Sevgilime güvenmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guvenmıosam ılıskı yaşama. Gerçekten yaş kaç ya

Adam size ağzıyla kuş tutsa "başkasına tuttu ama bana mı getirdi acaba" diyeceksiniz gibi duruyor. Bu konu acaba güven değil de özgüven problemi olabilir mi? Onun tarafından sevilmeyi hak etmediğinizi mi düşünüyorsunuz? Buna benzer sorunu arkadaşım yaşıyordu. Şu an hala kötü ilişkiler arasında savrulup duruyor maalesef.

Benimde güven problemim vardır ama kişiden kaynaklı oluyor genelde böyle şeyler yapmam valla Allah kurtarsın çocuğu senden senle hayat çekilmez.

Ama güzelim sende zorla eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışıyorsun sonra da gelip buraya dert yanıyorsun olmaz ki. 1,5 sene yine iyi dayanmış sana bu adam. Bu senin yaptığının sebebi özgüven eksikliği falan değil baya baya ego denir, kibir denir ama özgüven değil. Şüpen varsa bir kez denersin anlarım ama sen adamı bombardımana tutmuşsun ne olur beni aldat diye. Annene babana yapsana böyle şımarıklıklar bakalım kaç gün sonra çatlatacaksın insanları.

Onun tarafından sevilmeyi hak etmediğimi düşünmedim aslında sadece bazen bana karşı fazla toleranslı olduğunu düşünüp sebebini merak ediyordum

Onun tarafından sevilmeyi hak etmediğimi düşünmedim aslında sadece bazen bana karşı fazla toleranslı olduğunu düşünüp sebebini merak m
Bence seni aldatti , bir daha ararsa yazma uzak dur çocuktan
Benim Onu haketmediğimi düşünerek yaptınız galiba bu yorumu

Bir insanın karakteri yerindeyse aklına böyle şeylerin hiçbir şekilde girmeyecegını düşünüyorum . Benim hatam gereksiz yere birden fazla denemekti . Boş yere yıpratmış oldum hem onu hem kendimi

Hak etmek meselesi değil , çocuğa acıdım gerçekten . Senin de büyümen için bitmesi en ideal, şu anda ağzına ediyorsun, 3-5 yıl geçince doğru düzgün adam bulamayınca çok pişman olacaksın

Aldatan önce kendini aldatır bu konuda haklısınız ama bana çok kötü bi şey gibi geliyor bana kendimi aptalmışım gibi hissettiriyor düşünmek bile
Ha fake hesapla işletmeye çalışırken aptalmışsın gibi değil de normal gibi geliyor ama öyle mi?

Vala sen onu işletecek kadar zekiysen(!) o da bunu anlayacak kadar zekiymiş işte

Seviyorum ama diğer insanların partnerlerine duydukları güven kadar güven duyamıyorum
Anliyorum ama bence bu onun degil, sizin probleminiz. Hayatiniza baskasini da soksaniz yine ayni sorunlarla karsilasacaksiniz. Bence oturun konusun onunla. Derdinizin oldugunu, guven problemi yasadiginizi ve bu sizi yiyip bitirdigini soyleyin. Ve eger gercekten sizi seviyorsa sadik kalacaksa elinizden tutsun ve yola devam edin. Ayrica psikolojik destek almanizi da tavsiye ederim..

Bugün konusacam bu konuyu artık konuşmak istemezse de yapacak bi şey yok kendim ettim kendim buldum

Bugün konusacam bu konuyu artık konuşmak istemezse de yapacak bi şey yok kendim ettim kendim buldum
Bence ozur dile... Aldatmis olsa bile, (ki bunu dogru bulmuyorum) kendini mutsuz hissettiginden olabilir. Yani sizin onu anlamadiginizi sizinleyken bosluk hissrtmis olabilir. Yani siz ona guvenirseniz iliskiniz daha saglikli devam eder. Ama dusunsenize aynisini o size yapsa? Hergun suphe ile yaklassa size, sizde bunalmaz misiniz? Yani gununuzu yasayin ona bir eksiklik hissettirme, dinle onu ilgili ol. Bugunler birdaha geri gelmez. Ama guven problemin icin mutlaka destek almak zorundasin. Cunku bir erkek ne kadar sadik olursa olsun siz yine de guvenmeyeceksiniz.. acaba diyorum borderline kisilik sorunu mu yasiyorsunuz? Googleden semptomlarini bir arastirin isterseniz

Ha fake hesapla işletmeye çalışırken aptalmışsın gibi değil de normal gibi geliyor ama öyle mi?

Vala sen onu işletecek kadar zekiysen(!) o da bunu anlayacak kadar zekiymiş işte
Hayır anlamadi bnece normalde de bu tarz insanlarla konuşuyor, yoksa engelleyip geçerdi. Siz rahat bırakın çocuğu o da mutluluğu hak ediyor
açtığım hesap yerine konuşan arkadasım istanbulda yaşıyorum istersen buluşuruz dedi o da su an değil bi kaç haftaya olabilir dedi . Niye dedin dedim napsaydım hayır asla olmaz mı deseydim o zmn ne anlamı kalacktı senin aklını başına alman için bu lazımdı diyor . Ama arkadaşım da biraz fazla belli etti yA iki defa sordu sevgilin var mı çocuk yok dedikten sonra bi daha sorulur mu ? İnsan o ana kdr anlamamışsa bile o andan sonra anlar

Bakarım dediğinize ama aldatan bir daha aldatır bence o yüzden bulaşmak istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…