Sevgilime güvenemiyorum! Lütfen yardım edin! :(

o kendi yaşına uygun birini bulsun sende öyle kesinlikle mutlu olabileceğine inanmıyorum ben o eski eşini kıskanmış bence

Ben de inanmıyorum ne sevgisine ne de onla mutlu olabileceğime.Eski eşini kıskandı mı kıskanmadı mı bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki ben onla olduğum sürece bu şüphe beni kemirip bitirecek.Ben dayanamıyorum artık.Ayrılıp unutacağım...

sen ilk önce ayrılıp ayrılmak istemediğini bi düşün istersen bitanem ... Ayrılalım deyip ne diyeceğine göre mi hareket etmeliyim? sorun bana sanki hala ayrılmak istemediğini düşündüğünü hissettirdi çünkü :(( aşkım bu adamdan hayır gelmez sana baksana en başta yaşadığın sorunlara..otur bi düşün ilerde neler olur ... yazık etme kendine ... ve son olarak şunu söylemek istiyorum artık adamın niyetinin ne olup olmadığını düşünme ... niyeti her neyse zaten meydana cıkar bugün yarın.. ayrılıcaksan niyetinin ne önemi var... sen sadece verdiğin parayı nasıl alacağına odaklan bence tatlım.. gerisini düşünme bile ...kendinide bu kadar yıpratma inan bana değmez ;)

Doğru hissetmişsiniz.Ayrılmak istemiyorum, onu hala seviyorum bu doğru.Ama ayrılmaya, onu unutmaya karar verdim.Severek ayrılacağım yani.Çünkü sizin de herkesin de dediği gibi ondan bana hayır gelmez, biliyorum.Zaten anladığım kadarıyla artık aşkı, sevgisi bitmiş onun.Beni azarlayıp duruyor, kırıyor devamlı.Bu ilişki sürdükçe ben bağlanıp üzülüyorum.Nasıl ayrılacağım, ne diyeceğim bu konuda kafam karışık sadece.Paramı nasıl alacağımı da hiç bilmiyorum.Herkes o parayı vermeyeceğini söylüyor.Hafta sonu dershane taksidimi ödeyeceğini söylemişti, onu bekliyorum.Bir yanım ona çok kızıyor, ondan nefret ediyor.İçimden yüzüne bağıra bağıra bir sürü şey demek istiyorum.Bir yandan 6 ayın vermiş olduğu alışkanlık var.Bugün bir şeye üzüldüm hemen onu aradım, anlattım.Kendime engel olamıyorum.Offffffffff! :(

Canım,ayrılığı ertele demiyorum,yavaş yavaş uzaklaş.Uzaklaşırken ben senden ayrılıyorum deme.Bu sefer hırs yaparUzaklaştıkça üstüne düşmeye başlar ama taviz verme.Bak isterse dünyanın en iyi insanı olsun,hem yaşın hem de şartlarınız uygun değil.İler ki yıpranmalarının yanında bu 6 ay yaşadığın hiç kalır.Çünkü biri evladı,diğeri evladının annesi.Bugün istediği kadar tepkili olsun annesine,yarın o çocuk büyüyecek.Sen ne diye bir çocuğun sorumluluğunu alasın.Bu adam sorumsuz paranı ödeyecek istek ve azim yok.Adamın kendine hayrı yok çünkü.Sen bakma yok o kullandı beni bu kullandı demesine.Adam zaten çalışmamış ki doğru dürüst.Kim kullanacak onu.

Anladım.Teşekkür ederim.Doğru söylüyorsunuz.İlişkinin bir oluru kalmadı zaten ben naparsam yapayım sonu ayrılık bu saatten sonra.Zaten benim daha fazla üzülüp yıpranacak halim kalmadı.Bittim tükendim...

Doğru hissetmişsiniz.Ayrılmak istemiyorum, onu hala seviyorum bu doğru.Ama ayrılmaya, onu unutmaya karar verdim.Severek ayrılacağım yani.Çünkü sizin de herkesin de dediği gibi ondan bana hayır gelmez, biliyorum.Zaten anladığım kadarıyla artık aşkı, sevgisi bitmiş onun.Beni azarlayıp duruyor, kırıyor devamlı.Bu ilişki sürdükçe ben bağlanıp üzülüyorum.Nasıl ayrılacağım, ne diyeceğim bu konuda kafam karışık sadece.Paramı nasıl alacağımı da hiç bilmiyorum.Herkes o parayı vermeyeceğini söylüyor.Hafta sonu dershane taksidimi ödeyeceğini söylemişti, onu bekliyorum.Bir yanım ona çok kızıyor, ondan nefret ediyor.İçimden yüzüne bağıra bağıra bir sürü şey demek istiyorum.Bir yandan 6 ayın vermiş olduğu alışkanlık var.Bugün bir şeye üzüldüm hemen onu aradım, anlattım.Kendime engel olamıyorum.Offffffffff! :(

seni anlıyorum insan üzülüyo onsuz bundan sonra ne yaparım diyo ..ama inan bana 3 gün ağlarsın sonra gecer.. ömür boyu ağlamaktan iyidir... ayrıl tatlım bitsin bu iş .. parayıda dediğim gibi bi büyüğünden destek alabilirsen geri alabilirsin ... büyüğün tel acar artık yüzsüz değilse parayı verir oda ... üzme kendini yaşın çok genç dışarda ne yakışıklılar var bi bilsen :) kendini sadece ona odaklama olur mu bebeğim :)

hem diyorsun ki sevgilin o kadın gelecek diye evden çıkmış görmek bile istemiyo hem de onu koruduğunu düşünüyorsun.bence onu korumakla ilgisi yok.dediği gibi 5 yaşında bi kız çocuğu eski karısının yanında da ne olduğu belli olmayan bi adam.bence ordaki davranışı baba olmasından kızını korumasından kaynaklanıyo.sen neden güvenemiysun onu anlamadım.sonuçta her şeyi sana en başta dürüst bi şekilde açıklamış.burda önemli olan senin başkasının çocuğunun annesi olacak olman.evlendiğinizde kendi çocuğun gibi sevebilecek misin o çocuğu.onun yükünü üstlenebilecek misin.daha yaşın çok genç evlenir evlenmez bi çocuk sahibi olacaksın.bence çok çok iyi düşünmen lazım ilerde pişman olmamak için.

Daha 20 yaşındasın, şuanki durumunuz sana heyecan verici, güzel geliyor olabilir ama daha bu yaşında 5 yaşında çocugu olan bir adamla olmaktansa kendi dengin biriyle olmayı denesen? Bu adam çocugunu da, eski eşini de ömür boyunca hayatında tutmak zorunda buna katlanabileceğini düşünebiliyor musun? Ayrıca boşanır boşanmaz tanışıp hemen sevgili olmuşsunuz, o adamın da sağlıklı bir karar verebileceği dönemde olduğunu düşünemiyorum.. Keşke daha başından böyle birşeye adım atmasaydın..

Ne kadar da guzel yazmis bu yasta bu sorumluluk çoook zor daha komler cikar karsina yazık etme kendine canim benimm

yorumların hepsini okumadım ama; bende olsam erkek arkadaşınız gibi davranırdım. allah korusun ben eşimden ayrılmış olsam kızım ı alıpta erkek arkadaşımın yanına götürmem kız evlat farklı biraz dar kafalıyım belki bu konuda.

seni anlıyorum insan üzülüyo onsuz bundan sonra ne yaparım diyo ..ama inan bana 3 gün ağlarsın sonra gecer.. ömür boyu ağlamaktan iyidir... ayrıl tatlım bitsin bu iş .. parayıda dediğim gibi bi büyüğünden destek alabilirsen geri alabilirsin ... büyüğün tel acar artık yüzsüz değilse parayı verir oda ... üzme kendini yaşın çok genç dışarda ne yakışıklılar var bi bilsen :) kendini sadece ona odaklama olur mu bebeğim :)

Peki.Doğru söylüyorsunuz.6 ayda bu kadar ağladıysam devam ettikçe gözümde yaş kalmayacak zaten. :( Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.ALLAH razı olsun yorum yapan herkesten.

Back