- 17 Haziran 2023
- 247
- 15
-
- Konu Sahibi pink442635
Keşke ilk yaptığında bitirseydim o zmn böyle olmazdı ama ilişkinin başında normaldir ddm belki zamanla azalır bu sorun düzelir her şey diye düşünmüşAdamın sizi farklı numaralardan araması saçma değil. Neden mi ? Çünkü adam da normal değil.
Adam normal olsa 1,5 yıl boyunca sahte hesaplardan yaptığınız denemelere katlanmazdı. Daha ilk sahte hesaptan deneme yaptığınızda, sizinle görüşmeyi bitirirdi.
Bence senin sevgilin aldatmamis sen olduğunu anlamış diye düşünüyorum. Benim eşim de aldatmış olabilir belki bilemiyorum hiç arastirmadim bana bir zararı olmaz ki kendine yapar sonuçta didik didik arayamam ve yapıyorsa bir şekilde Allah karşıma çıkarır rahatlığı var bende açıkçası fazla takılmıyorm ya o zaman üstüne çok düşersen yasak tatlı gelir aklında yoksa bile yaparSizce aldattı mı ? Peki siz nasıl yönetiyordunuz güven sorununu . Ben saçma olduğunu bilmeme rağmen dayanamayıp yapıyorum böyle şeyler
Aldatan önce kendini aldatır bu konuda haklısınız ama bana çok kötü bi şey gibi geliyor bana kendimi aptalmışım gibi hissettiriyor düşünmek bileBence senin sevgilin aldatmamis sen olduğunu anlamış diye düşünüyorum. Benim eşim de aldatmış olabilir belki bilemiyorum hiç arastirmadim bana bir zararı olmaz ki kendine yapar sonuçta didik didik arayamam ve yapıyorsa bir şekilde Allah karşıma çıkarır rahatlığı var bende açıkçası fazla takılmıyorm ya o zaman üstüne çok düşersen yasak tatlı gelir aklında yoksa bile yapar
Neden böyle olduğumu bilmiyorum bu yüzden bu yaşıma kadar hiç ilişki yapmadım ta ki şu anki ilişkime kdr bana baya güven verdi aslında ama takıntı gibi bi şey bnmki ve evet gerçekten yoruluyorum çok yorucu bi durumNeden bu kadar güvensizsin. Sürekli bunu düşünmekten yoruluyorsumdur. Niye eziyet ediyorsun kendine.
Bu kadar güvensizliğe rağmen sizinle ilişkiye devam eden adama takın tasmayı, prangayı hakkınızdır.
Bende kimseye güvenmiyorum. Ama benim sebeplerim var. Aile dizilimi yaptırabilirsin belki işe yarar.Neden böyle olduğumu bilmiyorum bu yüzden bu yaşıma kadar hiç ilişki yapmadım ta ki şu anki ilişkime kdr bana baya güven verdi aslında ama takıntı gibi bi şey bnmki ve evet gerçekten yoruluyorum çok yorucu bi durum
Aile dizilimini BirZ açabilir misinizBende kimseye güvenmiyorum. Ama benim sebeplerim var. Aile dizilimi yaptırabilirsin belki işe yarar.
Kırıldığı çok belli ama hâla seviyor bni öyle hissediyorumOnun sana güvenmemesi ve ayrılması lazım.
Yani ailenizde geçmiş zamanda bu güvensizliğinizi tetikleyecek bi olay olmuş olabilir. Belki büyük anneniz aldatıldı. Sizde bu yüzden kimseye güvenmiyorsunuz. Ailenizdeki bireylerden genler ile birlikte duyguılarında nesilden nesile aktarıldığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum.Aile dizilimini BirZ açabilir misiniz
Anladım. Bunu Bn de düşündüm ama annem babam açısından böyle bir olay hiç yaşanmadı babam çok şükür çok sadık bir adamdı . Belki dediğiniz gibi büyük anne büyük babadan kalmıs olabilir .Yani ailenizde geçmiş zamanda bu güvensizliğinizi tetikleyecek bi olay olmuş olabilir. Belki büyük anneniz aldatıldı. Sizde bu yüzden kimseye güvenmiyorsunuz. Ailenizdeki bireylerden genler ile birlikte duyguılarında nesilden nesile aktarıldığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Aslında bnm İnstagramda gönderi altına yorum yapıp aldatılan kadıların hikayelerini fln okumam bile bu sorunumun ortaya çıkması için yeterliAnladım. Bunu Bn de düşündüm ama annem babam açısından böyle bir olay hiç yaşanmadı babam çok şükür çok sadık bir adamdı . Belki dediğiniz gibi büyük anne büyük babadan kalmıs olabilir .
Terapiye başlamayı düşünüyorum12 yaşından büyüksen ve bu saçmalıkları Gerçekten yaptıysan sevgiliden önce bir doktor bulman gerekiyor kendine.
Senin şu yaptığını sevgilim bana yapsa son derece sorunlu ve toksik bir insanla birlikte olduğumu düşünür, ciddi derecede korkar, ilişkiyi gözden geçirir ve sonucunda da muhtemelen fersah fersah uzağa kaçardım.
Tabikide affı olmayan çok kötü bişey ama neyden çok korkarsak onunla karşılarız imtihan oluruz .Aldatan önce kendini aldatır bu konuda haklısınız ama bana çok kötü bi şey gibi geliyor bana kendimi aptalmışım gibi hissettiriyor düşünmek bile