece bana hiçbir şey yapılmayınca sözel olarak bile sevgililer gününde vs. Bir şey denmeyince bu gairp mi diye sordum? Hemen yargılayıcı küçümseyici olarak alandasınız maşallah.dünya kız çocukları günü diye birşey çıkardılar son zamanlarda o günde çikolata falan isteyecek misiniz?
Sözle kutlasın ama canım o şekilde uyarmandan bir şey olmaz. “En azından güzel bir mesaj atabilirdin bekledim senden, illa bir şey almana gerek yok” diyebilirsin.Ben zaten gidip bir şey istemedim, sadece bana hiçbir şey yapılmayınca sözel olarak bile sevgililer gününde vs. Bir şey denmeyince bu gairp mi diye sordum? Hemen yargılayıcı küçümseyici olarak alandasınız maşallah.
İşte böyle uyarınca da sanki hediye beklediğimi düşünür diye düşündüm.Sözle kutlasın ama canım o şekilde uyarmandan bir şey olmaz. “En azından güzel bir mesaj atabilirdin bekledim senden, illa bir şey almana gerek yok” diyebilirsin.
Düşürse düşünsün boşver hem evet hediye bekledin ne olmuş doğru yani yalan değil ki alırsa fena olmaz ama almayınca eksiklik değil elbette. Doğum günleri ve yıldönümler daha önemlidir.İşte böyle uyarınca da sanki hediye beklediğimi düşünür diye düşündüm.
Ben zaten gidip bir şey istemedim, sadece bana hiçbir şey yapılmayınca sözel olarak bile sevgililer gününde vs. Bir şey denmeyince bu gairp mi diye sordum? Hemen yargılayıcı küçümseyici olarak alandasınız maşallah.
ben dalga geçtiğinizi düşündüm, evet kimi de hiçbir özel günü önemsemez saygı duyarım. Ama ben uzak mesafe olduğumuz için de bazen ilgi bekliyorum ekstra sanırımağzınızla istemekten bahsetmedim insanın içinden istemesinden bahsettim.
garip neye göre kime göre.
sevgilinize göre değil. kimilerine göre değil kimilerine göre garip sözle bari kutlasaydı derler.
bunların bir önemi yok ki.
Yani açıkçası ben özel gün harici de düşünülmüyorum bu konuda. Küçük jestler seni düşündüm de aldım gibi şeyker bizde yok.bu tür gunlerın para tuzağı olduğunu düşünüp bugünlerde almam geri kalan hergun sana hediyeler getireyim ama seni güne bağlı mutlu etmemi bekleyip beni robotlaştırma diyen kocamBu arkadaşı tebrik ederdi
yıl dönümü ve doğum günümü bana özel olduğu için kutlar hediyesini alır gelir
ama geri kalan adı koyulmuş günler için zaten çiçeğe böceğe para dökme çocukların gelecegine yatırım yap diyip altın isteyen bi karısı varoda saolsun gramını alır gelir.
Böyle beklentim yok ama işte kadınlar hediyelerını sağda solda paylaşıyor ya benimkide sırf eli boş gelmiş gibi olmamak için alıp gelıyor günün anlam önemi adına yarım elma gönül alma misali .
cidden adamları robotlaştırıyoruz
Merak ettiğim ıcın soruyorum bır cikolata alsa yada bahçeden cıcek koparıp verse mutlu olur muydunuZ?. O zaman diğer arkadaşlarla kıyaslamaz mıydınız. ?Herkese merhabalar. 1,5 senelik güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim son sınıf öğrencisi, durumu pek iyi değil (benim de değil) birkaç bursla geçinen sıradan bir öğrenci. Ben de öyleyim. Benim annem babam çalışıyor onun ise sadece annesi çalışıyor.
Sevgilim beni özel günlerde hediyelendirir. Doğum günümde ve yıldönümümüzde hediyeleştik. Sevgililer gününde ve mesela bugün, hediye almak aklına bile gelmedi. Sözel olarak ben hatırlatmadıkça kutlamadı bile.
Oda arkadaşlarımın hepsi ufak da olsa hediyeler aldı, asla maddi boyutunda değilim sevgilimle uzak mesafeyiz ama hepsinin sevgilisi kadınlar günü için bile ufak da olsa bir şeyler almış.
Maddi olmasa bile bir arkadaşımıza benim için duygu’ya çikolata ver bile demedi, ben bu tarz bir şeyden bahsediyorum. Herkese çiçejler böcekler geliyor böyle günlerde bana sadece param yok diyor, ben buketler beklemiyorum bir arkadaşımıza dese ki bahçeden iki tane gül kopart duygu’ya benim ilettiğimi söyle ona bile okeyim. Bunu bile düşünmüyor. Kadınlar gününde kızların sevgilisi kutlamış falan diyorum öyle günler önemsiz diyor.
Şimdi ben buna bana niye nir şey almadın ya da bilmem ne desem bana param yok diyecek. Bazı şeyler düşünceyle olmalı her şey parayla da olacak değil ki. İşin para kısmında asla değilim parasız da 5-10 liraya bile bir çikolata alsa yeter bana. Onu bile yapmıyor. Arada hatırlanmak istiyorum ama bunu söyleyemiyorum, gün kutlama bahanesi de değil.
Bu arada yanlış düşünüyor da olabilirim sadece fikir almak için yazdım.
Onlara da öyle şeyler alınıyor ki. Yani kimseye yurt odasında araba hediye gelmiyor. Ben neyim ki zaten ne kadar büyük hediye alayım.Merak ettiğim ıcın soruyorum bır cikolata alsa yada bahçeden cıcek koparıp verse mutlu olur muydunuZ?. O zaman diğer arkadaşlarla kıyaslamaz mıydınız. ?
O zaman küçük şeylerle mutlu olacağınızı ifade edın amaç hatırlamak deyın.Onlara da öyle şeyler alınıyor ki. Yani kimseye yurt odasında araba hediye gelmiyor. Ben neyim ki zaten ne kadar büyük hediye alayım.
Evet tamamen bu. Özel gün de değil. HatırlanmakO zaman kucuk
O zaman küçük şeylerle mutlu olacağınızı ifade edın amaç hatırlamak deyın.
Belkı küçük şey ile mutlu olmayacagınızı düşünmüştür.
Maddi durumu olmayan birinden bahsediyorsunuz tabikide herşey para . Hersey para değil kafasından çıkın cidden artık o kadar masum bi yer değil dünyaYani açıkçası ben özel gün harici de düşünülmüyorum bu konuda. Küçük jestler seni düşündüm de aldım gibi şeyker bizde yok.
Gerçekten mi yabahçeden iki tane gül kopart duygu’ya benim ilettiğimi söyle ona bile okeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?