- Konu Sahibi masmavihayaller
-
bende yorumlara katılıyorum nede olsa aklın yolu bir. hem herşey bi yana sen bu adama şimdiden güvenmiyorsun evlilik dışardan göründüğü gibi kolay bişey değil.bu adamdan ayrıl ve arkana bile bakma. yıllar sonra ne kadar doğru bi karar aldığını anlayacaksın...20 yaş evlenilecek bir yaş değil ve bu adam da evlenmek için seni 5 yıl bekleyecek değil.hem nerden biliyorsun karısının onu aldattığı için ayrıldıklarını?belki tam tersidir!!! sen bunu da boşver de ben derim yol yakınken vazgeççç
sen eski eşini hayatından çıkarsın istiyorsun ama ortada bi evlilik ve çocuk var.şu an için öyle davranıyo diyelim ki siz evlendiniz evlendikten sonra da böyle olacak buna alışmak zorundasınız.
Teşekkür ederim.Çock var tamam da sonuçta çocuk için olsa bile bir araya gelmedikleri halde takip etmesi çelişkili geldi bana.Bence hayatına beni aldıysa eski eşinin lafı bile olmamalıydı.Ben hazmedemiyorum, onu çok kıskanıyorum.
Öncelikle selamlar ...
6 ay berabersin Sevgilinle ve seni koziyla tanistirmis , Bence bu cok.ama cok yanlis bir hareket .. demekki her ciktigiyla kizini
tanistirabilirdi ..
Eski esiyle kötü bir sekilde ayrilmislar , ve aeada cocuk oldugu
Icin herzamanda.gorusecekler benimde bir kac tanidigim var
ve , nedense eski eslerinin hayatlarina baska bir erkegin girdigini kabullenemiyorlar . En guzel bahaneleride , benim kiz cocugum var nasil baska bir erkekle yasar vs vs. Konuyu okudugumda sasirmadim yani .. eski karisina hicbisey hissetmese bile yillar gecse bile , asla eski karisinin hayatina baska bir erkegin girebilecegi gercegi kabullenmeyecektir...
Sana gelince , daha sen simdiden bunlari sorun edip ,
Guven sorunu yasiyosan ..
ilerde ne yapacaksin??
Sevgilin esiyle herzaman gorusecek isterse dunyanin en kotu
Insani olsun , ama o ne olursa olsun .. Kizlari icin bir araya
Gelecekler , cocuk buyuyecek okul vs . Herseyde oturup konusacaklar buluasacaklar .. Sen bunlari kaldira bilecekmisin ??
daha cok gencsin 20 yasindasin ve onunde uzun yillar var.. hayati kendi ellerinle kendine zehir etme.
Otur ve dusun
.. bosanmis erkekle olmaz demiyorum , tabiki olur
ama arada birde cocuk.oldumuu hersey cok farkli.oluyor..
20 yasinda bekar bi genç kiz 30 yasinda dul ve çocuklu bir adam... Denklem bile uymuyor boşuna vaktinizi kaybetmeyin yipranan siz olursunuz zaten şimdiden guveninizi kirarak yeterince yipratmis sizi telefonunu vermiyor facesinin şifresini değiştiriyor incelediği yerden koparin başka denginiz olan bir gençle mutlu olucaksinizdir...
Çok teşekkür ederim.Ben sevgilimin eski eşiyle görüşmesini asla kaldıramam.Onu çok kıskanıyorum.Hele ki benden önce 6 yıllık bir evlilik geçirmiş olması beni daha da kıskanç yaptı.Sevgilimle görüşüp tüm bu sorunları anlatıp ayrılmaya karar verdim.Onu çok seviyorum ama 6 ayda çok yıprandım ve onunla evlenemeyeceğimi anladım.Şüpheler içinde sinir ve kıskançlık krizleriyle bir hayat geçirmek istemiyorum.
Hayatini bosu bosuna yakacaksin.20 yasindasin , cok genc ve tecrübesiz oldugunu düsünüyorum.
Niye kendin gibi birini bulmuyorsun, milletin sacma sapan problemleriyle gelecegini mahvediyorsun.
Ask ,beyninin belli süreyle salgiladigi bir kimya , ömür boyu sürmez ,geriye varsa sevgi kalir.
Senin yasinda ilk görüste askta olur, onsuz ölürümde dersin, ama öyle biriyle birlikte olursan mutsuz olursun.
Bak ailesi seni ne güzel aramis uyarmis, demek ki bu kadar insan birsey biliyor,görüyorda söylüyor.
Annen baban olmadigi icin detayli yaziyorum, yoksa derdim gitsin, yasasin , görsün.Ama sana diyemiyorum,lütfen kendin gibi yasitin ve bekar birini bul,cok gencsin,böyle bir sorumlulugun altina girme.Hele ki eski esini ,sahte hesaptan takip eden biri icin degmez.
kendin icin en iyi karari sen verebilirdin , vermissinde !
Hakkinda hayirlisi olsun .
Ilerse Ilerde kendini yipratacagina , yolun yarisindan donmen senin icin en hayirlisi olmus .
Hayır anlamadığım kendisinin bir ilişkisi var,kendisi çocuğunu hayatındaki kişiyle tanıştırabiliyor,beraber uyumalarına izin veriyor..eski karısı neden aynı şeyi yaptığında küfrü hakediyor? Siz de karısı için ne olduğu belirsiz birisiniz
işte ailesi tam olarak bunu anlatmaya çalışmış size 'çocuğu var diyerek' o yanında bir adam vardı benim kız çocuğum var der, siz acaba eski eşini mi düşünüyor diye geçirirsiniz aklınızdan.
Anlayamadım.Ailesi eski eşinin de sorun olacağını mı ima etti demek istiyorsunuz?
Güven falan kama almadı zaten.Belki de ayrılık sonrası boşluğu doldurmak için benle devam ediyordur diye düşünüyorum.Umarım bir gün dengimi bulup mutlu olurum dediğiniz gibi.Çok teşekkür ederim.
hayır ailesinin sizi çocuğu olduğuna karşı uyarmasını söylüyorum.
sevgiliniz kız çocuğu için bunu düşünürken, sizin takılı kaldığınız nokta eski eşini mi unutamadı oluyor.
elbette böyle düşünmekte çok haklısınız çünkü tecrübeniz yok, çocuk sahibi değilsiniz. şartlar eşit değil yani. asla yadırgamıyorum ama sizi uyarmalarında ne kadar haklı olduklarını vurgulamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?