Evet senin icin nekadar zor oldugunu gercekten anlayabiliyorum. Ama tek basina atlatabilecegini oluruna birakabilecegine de inanmiyorum acikcasi. Cunku bu guven problemi ciddi bir problem. Buyuk ihtimal daha once yasamis oldugun travmalarin etkisi olabilir veya ozguven eksikliginden kaynaklaniyor olabilir. Yani profesyonel birinin sana yardim etmesi, elinden tutmasi lazim. Ayrica dedigim gibi gidin bir cay bahcesine ona olan duygularindan bahset, sevdigini ve deger verdigini anlat. Onun senden nasil sadik olmasini istiyorsa seninde ayni sekil sadakat bekledigini soyle. Guven probleminden bahset. Eger elinden tutarsa beraber atlatabileceginizi soyle. Profesyonel yardim alacagini ve anlayis ve sabir bekledigini ve gercekten sadik olmasini iste ondan. Eger gervekten ikimizde sadakat uzrrine yol alirsak daha mutlu oluruz gibi olgun cumleler kur. Inanki 20 yildir evli olup da, esinden soguyup, eksiklik hissedip, esi isteyken aldatan nice kadinlar var. Veya karisini kandiran aldatan erkekler var. Elbet ortaya cikiyor, yani hicbirsey gizli kalmiyor. O yuzden rahat ol kendini cok fazla kasma. Onun seni sevmesi icin cabala ve sen onu nekadr kendine cekersen, nekadar tatli dilli olursan o butun dunyayi zaten unutur sana yaklasir. Kimsede de gozu olmaz. Yani biraz zekice hareket et