Sevgilime güvenmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz önce bi kendinizi mi sorgulasanız acaba?

Aldatan önce kendini aldatır bu konuda haklısınız ama bana çok kötü bi şey gibi geliyor bana kendimi aptalmışım gibi hissettiriyor düşünmek bile
Ne demek aptal gibi ya? Aldatan karaktersiz bir pislik olduğu için aldatır illa birisi aptal olacaksa o da aldatandır.

Haklısınız bir daha böyle işlere bulaşmam. Zaten sevgilim bnm açmadığım hesapları bile benden biliyor haklı olarak. Bu sorunu aşmam gerektiğini bu olay sayesinde çok net anladım
Onun içinde kötü olmus vesveseye kapılma yapacak olan her türlü yapar fake hesapla uğraşmaz ayrı telefonu ayrı hesabı olur hangi birine bakacaksın ki o yüzden en iyisi oluruna bırakmak

Evet en başta anlamıyor sanmıştım en son açık açıl fakelerden istek atma deyince anladım aöa o fake bnmkinden çok daha belliydi ve gerçekten Bn açmamıştım onu . Tabi o haklı olarak Bn sanmış olabilir

Bence aldatmadi. Ama sende b..kunu cimarmissin yani. Guvenmedigin birini neden seviyorsun? Gercekten aldatmak sadece instagramdan mi oluyor. Yapmak isteyen yine yapar yani. Sen kendini sevdirirsen o zaten aldatmayi aklina bile getirmez. Ama bos seyler yuzunden guzel sevgilerinizi yipratmayin

Seviyorum ama diğer insanların partnerlerine duydukları güven kadar güven duyamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…